2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

Nézze, mit üldöz az elmebeteg youtube! Ezért még négy video megosztóra feltöltöttük.

Nézze, mit üldöz az elmebeteg youtube! Ezért még négy video megosztóra feltöltöttük.
2017-08-31

Komplett idiótáknak tűnnek a youtube tulajdonosai (a képen Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim), és nettó idiótákként vizsgáztak a protekciós alkalmazottaik, akik totális szakmai idiotizmussal és a demokráciára, valamint a szólásszabadságra, mint valami ISIS-es retardáltak szerepeltek le, amikor Molnár F. Árpád és Emma Paradigma - tájképekkel dúsított - beszélgetését széles korlátozó üldözés alá vették. Ezzel el is érték, hogy ezt is a világ további négy videó megosztójára is feltöltsük, és mostantól mint az USA székhelyéről, idióták és gerinctelen pszichopaták megbízásából kézi vezérelten tiltott és üldözött irodalmat terjesszük az idők végezetéig.

(Cikk: 14:53.58 óra)

A demokráciára és a szólásszabadságra, valamint a vélemény szabadságára totál szellemi fogyatékos idióták, minden magyarok ellenségei szélsőséges tehetségtelenséggel nem tanulták meg a leckét, hogy amit nem akarunk híressé tenni, azt nem tiltjuk, nem üldözzük, hanem elhallgatjuk. Minden más ugyanis az üldözöttek és produktumaik hírét és nevét emeli az egész lakosság, valamint a politikusok és a titkosszolgálatok előtt, az egész bolygón, és a betiltással gyanúsíthatók összesét gerinctelen, gyáva, jellemtelen és kisstílű lábtörlővé és igazi megvetett szemétdombbá teszi.

A műsor címe, amitől rettegnek a gerinctelen és tehetségtelen idióták:

"Ha Molnár a tanácsadó, a történelem radikálisan más (Műsor: Molnár F. Árpád - Emma Paradigma)".
http://hirarena.com/ha-molnar-a-tanacsado--a-tortenelem-radikalisan-mas--musor-molnar-f--arpad-emma-paradigma-_1827

Klikkeljen a műsorra, vagy keressen rá a Föld bolygón, hogy megtudja, mit gyűlölnek és mitől rettegnek a tehetségtelen és a magyarsággal szemben rosszindulatú és gerinctelen gyűlölködők, és a tudástól és tehetségtől rettegő szánalmasok és szerencsétlenek.

 

A kapcsolódó irodalomból:
Betiltások! A Youtube, azaz a Google bűnözésének kislexikona
Ha Molnár a tanácsadó, a történelem radikálisan más (Műsor: Molnár F. Árpád - Emma Paradigma)

 

Csillag Ösvény Jósda