2020. 07. 10., Péntek
Amália névnapja

Cigánnyal beszélgettünk a családja zenei tehetségéről, ezért a youtube cenzúrázta

Cigánnyal beszélgettünk a családja zenei tehetségéről, ezért a youtube cenzúrázta
2017-09-03

Nyitó fotónkon a youtube 3 őrült tulajdonosa, amik médiáink állandó főszereplői lettek: Chad Hurley, Steve Chen és Jawed Karim. Donald Trump és titkosszolgálatai 3 futóbolondja ezúttal egy magyarországi roma emberrel és két lányával való szelíd beszélgetés súlyos korlátozásáért felel.

A műsor izraeli kérésre betiltása miatt már levelet írtunk Yossi Amrani izraeli nagykövetnek, és íme, másnapra a youtube nem feldoldotta a fasiszta tiltást, hanem - amolyan amerikásan és netanyahusan - rendkívül súlyos, globális korlátozásnak vetette alá.

(Cikk: 16:03.28 óra)

Az USA részéről drasztikusan üldözött műsorban a roma származású édesapával és két lányával arról beszélgettünk, hogy a két lánya jól gitározott és dobolt, életük első nyilvános fellépésekor. Az állami felhívásokra hajlongó fasiszta youtube természetesen sem ezt, sem egyetlen más műsor és film korlátozását nem tudta megindokolni. Akárhogy kérjük, egyáltalán nem hajlandó semmiféle korlátozást indokolni. Azért nem, mert az amerikai titkosszolgálatok kitartott bűnszervezete, Chad Hurley, Steve Chen és Jawed Karim fizetett bandái nem tudnak megindokolni semmit.

Az USA állandó rasszista és fasiszta üldözései miatt - konkrétan e filmünket is további nemzetközi hírnévre ítélve - panaszt teszünk Magyarország kisebbségi emberjogi biztosánál, és több magyar és nemzetközi emberjogi szervezetnél. További szankcióként a filmet és annak üldözését a világ több pontjára feltöltjük, és az amerikai kormányzat által felügyelt youtube fasiszta üldözéseiről az elkövetkező évek során rendszeresen cikket és filmet publikálunk. Cikket pedig mostanában majdnem minden nap.

A három mániákus rasszista szociopata, Chad Hurley, Steve Chen, Jawed Karim és fizetett bandája által üldözött műsor önmagában is örök mementója marad a nyugati országok népgyűlölő rosszindulatának. Ahogy a műsor üldözése örökre megbélyegzi a hivatalos betiltást kért

- Izraelt és Benjamin Netanyahu szélsőjobboldali, fasiszta és magyarellenes miniszterelnököt,
- az USA diktatorikus népgyilkos berendezkedését és Donald Trump amerikai elnököt,
- az Adolf Hitler óta különös ízzel emlegetett német ajkú imperialista és fasisztoid országok bűnöző rezsimét: Németország, Ausztria, Svájc,
- a fél világ ellen háborút folytató és gyarmatosító Franciaország tömeggyilkos háborús militáns kormányát,
- a diktatorikus fordulatáról is hírhedt két kelet-európai kifosztott banditaállam, Lengyelország és Csehország gengszter vezetőit,
- a George W. Bush óta ártatlanok elleni olasz koncentrációs táborokkal lebukott örök maffiaállam, Olaszország gyomorforgató kormányait, a hol minden kormány alávaló bűnöző,
- valamint a nyugat lakossága elleni nemzetközi imperialista állami terrorizmus miatt az Európai Uniót megelégelt és abból kilépett Nagy Britannia moslék vezetését.

A fenti imperialista hányinger államok köztörvényes maffia vezetése által üldözött műsorunk:
Kislány a gitárnál, kislány a dobnál (Műsorunkban Blumberger Aladár és a lányai)
http://hirarena.com/kislany-a-gitarnal--kislany-a-dobnal--musorunkban-blumberger-aladar-es-a-lanyai-_1830

Mivel ilyen műsorokat kizárólag rosszindulatú pszichopaták és közveszélyes elmebetegek üldöznek, ezért ha az amerikai kormány titkosszolgálata által uralt youtube-on nem találja, akkor rákeresve meg fogja találni a világ más helyein, ahol nem az amerikai maffiaállam és nem rasszista és fasiszta szociopatái, Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim hozzák a döntéseket, hanem hozzájuk képest nagyságrendekkel civilizáltabb, értelmesebb és egészségesebb emberek.

 

A kapcsolódó irodalomból:
1. Botránylevél Yossi Amrani izraeli nagykövetnek a magyarok Izraelben való fasiszta betiltásáról
2. A demokráciára idióta youtube által a legújabb nagyon üldözött film a migrációról szól
3. Kislány a gitárnál, kislány a dobnál (Műsorunkban Blumberger Aladár és a lányai)
4. Nézze, mit üldöz az elmebeteg youtube! Ezért még négy video megosztóra feltöltöttük.
5. Migránsháború! (Műsorunk: Bense Sándor zenész, birkózó - Molnár F. Árpád dokumentumfilmes)
6. Betiltások! A Youtube, azaz a Google bűnözésének kislexikona

Csillag Ösvény Jósda