2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Pszichiáterek bezárták, bedrogozták és megígérték, végleg tönkre teszik: Öngyilkos lett a pszichiátriára zárt asszony

Pszichiáterek bezárták, bedrogozták és megígérték, végleg tönkre teszik: Öngyilkos lett a pszichiátriára zárt asszony
2019-05-21

Brutális! Pintér Sándor bűncselekményei után nyomozott, ma pszichiátriára zárták! - egy hónapja ezzel a címmel közöltünk cikket Fejes-Forgács Máriáról, aki az eltűnt személyeket kereső egyesület élén állt, amíg az állam megfenyegette, hogy számolja fel a szervezetet (ezt rögtön meg is tette), de eztán is kiemelt politikai ügyekben nyomozott, miközben a megmérgezése miatt szerzett fizikai betegségeit próbálta gyógyíttatni.

Cikk: Molnár F. Árpád

Az általunk is közelről és jól ismert Fejes-Forgács Mária egy nappal azután (péntekről szombatra virradóra) akasztotta fel magát otthonában, miután a szolnoki pszichiátriáról kiengedték, rászoktatva a rettenetes függőségeket okozó pszichiátriai vegyszerekre, amik mellékhatásai közt kiemelt az öngyilkosság kockázata. Ezek a szerek rendkívül súlyos személyiségváltozást okoznak, a pszichiáterek azonban sosem pszichológusként, hanem zárt intézeti, minden törvényen kívüli agresszív pszichopata bűnöző smasszerekként viselkednek. Terápiák nem léteznek, csak a pszichiáterek szó szerint személyes anyagi és hatalmi hasznát szolgáló gyógyszeripari kemikáliázások és szó szerinti mérgezések. Ezek okozzák világszerte a személyiségváltó öngyilkosságok és ahol fegyverekhez könnyű hozzájutni, az iskolai és utcai lövöldözések csaknem összesét!

Ahogyan korábbi interjúinkban szakértők nekünk is nyilatkozták (miközben anyja munkahelye révén e cikk írója is ebben a környezetben nőtt fel, és mindenről tud, amikről az átlag halandók nem): a pszichiátriai drogokról ráadásul általában leszokni is nehezebb, mint az utcai kemény drogokról. Egy érett felnőtt esetében pl. egy két napos, csupán Haloperidolos kezelés is legtöbbször 30-45 napos, rendkívül durva megvonási tünetekkel járó rombolásokat okoz, miközben ha az illető tovább szedi a kábítószereket, állandó katasztrofális rossz közérzettel, roppant súlyos depresszióval, spontán dühkitörésekkel és szörnyűséges öngyilkossági késztetésekkel kell megküzdjön. A gyógyszergyárak a pszichiátriai szörnyekkel kéz a kézben rombolnak és pusztítanak az egész világon, a hatalmas bevételeket az azonnali rászoktatás és kényszerítések szolgálják, és a pszichiátriai vandalizmus és barbarizmus abszolút egységben járva rombol és pusztít a politikai szempontból problémás egyedek eltakarítására, annullálására és megsemmisítésére.

Ezek mentén és ezek érdekében van összefonódva az állam, a pszichiátria és a gyógyszeripar. Pénz, hatalom, gyilkolás.

Az asszonyt majdnem egy hónapja zárták a Dr. Driesz Márta által vezetett Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Pszichiátriai Osztályára, miután a szolnoki infektológiai osztályon jelentkezett fülfolyása, lábbetegsége és más fizikai betegségei kezelésére. A testi betegségeiről nem csak fotókkal rendelkezünk, de a vele lévő, valamint az azokban a napokban vele találkozott szemtanúk már akkoriban elmondták, hogy rettenetes, miféle horror folyásai vannak a füléből, a lábából, le van gyengülve, és mindenkit megdöbbentett, hogy kezelést nem kapott, hanem erőszakkal pszichiátriára zárták, állatként kezelték és erőszakkal bekábítószerezték.

Az asszonyt mi is sok éve személyesen ismerjük, és ahogy az ilyen aktív, nyomozós, fáradhatatlan típusoknál köztudott, sosem nem lesznek öngyilkosok, hanem maximum kizárólag pszichiátriai kemikáliák hatására, amelyeken egyébként is fel van tüntetve mellékhatásként, hogy depressziót, levertséget, rossz hangulatot, ingerlékenységet, dühkitöréseket, szuicid, azaz öngyilkossági késztetéseket és öngyilkosságot okoznak.

Fejes-Forgács Marcsival - a Driesz Márta által vezetett szolnoki pszichiátriára zárásakor - jelen volt egy siófoki ismerősünk, azóta barátunk, Barabás Tibor, aki akkor már napokon át Fejes-Forgács Máriával volt (nem a szeretőjeként), és segítette a klinikai betegsége kezelésében és ügyintézésében. Akkor is vele volt, amikor Marcsit az állami szörnyek zárt osztályra kényszerítették.

Mint azt az említett cikkben megírtuk, Mária felhívta egy barátnőjét, és többek között sms-ben kérte az értesítésemet, mivel rengeteg, a pszichiátriai kényszerbezárások miatt hozzám fordult áldozatot hoztam ki egy nap alatt a zárt intézetekből, és a pszichiátriai visszaélések és bűnözés terén sok-sok esztendeje Magyarország legfőbb tényfeltárójaként tartanak számon.

Fejes-Forgács Mária és a barátnője között folytatott telefonbeszélgetésükről egyébként hangfelvétel készült. Dr. Driesz Márta pszichiáter főorvos és társai, miután megtudták, hogy Fejes-Forgács Mária bezárásának körülményeiről hangfelvétel készült, a pszichiátriák és a pszichiáterek szokásos morális hitványságának és paranoid pszichopata bűnöző stílusuknak megfelelően mindenkit nyíltan megfenyegettek, hogy ha bárki, bármilyen - tehát valós - információt ki merészel juttatni az ő zárt intézetükben történtekről, és beszélni mer, az ellen pert indítanak. Fejes-Forgács Marcsit pedig folyamatosan verbálisan fenyegették, hogy ha bármi kiderül, megtorolják, és többek között perekkel. Azt is közölték vele, hogy vége az életének, továbbá akárhányszor elmondta, hogy nem egyezik bele a kényszergyógyszerelésbe, minden olyan alkalommal is erőszakkal narkotizálták és injekciózták.

Az állandó és rendkívül durva, a pszichiáterek részéről szokásos köztörvényes és maradéktalanul embertelen fasiszta terror - a pszichiátriai mérgek rettentő mellékhatásaival ötvözve - meghozta a gyakori eredményt: Fejes-Forgács Mária is öngyilkos lett.

A pszichiáterek tehát most is a megszokott rutint követve jártak el, ahogyan a törvényeken kívülre helyezett pszichiátriákon és elmegyógyintézetekben szokás: azaz abszolút jogfosztott, alsórendű állatként kezelték a politikai üldözött asszonyt, és folyamatosan megfenyegették őt is, a környezetüket is, médiánknak is üzengetve, amennyiben bárki nyilvánosságra merészeli hozni a hangfelvételt.

A kényszerbezárások kapcsán, kivétel nélkül minden alkalommal, amikor személyesen intézkedtünk, sikerrel jártunk. Viszont mióta Magyarország egyre jobban teljesít, már nincsen anyagi keret arra, hogy például jelen esetben Budapestről Szolnokra utazzunk, mivel nincs pénzünk, hogy odamenjünk. Eddig ugyanis kivétel nélkül mindenkit, aki hozzánk fordult, és személyesen intézkedtünk az ügyében, általában egy napra rá már kiengedték, és csak egyetlen eset rémlik, amikor erre egy hetet kellett várni. Fejes-Forgács Mária baráti köre ugyan felajánlotta, hogy kifizetik a költségeket, de nem volt képem rá (hiszen nem vagyok én pszichiáter, hogy pszichiátriára zártaktól és környezetüktől harácsoljak, annak ellenére sem, ha mások idejének, munkájának, autójának stb. megfinanszírozásáról van szó), ezért inkább nem szerveztem meg, hogy egy csapattal (jogvédők, jogász, lapfőszerkesztő, sajtósok stb.) társaságában a helyszínre menjünk intézkedni, a szokásos eszközökkel egyben, mint pl. magyar és nemzetközi hatású szervek felé tett büntető feljelentések sora, különböző más hivatalok értesítése és kezdeményezések, nyilvános botrányok, amikor pedig indokolt, más, az ügyben érintett országok megkeresése stb.

Az anyagiak hiánya ez esetben is végzetesnek bizonyult, hogy az ügy - megmentés helyett - halállal végződjön.

Mint annak a családnak az öngyilkossága is, akik pedig azért haltak meg, mert bár devizás eladósítottakként Hajdúszoboszlóról felhívtak, de az amerikai YouTube Inc. ellenünk folytatott betiltásainak tébolya miatt nem volt időnk jogorvoslatot biztosítani, a család ügyében nem intézkedtem, minek okán pár napra rá a házaspár megölte a saját gyerekét, aztán mindketten öngyilkosok lettek és meghaltak.

Fejes-Forgács Mária sosem lett volna öngyilkos, ha csak üldözik és fenyegetik, ez minden jártas számára nyilvánvaló. A halálához az kellett, hogy ezeket a náci pszichiátriai módszereket és embertelen gyűlölködéseket az elmaradhatatlan gyógyszeripari kábítószerekkel ötvözzék. Ezek együtt kellettek az öngyilkossághoz.

Fejes-Forgács Máriát a pszichiátrián halmozottan megfenyegették, azt követően is élethosszig tartó, folytatólagos terrort garantálva, hogy kiengedték a pszichiátriáról. Közölték vele, hogy egyrészt mostantól rendszeresen, hosszú hatású kényszerinjekciózásra kell bemennie, és soha többé nem engedik el. Ha pedig nem megy be a gyógyszeripar öngyilkossági hajlamokat okozó kábítószer injekcióinak bevételére, akkor erőszakkal fogják a zárt osztályra behozatni. Erőszakkal, agresszióval, brutalitással.

De ez korántsem minden! A törvényen kívüli intézmény közpénzen kitartott gyűlölködő bűnözői azzal is halálos nyomást helyeztek az addig aktív és szinte mindenre alkalmas asszonyra, hogy közölték vele: ha tetszik, ha nem, a fentieken kívül cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyeztetik, és soha többé nem dönthet a saját ügyeiről. Magyarul mostantól retardált hülye gyerekként élhet tovább, abszolút fokban, teljes kiszolgáltatottjaként nem csak a magyar államnak, de bármely pszichiáter is bármikor élete során erőszakkal elhurcoltathatja, bezárhatja és haláláig bent is tarthatja! Minden hatósági nyomozás stb. nélkül!

Ugyanakkor el kell mondjuk: ha Fejes-Forgács Mária az életben maradás mellett döntött volna, soha sem sikerült volna gondnokság alá helyeztetni. Megvannak a módszereink arra, hogy megakadályozzuk az ilyen életellenes eljárásokat.

A pszichiáterek ezeket a fasiszta, koncentrációs táborokat színtisztán idéző vegytiszta gyűlöletmódszereket szokták kezelésnek, ezeket a vasrácsos ablakokkal és rácsos vasajtókkal ellátott, szűk, pár négyzetméteres, túlzsúfolt, valódi elmebetegekkel halmozott, zombikká gyógyszerezett torzókkal megtöltött, halálosan ingerszegény börtönöket és haláltáborokat pedig "védett környezet"-nek nevezni. Ezekre jön az úgynevezett "terápia" és "gyógykezelés" többi, Orbán Viktor putrizmusát idéző elem is: a pszichiáterek csaknem összesét abszolút és totálisan meghatározó ellenséges, agresszív, állandóan gyűlölködő és fenyegető náci magatartása és súlyosan sérült, beteg személyisége.

Amiképpen a világhírű stanfordi börtönkísérlet is megmutatta, hogy zárt közegben, ahol az egyik fél a hatalmat gyakorolja, a másik pedig alárendelt, az addig egészséges emberek is szadista bűntetteket elkövető, köztörvényes bűnöző pszichopata állatokká válnak. Ez az oka annak is, hogy a pszichiáterek az egész világon söpredék bűnözőkként viselkednek, és ugyanakkor semmiben sem hasonlíthatók pl. a pszichiátriák mérgező drogvilágán kívül munkálkodó pszichológusokhoz, akik viszont a világ minden országában valódi segítséget nyújtanak és valódi, tudományos alapú terápiákat folytatnak. Drogok nélkül, kötelek, vasrácsos ablakok és rácsos vasajtók nélkül, szűk, zárt és túlzsúfolt börtönkörnyezet, embertelen bánásmód, teljes jogfosztás, minden emberi méltóságtól való megfosztás, állandó gyűlölködés, fenyegetőzés, agresszió, leugatás, követelőzés és statáriális katonai parancsuralmi rendszer nélkül. Míg a pszichológusok valódi lélekgyógyászok, akik bölcsészkarra jártak, addig a pszichiáterek magukból kifordult, a civilizáció alapjait sem ismerő, súlyosan narcisztikus és paranoid pszichopátiás, primitív reakciókra hajlamos, alávaló, gerinctelen és jellemtelen antiszociális és szociopata bűnözők.

A cikk írása közben a HírAréna Online munkatársa, Fodor Brigitta Andrea felhívta a szolnoki pszichiátriát. Már a megyeszékhely kórházának központi számán is azonnal tudták, ki az a Fejes-Forgács Mária, ezért azonnal tudták, hogy a pszichiátriát kell kapcsolni. Munkatársunk, Fodor Brigitta az egyik pszichiáternővel beszélt, akiről a pszichiátrián közölték, hogy ő volt Fejes-Forgács Mária kezelőorvosa. Amint azonban Fodor Brigitta bemutatkozott, már nem ő volt a kezelőorvos. Újdonság semmi nem történt: Fodor Brigitta a beszélgetést úgy irányította, ahogyan minden normális, hétköznapi, gyerekszobában nevelkedett civilizált ember beszél. A pszichiáter viszont az áldozatuk halála után is, pillanatok alatt jogi eljárásokkal fenyegetőzött. Ahogy a kritikátlan bűnöző alkatú pszichopatáknál gyakori, annak ellenére, hogy az asszony ma is élne, ha nem zárják be, nem fenyegetik meg naponta sokszor, nem vetik kényszerkábítószerezés alá, és nem ismételgetik ellene maffiamódszerekkel, hogy gondnokság alá vetetik és vége az életének, mindezek ellenére a pszichiáter - a legsúlyosabb bűnöző alkatú pszichopatákhoz hasonlóan - a lelkiismeret teljes hiányát tanúsítja, és mivel ő a felelős és az elkövető, ezért mindenki mást fenyeget megtorlással. Azért, mert egy kritikátlan bűnöző alkatú pszichopata sosem felelős.

A színtiszta pszichopátiát gyakran három jelzővel szokás összefoglalni: nem szeret, nem tanul (a tetteiből és azok következményeiből), és nem érez bűnbánatot. Íme, a pszichiáterek totálisan meghatározó sajátja. Törvényen kívüli, semmilyen felelősséggel nem számoló paranoid pszichopaták és antiszociális, pszichopata bűnözők.

Az esetet súlyosbítja az is, hogy Fejes-Forgács Mária - amíg az állam meg nem fenyegette -, az eltűnt személyeket kereső, rendkívül felkészült és profi civil szervezetet, az egyesületet vezette. Ezek miatt terveztünk vele találkozót, ahol fontos adatokat, információkat és bizonyítékokat kellett volna átadnia az eltűnt személyek, nyomozások és az elkövetők kapcsán. Akiről a korábban megszüntetett egyesület más vezetői is elmondták: ő tud a legtöbbet, ő volt a legprofibb, és ő tudta úgy koordinálni és megszervezni a működést és a kapcsolatokat, ahogyan senki más. De már eme perdöntően közérdekű és életvédelmi, életmentő, és a politikai maffializmust leleplező információk és bizonyítékok átadására sem fog sor kerülni, mert Driesz Mártáék a mérgező és személyiségváltó vegyszerekkel, az állandó erőszakkal, fenyegetésekkel, kényszerítésekkel és gyűlölködéssel meggyilkolták.

Fejes-Forgács Máriát az embertelenség és a gyűlölet gyilkolta meg. A gyilkosai pszichiáterek, akik minden törvényen felül állóknak érzik magukat, és az embertelen rosszindulatból és fasiszta gyűlölködésből keresik hitvány kenyerüket. Fejes-Forgács Máriát a pszichiáterek köztörvényes bűnöző bűnbandája gyilkolta meg.

Béke kísérje útján örökké, mindenkinek szóló örök tanulságokkal, a pszichiátereket pedig örök erkölcsi és népi ítélet, valamint az ezekkel járó örök háború.

 

A kapcsolódó irodalomból:
- Brutális! Pintér Sándor bűncselekményei után nyomozott, ma pszichiátriára zárták!

---

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha bárhol a bolygón rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda