2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

Pszichiáterek mérgezték meg! Pszichiáterek űzték halálba! (Dobos János CCHR - Molnár F. Árpád)

Pszichiáterek mérgezték meg! Pszichiáterek űzték halálba! (Dobos János CCHR - Molnár F. Árpád)
2019-06-09

Két szervezet létezik Magyarországon, aki a pszichiátriai visszaélésekkel foglalkozik: a világméretű CCHR - magyar elnöke Dobos János - és a Molnár F. Árpád által vezetett jogvédők, újságírók és aktivisták csapata. Kettejüket láthatják élő adásban, Facebookra és YouTubera egyszerre közvetítve, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online adásában.

Kedves Nézők: iratkozzanak fel a csatornáinkra, hogy ne maradjanak le a kizárólag nálunk látható, exkluzív és rekord szókimondó élő műsorokról és történelmi botrányokról! Így élőben tudnak kérdezni és reagálni bármikor és bármiről!

Az élő műsorban:
- Dobos János, a pszichiátriai visszaélések elleni jogvédelemre szakosodott világméretű szervezet, a CCHR magyarországi elnöke (Állampolgári Bizottság Az Emberi Jogokért Alapítvány; angolul: Citizens Commission on Human Rights);
- Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, jogvédő.

Gondjaikkal, problémáikkal keressék médiáinkat adásidőn kívül! Tel.: +36/30/919-6386.

A YouTubera közvetített élő adás ez volt:

 

A Facebookon így látták az élő közvetítést:

 

---

Miközben Mark Zuckerberg, az RTL Group-ot tulajdonló német Bertelsmann, valamint többek közt Írország azzal van elfoglalva, hogyan korlátozza a világ népeinek jogait és a szólásszabadságot, aközben azokat, akiket betiltanak, folyamatosan harcolnak a tömeges kilakoltatások ellen. Miközben a gazdagok politikai és gazdasági üldözöttei a következő 30 napra is több kilakoltatásról értesítették Molnár F. Árpádot, aközben a magyar néppel és az Emberiséggel ellenséges betiltó dúsgazdagok tovább áskálódnak és gyűlölködnek a jogvédők ellen, és tömegeket kergetnek hajléktalanságba és öngyilkosságba.

Legutóbbi felmérésünkből kiderült, a kilakoltatásokon megjelentek közül mind a 28 személyt, akiket megkérdeztünk, már betiltotta a Facebook!

A HírAréna főszerkesztőjének legutóbbi betiltásával pedig 3-4 főre tehető, akiknek azért nem tudtunk időben a kilakoltatásukat megakadályozni, mert a gyűlölködő és rosszindulatú amerikai Facebook betiltotta a főszerkesztő jogvédővel való kommunikációt!

A multiérdekeknek és politikai lobbiknak alávetett idegen, felelőtlen és rosszindulatú Facebook nettó népirtásai megfékezésére folyamatos ellenállásba kezdtünk, és elkezdtünk lobbizni kormányoknál és titkosszolgálatoknál egyaránt. Így többek között a betiltásokért felelős idegen multik Magyarországról és más államokból való végleges betiltására és kitiltására!

A Facebook a legmegbízhatatlanabb és legintoleránsabb rendszer. Ha az USA vagy más ellenséges multiérdek (pl. az RTL Csoportot tulajdonló német Bertelsmann) betiltja a műsort, vagy ahogy hónapokon át az összes élő adásunkkal tették, blokkolásra kerül, akkor nézze tovább például ezen a csatornán: https://www.youtube.com/user/Ocean989

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel!

A HÍRHÁTTÉR Számlaszáma:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Ha több és jobb műsorokat szeretne, iratkozzon fel pl. erre a YouTube-csatornánkra is: Klikk!

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda