2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Brutális! Pintér Sándor bűncselekményei után nyomozott, ma pszichiátriára zárták!

Brutális! Pintér Sándor bűncselekményei után nyomozott, ma pszichiátriára zárták!
2019-04-24

Az asszonyt befolyásos volt párja arzénnel mérgezhette, így kezdődött a kálváriája. A mérgezést túlélte, a bűnügyet eltussolták, de ő nem hagyta annyiban, és többek között Pintér Sándor belügyminiszter, valamint magas rangú rendőrbűnöző társai ellen nyomozott és gyűjtött információkat és bizonyítékokat. Ma a szolnoki pszichiátriára zárták. Telefonja bekapcsolva maradt: barátnője sírva mesélte el, milyen sokkoló volt hallani, hogy ilyen visszaélések történnek emberekkel Magyarországon, és nem tud tenni semmit.

Sz. L.

Mivel az áldozatul esett asszonyt most éppen bezárták a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Pszichiátriai Osztályára, amelynek pszichiáter főorvosa Dr. Driesz Márta, így nem tudott dönteni arról, nyilvánosságra hozzuk-e a nevét. Ezért most elhallgatjuk, és e cikkben Ilonának nevezzük.

Ilona pár éve kereste meg Molnár F. Árpádot, a HírAréna Online főszerkesztőjét, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztőjét, jogvédő tényfeltáró újságírót. Még semmit nem mondott az ügyeiről, csak a fizikai egészségi állapotáról és fizikai tüneteiről beszélt, amikor Molnár F. Árpád közölte vele: ezek arzénmérgezés tünetei.

Így is lehetett. Az asszony részletesen előadta korábbi befolyásos társával való kapcsolatát, az arzénmérgezés körülményeit és az azt követő egészségügyi túlélésének rémtörténetét. Mivel a hatóságok mindent eltussoltak, nem nyugodott bele, és mindenféle egyéb politikusi, polgármesteri és rendőrségi bűncselekményt és maffiaügyet is feltárt, amik kapcsán vaskos - állami és politikai korrupciós bűntetteket tételesen feltáró - dokumentumokat is bemutatott a HírAréna főszerkesztőjének, Molnár F. Árpádnak. Ilona már az első találkozás alkalmával rengeteg, Pintér Sándor fideszes orbáni belügyminiszterre súlyosan terhelő információkkal és iratokkal szolgált, és halmozottan kifejezte, hogy tart attól, hogy kivonják a forgalomból vagy végleg eltakarítják.

Az évek során jó pár alkalommal jelentkezett, és beszámolt az ügyeiről és a helyzetéről.

Molnár F. Árpád ma éppen a teréz körúti robbantás vádjával elítélt P. László édesapjával találkozván beszélgetett, amikor a társalgás közben a megmérgezett asszony egyik barátnője telefonált. A nő elmondta, hogy ő Ilona egyik ismerőse, és Ilona kérte meg arra, hívja fel segítségért Molnár F. Árpádot, ugyanis Ilona a szolnoki pszichiátriáról telefonált, hogy erőszakkal benntartották és nem engedik el.

Molnár F. Árpád egy jogász munkatársát értesítette, aki felhívta telefonon Ilona barátnőjét, majd Ilona ama egyik barátjával is beszélt, aki előtte szintén hívta telefonon Molnár F. Árpádot, de akkor éppen nem tudta elérni.

A főszerkesztő jogvédő Molnár F. Árpád később visszahívta Ilona barátnőjét, aki elmondta, hogy Ilona hívta fel a pszichiátriáról, hogy nem akarják elengedni, és értesítse Molnár F. Árpádot. A telefont - mondta el a barátnő - Ilona letette, de véletlenül bekapcsolva maradt, így a horrorból sok mindent végig hallott. A barátnő sírva ecsetelte Molnár F. Árpádnak, hogy ő teljesen lesokkolódott, hogy ilyenek megtörténhetnek Magyarországon, ilyen súlyos visszaélések, hogy mennyire semmibe vehetik az emberek jogait, és ő teljesen kétségbe van esve.

Azaz a Dr. Driesz Márta által vezetett szolnoki pszichiátria úgynevezett szakembereinek eljárásait még átélnie sem kellett az áldozat ismerősének, hanem annak puszta hallomása alapján is elszörnyülködött és traumatizált lett attól, mik történnek, amikor a pszichiátrián az állami elkövetők azt hiszik, nem hallja őket senki. Hogy miként gyógyítanak ezek a minden törvényen kívülre helyezett korrupt állami erőszaktevők, amikor gyógykezelésük puszta hallatán is örök traumákat okoznak az egészséges embereknek is, azt fölösleges is tovább részletezni. Hiszen egyértelműen bizonyított ez esetben is, hogy nem gyógyítanak, hanem rombolnak és pusztítanak. És az Ilona elleni sorozatos jogsértések még enyhék is azokhoz az esetekhez képest, amikkel sok-sok éve, emberek százai megkeresnek minket.

Ilonát ugyanis nem teperték le, nem verték földre, nem kötözték meg rögtön, ahogyan gyakran lenni szokott, hanem miután a szokásos fasiszta módszerrel, azaz csellel a pszichiátriára csalták, közölték vele, hogy ha tetszik, ha nem, most itt marad és bezárásra kerül. Ilona hiába közölte, hogy ő ebbe nem egyezik bele, és nem szorul rá, és nem pszichiátriára jött, hanem infektológiai vizsgálatra van beutalója, a háta mögött már elboltolták.

Közölték vele, hogy nincsen semmilyen fizikai baja, ezért pszichiátriára zárják.

Hogy mennyire nincs, arról Ilonának az ismerősei tudnak beszámolni. Így sokak mellett nem csak az ismerőse - az a nő, aki elsírta magát a cselekményeket hallva -, de pl. az a férfi is, aki (nem a szeretőjeként) az elmúlt 10 napban segített neki, és akivel Molnár F. Árpád szintén beszélt telefonon. A férfi Molnár F. Árpád kérdéseire határozottan megerősítette, hogy a saját szemeivel látta, hogy Ilona lábából folyik a víz, és amikor kifújta az orrát, abból élő állapotban lévő féreg került elő. Az asszonynak láthatóan komoly fizikai egészségi problémái vannak, amikre nem orvosi ellátást, hanem állami henteseket, azaz pszichiátereket kapott. Egyébként a pszichiátrián a férfit is megkérdezték, milyen állapotban van Ilona, de erre azt felelte, hogy "szeretnék én vele fejet cserélni", annyira jó az esze, annyira friss és annyira vág. Egyébként a férfi később a rendőrség segélyhívó számán (112) is bejelentette az esetet, természetesen hiába.

A barátnő pedig elmondta, hogy a bekapcsolva maradt telefonon keresztül hallotta, hogy miután Ilonát kikérdezték, és mindenre pontosan felelt - a családjáig bezárólag -, Ilonát megfenyegették, hogy két választása van: vagy saját akaratából marad benn, vagy... - és itt hosszas csend következett, mondta el Ilona ismerőse. Az Ilona elleni állami eljárás fültanúja közölte, hogy végighallgatta, ahogyan az állami kényszerintézmény személyzete megbeszéli egymással, hogy Ilonától mindent el kell venni, semmi ne maradjon nála, és ne értesíthessen senkit. Tehát a bűnöző szolnoki pszichiátriai maffia mintegy online adásban beszélte meg, hogy Ilonát attól is meg kell fosztani, hogy helyzetéről bárkit értesíthessen.

Az ítélet nélküli szabadságvesztés természetesen - mint az esetek csaknem 100 százalékában - azzal került párosításra, hogy Ilonát kábító hatású, gyógyszereknek nevezett kábítószerekre is rákényszerítették. A szolnoki kórház bűnöző személyzete azt is megbeszélte, hogy első körben mennyi időre kellene Ilonát narkotikumokkal kiütni. Az egyik közpénzből fizetett állami bűnelkövető szerint 10 órára eszméletlenre kell kényszerinjekciózni, míg a másik törvényen kívüli közpénzes azt mondta, először csak 4 órára, aztán térjen magához, és majd utána meglátjuk, mi legyen.

Eztán a vonalban maradt fültanú hallotta, hogy a beszélgetések hirtelen kitűnően hallhatókká váltak, mivel - mondta el a fültanú - valószínűleg levették a telefonról, ami rajta volt, vagy mert belenyúltak Ilona táskájába. Merthogy belenyúltak - mondta el Ilona ismerőse -, és kivették belőle Ilona naplóját, aztán hangosan elkezdtek belőle felolvasni, így az egyik nővér a pszichiáternek. Közben olyan megjegyzések is elhangzottak - mintegy terhelő adatként felhozva -, hogy a nő Pécsen is járt, meg ide ment és odament.

Molnár F. Árpádnak Ilona ismerősei - így az is, aki az elmúlt 10 napban az útjai során végigkísérte (helyesebben ő finanszírozta az útjait) - ugyancsak megerősítették, hogy Ilona esetében semmiféle önveszélyesség vagy közveszélyesség nem állt fenn. Molnár F. Árpád is elmondta, hogy az esztendők során önveszélyességre vagy közveszélyességre utaló jelet egyetlen pillanatra sem tapasztalt Ilona esetében. Azaz - tette hozzá Molnár F. Árpád - nem lehetett volna benntartani.

Molnár F. Árpád, a nemzetközi hírű jogvédő és tényfeltáró a HírArénának elmondta, hogy teljesen mindegy, Ilonának mi a véleménye arról, hogy neki milyen testi betegségei vannak, akkor sem lehet valakit pszichiátriára zárni vagy bekábítószerezni, mondván, hogy képzelt beteg, azaz hipochonder. A saját nézet vagy vélemény ugyanis nem üldözendő és a hipochondriát sem zárt osztályon és függőséget okozó kényszernarkotizálással kell kezelni.

Molnár F. Árpád megpróbálta Ilona esetében kizárni azon egészségügyi panaszokat, amikkel Ilona megkereste az egészségügyet, de nem sikerült, mivel Ilona azon ismerősei, akik az elmúlt 1-2 hétben találkoztak vele, mind horrorfilmbe illő tünetekről számoltak be, a folyadékos váladékozástól a férgekig bezárólag. Az pedig egyébként sem volt kérdéses soha, hogy Ilonának súlyos fizikai egészségügyi panaszai vannak, hiszen az az évek során minden alkalommal ránézésre kitűnt. A klinikai panaszokat azonban - mondta el Molnár F. Árpád - nem pszichiátereknek nevezett erőszakos és agresszív, örök traumákat okozó szociopatákkal és durva függőséget okozó, gyógyításra alkalmatlan kábítószerekkel kezeljük, amik - tette hozzá a főszerkesztő jogvédő - szélsőséges hangulatingadozásokat, depressziót, dührohamot, cselekvőképtelenséget, öngyilkosságot, vagy mint pl. az amerikai iskolai lövöldözések és más munkahelyi tömeggyilkosságok kapcsán ügyről ügyre kiderül - hogy ezen tudatmódosító mérgek hatására -, tömeggyilkosságokat okoznak.

A HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia munkatársai felháborodtak az eset hallatán, és többen önállóan kezdeményezett jogi lépéseket fontolgatnak az intézmény és az elkövetésekben résztvevők ellen.

Molnár F. Árpád közben arra hívta fel a munkatársak figyelmét, hogy a bejegyzések szerint Dr. Driesz Márta pszichiátriai osztályán 20 nő és mindössze 2 férfi dolgozik, ami roppant szokatlan, és önmagában is felveti Driesz Márta nagyon furcsa és bizarr hozzáállásának, valamint az emberi jogokkal és nemzetközi normákkal ellentétes szelekciós eljárásainak lehetőségét. Fodor Brigitta munkatársunk a nemi diszkriminációt konkrétan nevezte meg esélyesként. Az üggyel kapcsolatos vizsgálódásokba és megbeszélésekbe a HírAréna Online egyik jogásza is belefolyt.

A főszerkesztő jogvédő Molnár F. Árpád azt hangsúlyozta, "teljesen mindegy, hogy Ilona körül eddig mik történtek és mik nem, milyen egészségügyi panaszai vannak és ezekből mik a reálisak, miben képzelt beteg és miben nem, ezeket semmiképpen sem lehetett volna kényszerbezárással és kényszernarkotizálással kezelni, csak úgy, ha az elkövetők agresszív, intoleráns, sarlatán bűnözők és antiszociális, törvényen kívüli pszichopaták. Azaz pszichiáterek" - sommázta a HírAréna főszerkesztője.

---

Ha pszichiátriai visszaélésekről tud vagy ezek személyes elszenvedője, keresse munkatársainkat bármikor.

 

Előző cikkünk:
Észak-Korea ausztriai nagykövetségére látogattunk Korea nemzeti ünnepe alkalmából

Csillag Ösvény Jósda