2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Az egész Emberiség el fogja kapni? A hivatalos számon tájékozódtunk!

Az egész Emberiség el fogja kapni? A hivatalos számon tájékozódtunk!
2020-03-28

Horror. A központi zöld számon tettünk fel három életbevágóan fontos kérdést, nem felfedve, hogy média vagyunk. Ezért nem is a hivatalos fake news orbáni kormánypropaganda válaszokat kaptuk, hanem...!

Cikk: Molnár F. Árpád

A kormányzati zöld számot a cikk megírása előtt hívtuk, és úgy 36 perc várakoztatás után sikerült is illetékessel beszélni.

A kimondottan rendes és segítőkész ügyeletes igyekezett minden kérdésünkre kimerítő választ adni, de csak annyit mondhatott el, amennyit tud és amikről szakemberekként tudnak. Mivel nem fedtük fel, hogy média vagyunk, ezért a célunkat elérve őszinte válaszokat kaptunk, amik viszont így köszönő viszonyban sem voltak a kormányzati propagandával.

Mivel a kormány kezdettől azt erőszakolta, hogy a vírus tárgyakon keresztül lényegében nem fertőz, ugyanakkor meg sem próbálva feloldani az ellentmondást - és mintha fel sem tűnt volna senkinek -, jó ideje állandóan azt hangsúlyozzák, hogy mindenki maradjon otthon és állandóan mosson kezet, megkérdeztem: ha egyszer tárgyakon pár percig, maximum fél óráig életképes a vírus, utána kiszárad, akkor minek mosson állandóan kezet az, aki napok óta otthon ül? Ez ugyanis totális ellentmondás - teszem hozzá.

Azt a kérdést már fel sem tettem, hogy egyébként ha pár perc vagy maximum két óra a vírus túlélése, miért fertőtlenítik "űrruhában" a bezárt irodaházakat, a buszokat, a villamosokat, mindent, hiszen akkor elegendő lenne a tömegközlekedési eszközöket is stb. éjjelre garázsban hagyni, az irodaházakat 24 órára bezárni, a természet pedig máris elvégezte a sterilizációt.

A válasz nem az volt, amit a tiszti főorvos és társai kormánymantráznak, akik azt mondják, életünket kézmosással töltsük, és nyugodtan fogjuk meg a boltban a kenyeret, amiket mások összetapogattak, és ne fertőtlenítsük odahaza sem, mert nem marad rajta vírus, hiszen az percek alatt elpusztul, és úgy tűnik egyébként is, hogy a tárgyról terjesztés lényegében nem létezik. Nincs ilyen terjedésre utaló ismeret - sorolta sajtótájékoztatóin az orbáni operatív törzs. És amikről Orbán pártsajtóiból tudjuk, hogy ezeket kizárólag ismételni szabad, mert aki nem, az pánikkeltő és bebörtönzendő sorosista hazaáruló.

A kormánypropaganda ellenében a kormány által megadott zöld számon azt a választ kaptuk, hogy megbízhatónak tűnő internetes forrásokban írnak arról, hogy a vírus fémen, fán, műanyagon két napig is életben maradhat, ezért kell mindig kezet mosni, kilincseket, villanykapcsolókat stb. fertőtleníteni, mert a lakásban ide-oda lehet hurcolni.

Ez roppant riasztó válasz, de nem attól, hogy ez pánikkeltés, hanem azért, mert az orbáni kormánypropaganda kezdettől folyt agymosása miatt ezeket szinte mindenki hanyagolta, hiszen Orbánék mást sem nyilatkoztak, mint azt, hogy a vírus tárgyról emberre terjedése smafu vagy egyáltalán nem létezik, és a COVID-19 koronavírus pár másodperc vagy perc alatt úgyis elpusztul.

De ha az ember őszinte válaszokat kap ugyanonnan, ahol Orbánék a kormánypropagandát nyomják, és mindenkit börtönnel fenyegetnek rémhírterjesztésért, aki nem ugyanazt a maszlagot terjeszti, mint amit ők a vírusról politikai álláspontként politizálnak, akkor kiderül, hogy a szakembereknek egész más véleményük van a helyzetről, sokkal felelősebben állnak hozzá a lakosság védelméhez, amint úgy vélik, nem kell Orbán és sajtóbandájának politikai nyilatkozatait mantrázni. Mert senki nem állítja, hogy biztos a tárgyról tárgyra és emberre terjedés, hanem azt fedik fel, hogy konkrétan halvány gőze sincs senkinek, viszont vannak adatok arra, hogy a vírus tárgyakon napokig is életben maradhat, ezért állandóan fertőtleníteni kell, annak is, aki egy hete be van zárva a lakásba és nem érintkezett senkivel!

 

Orbán és médiabandája, valamint a Fidesz budijaként működő fideszes Bede-banda persze kezdettől Orbán gyűlöletmantráját böfögi és okádja, miszerint aki nem pont ugyanazt mondja, amit a kormányzat, az pánikkeltő és bebörtönzendő közellenség. Ehhez moslékokádja hozzá a fideszes Bede Zsolt-banda számos tagja, hogy ezen kívül meg kell keresni az olyanokat, tettleges bűncselekményeket kell elkövetni ellenük, illetve meg kell őket gyilkolni. Mert így fideszes és ettől fideszes a fideszes. Orbán és teljes sajtóbandája is uszít minden másként gondolkodó és minden igaz ember ellen, természetes, hogy Orbán Viktor kuruc in fosa tömeges lincseléseket és gyilkosságokat követel.

De ha nem a párttróger pszichopaták és elmebetegek őrjöngéseire és népgyűlöletére támaszkodunk, hanem a pártmentes józan észre, kiderül, hogy vírusterjesztő az volt, aki pl. Orbán tiszti főorvosa felhívásának megfelelve azért vette le a maszkot, mert Orbán kijelölt főmuftija azt mondta, hogy aki nem beteg, annak nem kell maszk. Természetesen aki tudott gondolkodni, ott is meglátta az ellentmondást, hogy sehogyan sem egyeztethető össze a 'vegyük le maszkot, ha nem vagyunk betegek', azzal, hogy a vírusról akkoriban is abszolút bevallott és köztudott volt, hogy a lappangási ideje alatt - amely két hét volt - ugyancsak fertőz. Tehát aki azt hitte magáról, hogy egészséges, az szépen - mint a síelésből hazatért rektor - körbe fertőzte az egész környezetét, mert nem hordott maszkot. Továbbá azt a kormányzati ellentmondást és hozzá nem értést sem lehetett sehogy feloldani, hogy mivel nyilvánvaló, hogy bárki lehet fertőző, ezért nem lebeszélni kell a lakosságot a maszkok viseléséről, hanem mindenkit arra kell rávenni vagy kötelezővé tenni, hogy maszkot viseljen. Az is kezdettől orbáni és fideszes operatív törzsi kommunkáció volt, hogy szerencsére a koronavírus nehezen fertőz, és csak az influenzához hasonló. Ezt váltotta aztán az, hogy nagyon fertőzőképes, és nem hasonlítható az influenzához.

Aki viszont kritizálta a fideszes operatív törzs és a fideszes Orbán-Bede-budi-banda bármely nyikkanását, azt a - ma már törvényerőre emelten nevezhetjük diktátornak - diktátor bandája rögtön pánikkeltő és rémhírterjesztő, bebörtönzendő hazaárulónak kiáltotta ki, és ezek a népirtó sakálok voltak azok, amik minden erejükkel és gyűlöletükkel kifejezetten üldözték az újkori történelem legsúlyosabb válságát okozó vírus elleni védekezést, és terjesztették ezzel a halálos kórt. Mert gondolkodás helyett csak a saját pártjuk járt az eszükben, és értelem helyett a mindenkivel szembeni gyilkos düh, harag és gyűlölet bilincselte Rab Ferencbe, akarom mondani rabigába a figyelmüket.

Rengeteg embert drasztikusan kiábrándítva a Fideszből, köztük engem is, aki már jó ideje fél lábbal fideszes, fél lábbal ellenzéki voltam. De ahol az észt és a törvényt ámokfutó és gyilkos indulatú elmebeteg bűnöző hordák osztják, amik Papp Dánielként és Bede Zsoltként uszítanak és börtönökkel, meg gyilkosságokkal fenyegetőznek a természetes és autentikus józan ész ellen, az nem párt, nem alternatíva, hanem egy ótvaros bűzlő  latrina. Márpedig budiba az vesse magát, és az óbégasson onnan orbáni gyűlöletfröccseneteket, aki maga is abból a halmazállapotból áll, ami az efféle alkalmatosságot meghatározza.

 

A második kérdésem, amire szintén nem az orbáni budipropagandát és őrjöngő paranoid pszichopátiás személyiségzavart, hanem éppen pártganéjtól mentesített egészséges embertől egészséges és őszinte választ kaptam, az volt, hogy korábban azt állították, hogy a koronavírusnak is valószínűleg az lesz a sorsa, hogy belesimul a szezonális influenzába. Megkérdeztem, miért simulna bele, miközben pl. sem a Hepatitis A vírus, sem az Ebola stb. vírus nem simult sehova, ráadásul a koronavírusról éppen olyan publikációk jelennek meg, hogy milyen jó, hogy genetikailag stabil, azaz nem változékony. Ez azt jelenti - kérdeztem -, hogy ha a koronavírus ellen nem fejlesztenek ki vakcinát és nem oltják be az Emberiséget, akkor gyakorlatilag az egész Emberiség el fogja kapni?

A válasz: halvány gőzük sincs.

Ennél többet nem tudok idézni, mert szavak számában több, de tartalmilag semmi több nem hangzott el annál, mint annyi, hogy nem tudják. Nem tudnak választ adni.

 

A harmadik kérdésem az volt, hogy a kormány enyhe tünetekként sorolta be a rendkívül súlyos tünetekkel fetrengő eseteket (teszem hozzá, egyszer aztán az operatív törzs sajtótájékoztatóján elhangzott, mi minden horrort jelent az ő altató szóhasználatukban az "enyhe" lefolyás), aztán kiderült, hogy enyhének nevezik a közel fél hónapos magas lázat, a fulladást, a légszomjat, a köhögési rohamokat stb. és a tüdőgyulladást.

Kérdésemre a válasz elkent volt, és úgy festett, a szakértő nem tudja a helyes választ. Azt felelte, hogy az enyhébb lefolyás az egyenlő az enyhébb lefolyással. A súlyos tünetekkel rendelkező beteg - mondta - nem tartozik az enyhe esetek közé.

 

A tanulság az, hogy a koronavírust sokkal felelősebben kezeljük, mint a kormány kezdettől a mai napig tette, a kormánynak ne higgyünk el semmit, továbbá ha azt mondják, le a maszkokkal, akkor vegyük fel azokat, ha azt mondják, a vírus percek alatt elpusztul, akkor ne higgyük el, hanem fertőtlenítsünk minden nap, és amikről totális a hallgatás, azokon gondolkozzunk el, vajon miért, és hány halottja lesz ennek a felelőtlen kormányzati politikai közpénz-propagandának, ami az egészséges tényfeltárás helyébe szakmailag impotens politikai majomparádét ültetett, az egészséges párbeszéd helyére pedig hiszteroid és paranoid bűnöző alkatú pszichopátiás és cezaromániás diktátori gyűlöletőrjöngéseket és megtorlási követeléseket helyezett.

 

Mivel a fideszesek mindenre, de szó szerint mindenre tömegesen azzal reagálnak, hogy börtönbe, öljük meg, valamint minimum, hogy feljelentés a rendőrségre, ezért tájékoztatjuk a diktátor uszításaira mindenki fejét követelő fasiszta gyűlölethordákat, hogy tekintettel a cikk életbevágó tartalmára, és mivel a cikk tartalma - már csekély elterjedése esetén is - önmagában is tömegek életét menti meg, ezért azt mi terjesztjük minden helyen, az orbáninak kikiáltott rendőrséget pedig kifejezetten provokáljuk, hogy keressenek bennünk bármikor, bármi hibát, és csapjunk össze az egész világ előtt. Bármely orbáni pártszolgálatos fasiszta rendőrbűnöző, amelyik belénk köt, azt egész életünkön át név szerint fogjuk terjeszteni és minden platformon feljelenteni. Mi elhittük Orbánnak és Hír tv-s, Papp Dánieles Bedebudis gyűlölethordáiknak, hogy a mi pénzünkön eltartott rendőrség azért van, hogy üldözze az emberi életek védelmét és a polgári lakosságot. Ezért így is kezeljük a 2006-ban is örök történelmit bukott rendőrbűnözői állományt, amely mint 2006-ban, azóta is potenciális ellensége minden igaz és felelős magyarnak, szüntelen potenciális ellensége egész nemzetünknek, és hazaárulója a Magyar Köztársaságnak és a demokráciának.

Mindezt mindig, mindenkor órabérben. Örök szégyen és gyalázat...

 

További anyagaink a Koronavírusról:
- Koronavírus: El kell rendelni a kijárási tilalmat! (Molnár F. Árpád)
- A Koronavírus után Orbán börtönbe is kerülhetne (Molnár F. Árpád)
- Kálváriákkal: pl. így tussolja el a fake news kormány a Koronavírussal fertőzöttek létét és a borzalmas állapotokat!
- Egészségügyi dolgozó a karanténból, kisírt szemmel, ami a fideszesek gyűlölethullámait okozta
- A fideszesek életveszélyesen megfenyegették, mert közvetítette a Koronavírus miatti egyik tüntetést

 

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda