2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

A demokráciára idióta youtube által a legújabb nagyon üldözött film a migrációról szól

A demokráciára idióta youtube által a legújabb nagyon üldözött film a migrációról szól
2017-09-02

Amerika lehúzhatja magát és a demokráciáról szóló kritikáit a budiban, mivel nem fogják elhinni, de ezek az elmebetegek megint masszív üldözés alá vették a filmünket, ami viszont a magyarországi bal- és jobboldali magyar videó megosztókon, valamint más nyugati videomegosztón - mindenhol, ahová feltöltöttük - magától értetődően érintetlen. Hiszen nincs benne semmi, amit nemhogy demokráciában, de egy diktatúrában is üldözni szokás.

Az üldözött műsor témája Európa országainak iszlamizációja, amiben Európa eliszlámosításával nem értünk egyet. Az amerikai milliárdos keresztapák viszont Európa terroristáiként megszabják, hogy mi, itt, Európában ez ellen ne szóljunk, hanem támogassuk az Egyesült Államok Európa minden népe és nemzete elleni folytatott iszlamista háborúját.

(Cikk: 15:38.38 óra)

A youtube három mazochista barom tulajdonosa: Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim. Úgy látszik, nem fog nap elmúlni, hogy ne kellene erről a három intoleráns tébolyult cenzor pszichopatáról, és az összes általunk látogatott videomegosztó közül a legdiktatorikusabb jkuplerájról, a youtube minden más helyet meghaladó cenzúráiról beszélnünk. Minden nap.

A youtube az egész bolygót komplett idiótának és alattvaló hülye gyereknek nézi és úgy is kezeli. Az általuk felállított képlet szerint ők a minden hatóság felett álló istenek, akik döntenek a világ összes országa és lakosa kapcsán arról, mit láthatnak és mit nem, mit tehetnek közzé és mit nem. A három majom és protekciós gerinctelen cenzor idiótái úgy vélik, ők minden törvény fölött állva és minden törvényen kívül mindent, ami a világon semmiféle törvénybe nem ütközik és tilos korlátozni, és ami nélkül demokrácia vagy a leghalványabb szólásszabadság sem létezik, mindazt is tömegesen tilthatják és korlátozhatják. A három youtube-majom - Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim - és a velük padlót feltörlő youtube-os komplett cenzor idióták igen egyedül vannak a saját felsőbbrendűségükről alkotott elmebeteg nézeteikkel, mivel amiket sorban tiltanak és korlátoznak, azt a világ egyetlen más videó megosztója sem tilt és korlátoz. Csak ez a három majom és azok a youtube-cenzorok, amik ezzel a három majommal törlik fel minden nap a Föld bolygó országait: Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim.

Tehát az amerikai youtube kupleráj bizonyult megint a világ leginkább intoleráns pszichopatáijának, és a szólásszabadságra a leghitványabb szellemi fogyatékosnak. A youtube úgy véli, hogy felettünk döntéseket hozhat, rendelkezhet ellenünk, mert hozzánk képest felsőbbrendű. Mi viszont a youtube fasiszta hozzáállásával szemben úgy véljük, hogy éppen a youtube és három majma az - Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim -, amiket - mint e cikkel is - válaszul elbírálhatunk, az egész világ előtt minősíthetünk, korlátozhatunk és bírósági ítélettel megbüntethetünk. És ez így lesz ezután is. Nézzék ezt a három majmot, mert a youtube amerikai diktatúrájából kiindulva egyre sűrűbben fogják látni:

A youtube szólóban is, és idétlenül vihogva tökkel ütött hülyét csinált az Amerikai Egyesült Államok mesebeli szabdaságának hazug imázsából, és az USA image-t amolyan diktátorok, trollok és frusztrált pszichopaták elmebeteg állatfarmjává tette. Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim erkölcsi hitványságának megfelelően.

Nos, akkor klikkeljen a youtube majmai által radikálisan korlátozott műsorunkra, és elmélkedjen arról, hogy ha ilyeneket betiltanak az Egyesült Államokból, mégpedig onnan határozva arról, hogy Magyarországon ez betiltott téma legyen, akkor ideje lesz felkészülni egy akár lépésről lépésre bekövetkező, egész Európát demokratikusan megsemmisítő amerikai eredetű imperialista háborúra. Ahol idétlenül vihogó gerinctelen pszichopaták döntenek Európa sorsáról, Ameriokából. Színvonaluk pedig pedig három majom színvonala: Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim.

A youtube által üldözött műsor (amit Magyarország és a nyugat több másik videó megosztóján korlátozás nélkül meg tud nézni) : Migránsháború! (Műsorunk: Bense Sándor zenész, birkózó - Molnár F. Árpád dokumentumfilmes)

 

A kapcsolódó irodalomból:
Betiltások! A Youtube, azaz a Google bűnözésének kislexikona
Nézze, mit üldöz az elmebeteg youtube! Ezért még négy video megosztóra feltöltöttük.

Csillag Ösvény Jósda