2019. 09. 20., Péntek
Friderika névnapja

Meztelenül, kikötözve vertek a toxikológián (Olvasónktól kaptuk)

Meztelenül, kikötözve vertek a toxikológián (Olvasónktól kaptuk)
2019-06-10

- Egy nagy teremben feküdtem, nagyon sokan voltak velem együtt. Emlékezetem szerint mind cigánylány volt. Én ott feküdtem, anyaszült meztelenül, széttárt karokkal és lábakkal szétfeszítve. Időről időre megjelent egy ápoló(?), aki hozzám lépett, és hatalmasakat ütött a fejemre, teljes erővel. Másnap megint megjelent, és aztán a következő napon is... nem tudom mennyi ideig folytatódott ez. Sem enni, sem inni nem kaptam, mindenem kék-zöld volt, a szám teljesen kiszáradt, nem tudtam már beszélni sem.

Szerkesztő: Molnár F. Árpád

A nevét nem közöljük annak a nőnek, aki a napokban küldte el saját történetét. Idézzük:

 

Velem az Erzsébet kórházban, másképpen az öngyilkosok kórházában történtek az alábbiak.

Nem tudom, hányadik öngyilkossági kísérletem miatt voltam a kórházban. Arra emlékszem csak, hogy egy nagy teremben feküdtem, nagyon sokan voltak velem együtt. Emlékezetem szerint mind cigánylány volt. Én ott feküdtem, anyaszült meztelenül, széttárt karokkal és lábakkal szétfeszítve. Időről időre megjelent egy ápoló(?), aki hozzám lépett, és hatalmasakat ütött a fejemre, teljes erővel. Másnap megint megjelent, és aztán a következő napon is... nem tudom mennyi ideig folytatódott ez. Sem enni, sem inni nem kaptam, mindenem kék-zöld volt, a szám teljesen kiszáradt, nem tudtam már beszélni sem.

Végre-valahára bejött egy orvos. Alig hallhatóan, mert már nem volt erőm, suttogva kértem, hogy adjon nekem egy-két korty vizet. Sosem felejtem el a nevét, Strébely doktornak hívták.

Hozzám lépett, és megdöbbent a látványtól. Nem tudom, hogy nézhettem ki, de azt tudom csak, hogy adott egy kevéske vizet, eloldozott, a gézkötelek már a húsomba vágtak, és azt kérdezte: ki tette ezt magával? Én mondtam, vagy inkább súgtam, hogy nem tudom, egy ápoló lehetett.

Ő azt mondta, ezt nem hagyja annyiban. A nagy teremben a rengeteg cigány lány nem szólt, csak nézett minket. Strébely doktor, azt mondta: rendben, de én nem csak kiengedni akarom innen magát, hanem meg akarom gyógyítani.

És, ha jól emlékszem, elküldött nőgyógyászatra, meg mindenféle vizsgálatra, vagy ő kísért, erre sem emlékszem pontosan, csak a fehér köpenyére, meg hogy olyan jó volt hozzám.

Aztán, sokkal később visszatértem, szintén nem tudom, hogyan, és a cigánylányok akkor már felengedtek. Azt mondták, azért nem avatkoztak közbe, mert azt hitték, kurva vagyok. Nem értettem. Egy kurvával mindezt meg lehet csinálni?

Aztán a sok vizsgálat után eljutottam a pszichológushoz, aki megkérdezte, hogy ugye, nem akar többé öngyilkos lenni? Erre azt feleltem: honnan tudjam, hiszen előre nem tudhatja azt senki.

Akkoriban ott nem volt nyilvántartva, kit vettek fel vagy kit nem, óriási rendetlenség uralkodott az osztályon. Az elbocsájtás is úgy történt, hogy bejött egy nővér, és megkérdezte: - Na, kislányok, ki akar hazamenni? - És mindenféle papír, irat, bármi nélkül szélnek eresztettek mindenkit, hiszen persze, hogy mindenki haza akart menni.

Vagyis nem lehetett tudni, ki volt ott és ki nem, Zacher Gábor csinált rendet a későbbiekben.

A legutóbb, amikor ott voltam, Zacher Gábor már nem volt ott, a Honvéd Kórház sürgősségi osztályának vezetésével bízták meg. Amíg ott volt, volt gyomormosás, volt minden, azután már semmi. Zacher rendet csinált, de aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba. Amit Strébely Gusztáv értem tett, nem felejtem el, köszönet érte. Nem csak orvos, de EMBER, csupa nagybetűvel.

Ennyit akartam mesélni. Üdvözlettel, egy mára már mániás-depressziósnak kikiáltott, valójában pánik beteg.

 

---

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
-
Pszichiáterek mérgezték meg! Pszichiáterek űzték halálba! (Dobos János CCHR - Molnár F. Árpád)
- Pszichiáterek bezárták, bedrogozták és megígérték, végleg tönkre teszik: Öngyilkos lett a pszichiátriára zárt asszony
- Pedofil és Gyilkos Filmek, Szervkereskedelem - Egy Nő a DarkWeben: 18+ Interjúnk N. M. Hamzával
- Brutális! Pintér Sándor bűncselekményei után nyomozott, ma pszichiátriára zárták!

 

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda