2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Ahol nem vagy buzi, ahol a családmodellt hülyeségnek tartják...

Ahol nem vagy buzi, ahol a családmodellt hülyeségnek tartják...
2016-01-27
- Kifordították a világot a sarkából! - mondta Tóth Béla, aki igazi jogi zseni, és az otthonvédő vezetőkhöz hasonlóan egyetlen pártnak sem híve. Jogi, de társadalmi fejtegetéseit is élmény hallgatni. Magyarország legütőképesebb otthonvédő, a kilakoltatások ellen fizikailag fellépő szervezete, a Balogh Béla által vezetett Koppány Csoport eminense, a Koppány Jogsegély vezetője.

Tóth Béla a budapesti Magyarok Házában a hallgatóság előtt elmondta, hogy egyik párttal sem tudott egyetérteni, "legyen az Jobbik, Balik, nem érdekel". 'Mert amit csinálnak - mondta -, az kizárólag az ő saját és idegen érdekkör érdekeit képviseli.'

Eztán a következőket mondta:

- Kifordították a világot a sarkából, és ebből mindegyik(!), mindegyik(!) kivette a részét! Egytől egyig(!), kivétel nélkül! Ott, ahol, egy olyan országban, ahol nem vagy buzi, ahol (...) neked az az elved, hogy egy férfi, egy nő és legyen gyerek a családban, ez családmodell, ahol ezt hülyeségnek tartják, hát... ott azért nagy baj van. Márpedig itt nagy baj van.

Tóth Bélának nagyon igaza van, és a liberális hisztériakeltésre nagyon sok nő a családmodell mellett állt ki, a liberális gyűlölethisztériával szemben. A jogvédők - nem a nyugatról fizetett idegen lelkűek, hanem a magyarság jogvédői, akik nem dúsgazdag politikusok és százmilliárdos külföldi médiumok "jogait" védik ugyancsak dúsgazdagon, nem rózsadombiak védik a rózsadombiak jogait, hanem a magyar nép jogait védik, szemtől szemben a rendőrséggel és a hivatalokkal, gyakran bilincsben elhurcolva és fogdába zárva, a gazdag és idegen médiumok által jobbára 100 %-ban eltitkolva, továbbá az összes gazdag és idegen "jogvédő" szervezetek által mindig(!), de mindig(!), de az esetek 100 %-ában elhagyatva(!), tehát a valódi jogvédők - nem a homoszexuálisok ellen foglalnak állást, hanem az ellen, hogy míg a homoszexualitás kötelezően dicsőítendő és a karrierista törtetés és liberális taposás mindenekfelett álló "érték" lett, addig azok ellen eszeveszett gyűlölettámadásokat indítanak, akik a hagyományos családmodellt szimpatikusnak tartják. Mert az viszont ellenség, aki az életet rendes, normális családban, saját gyermekeivel, utódaival, békében, karrierista taposás nélkül vagy amellett képzeli el. A kötelező homoszexualitás és a kötelező családgyűlölet és férfigyűlölet, valamint a konvencionális vagy normális nők elleni gyűlöletszítás nagyon, de nagyon kifordított, súlyosan beteg hozzáállás.

Tóth Béla elmondta:

- Az is nagyon nagy baj, amikor (...) Kövér úr [Kövér László fideszes házelnök - a szerk.] (...) előadja, hogy szerinte egy nőnek az a kiteljesedés, hogy anya lehet, és ezért támadják ész nélkül(!), hát azon csodálkoztam nem kicsit. Mi más? Mire született?

Tóth Béla úgy nyilatkozott: mindig úgy képzelte el a politikát, hogy van egy nagy kutya, és vannak kölykei. Amit a nagykutya meghagyott, azon a maradékon ezek nagyon összevesznek, össze-vissza marják egymást, de mindegyiknek jut valami!

- Hát persze, egyeseknek több jut(!) - tette hozzá Tóth Béla, így folytatva: -, de ez mind egy kutya kölke. Úgyhogy politikai nyomás nélkül, utca nélkül, demonstrációk nélkül [a lakosság] semmire nem fog menni!

Tóth Béla emlékeztetett arra, hogy a Btk.-t, a Ptk.-t stb. átírták; pl. a Ptk. esetében jogászok "több évig tartó munkáját most pár nyikhaj, senkiházi (...) gyakorlatilag bele akar kakálni az egészbe, és eszébe nem jut az(!), hogy esetleg 3, vagy 4 vagy 5 hónap múlva, vagy 1 év múlva, vagy 2 év múlva, hogy annak milyen iszonyatos visszásságai lesznek! Mert lesznek! Mert most is vannak!"
 
Ahol nem vagy buzi, ahol a családmodellt hülyeségnek tartják...
(Tóth Béla, Koppány Jogsegély)


 
 
Szól:
Tóth Béla (Koppány Jogsegély)

Kamera:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Zeneszerző:
Sid Modwooder

(A HÍRHÁTTÉR Filmjeihez komponálta)

Executive producer:
Emma Paradigma

Munkatárs:
Narciso Rojo
 
 
A kapcsolódó irodalomból:

Csillag Ösvény Jósda