2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

A fideszesek életveszélyesen megfenyegették, mert közvetítette a Koronavírus miatti egyik tüntetést

A fideszesek életveszélyesen megfenyegették, mert közvetítette a Koronavírus miatti egyik tüntetést
2020-03-14

Tene Imre egy aktivista, aki élőben közvetítette a Kocskovszky Klára Anikó által szervezett egyik demonstrációt, ami a Koronavírus kapcsán kérte számon az Orbán-kormány elmaradt intézkedéseit. Bár Tene Imre a tüntetésen nem szólalt meg, de mert nem fideszes és élőben közvetítette a demonstrációt, ezért a fideszes szavazók - az egyik fideszpárti portál uszítására - gyűlöletcunamit zúdítottak rá és életveszélyesen megfenyegették, hogy meggyilkolják.

A párton kívüli Tene Imre és a Koronavírus miatt tüntetők - többek között Dr. Fórizs Eszter kutatást szervező orvos, közismert (pártonkívüli) aktivista - egy fideszfanatikus portál uszításai miatt került a fideszes szavazók gyűlölködő célkeresztjébe. A támadásdömpinget az okozta, hogy a hírhedt Orbán-párti portál mindenféle elmebetegnek hordta le a Koronavírus kapcsán demonstrált pártsemleges civileket, amiért azt követelik a kormánytól, aminek zömét azóta az Orbán-kormány végrehajtotta illetve bejelentette végrehajtásra. Tehát a fideszes fanatikusok saját magukat lőtték tökön, mert alapos késéssel, de az Orbán-kormány elkezdte végrehajtani azokat az intézkedéseket, amik hiányát a pártoktól független civilek kifogásoltak.

A nyilvános és az aktivistáknak privátban küldött zaklató és gyűlölködő fideszes üzenetekbe beletekintettünk. A több száz gyűlölködő és mocskolódó fideszes komment és privát üzenet között egyet sem találtunk, ami a tárgyhoz szólt volna hozzá, hanem az argumentum ad hominem mentális jelenségének megfelelően nem a témával kapcsolatban érveltek a felvetések mellett vagy ellen, hanem az érveket személyeskedésre cserélve, a társadalom legfrusztráltabb és legalacsonyabb szintű érzelmi és ösztönvilágú rétegeinek megfelelően gyalázkodni, gyűlölködni, mocskolódni és fenyegetőzni kezdtek. Igen, mindannyian.

Ahhoz hasonló ez a fajta ösztönállati csordaszellem, mint amikor 2006-ban kivétel nélkül az összes kivezényelt rendőr szándékosan szegte meg a rendőrségi törvényt és vette le az azonosító számokat, hogy az előre tervezett rendőri bűntettek lehetőleg összesét el lehessen tussolni, a terrorista rendőrbandákat megvédeni, majd hiánytalan létszámban, mind a több ezren készek voltak sortüzeket zúdítani az ártatlan lakosságra. Ezt követően kivétel nélkül mind bűnpártoló bűnözőként és azóta is bűnpártoló elkövetőként szerepeltek le. Azóta lehet jogszerűen, a nyilvános statisztikákra hivatkozva minden médiaorgánumban és az összes tüntetésen stb. éppen úgy, mint a bíróság előtt azt állítani, hogy következetes és megalapozott véleménye lehet bárkinek, ezért törvényesen mondhatja is, hogy minden rendőr bűnöző.

E téren pedig Orbán Viktor lőtte magát tökön, amikor 2010-es kormányra kerülése után, hogy a lakosság jogait megtapossa, egy a hitleri zsidótörvényekhez hasonló, a rendőri állomány összes tagjának felsőbbrendűségét kimondó faji törvényt hozott, deklarálva, hogy mostantól egyetlen rendőrt sem lehet még lehülyézni sem, mert a rendőrök olyan felsőrendű lények az őket eltartó 10 millió magyar állampolgárhoz képest, hogy ha bármely rendőrt (tehát felsőrendű faji egyedet) bárki csupán idiótának vagy nyominak nevez, az ellen a lakosság által eltartott magyar állam hivatalból indít büntető eljárást. Mert a rendőr - Orbán Viktor beteges náci álláspontja szerint - a föld felett lebeg, és a rendőr összes törvényen kívüli tetteit hitleri jellegű fasiszta törvénnyel kell biztosítani és eltussolni. Rendőrről kritikát sem szabad megfogalmazni, mert azt bármikor minősítheti az adóinkból eltartott parazita állam bármely szociopata parazita, általunk eltartott senkije úgy, hogy az államilag, közpénzből üldözendő és megtorlandó hazaárulás.

De visszatérve a sortüzes-csonttörő terroristák összesét fasiszta törvénnyel megvédő orbáni gyűlölettörvényektől a jelen témánkra:

Statisztikáink szerint a sajáttól eltérő bármely véleményt leginkább a Fidesz és a Toroczkai László által vezetett szélsőjobboldali Mi Hazánk Mozgalom hívei viselik a legkevésbé. Ez a két párt termeli ki a legtöbb antiszociális és gyűlölködő személyt, akik kimondottan gyűlölik és megvallottan a halálukat kívánják azoknak, akik nem az ő pártjuk fanatikus hívei és nem pont ugyanazt hirdetik, amikről úgy tudják, a pártjuk álláspontja.

Visszatérő persze, amikor a gyűlölködő pártfanatikusok azért esnek pofára, mert nem tudják, hogy a pártjuknak szintén az az álláspontjuk, amit a pártjukon kívüliek megfogalmaztak, máskor pedig maximum órák vagy napok múlva válik a pártjuk álláspontjává. Ilyenkor a pártvallásos csőcselék - mivel a gondolkodásnak és az egyéni mérlegelésnek és véleményeknek náluk nincs helyük, hanem mindig a párt pillanatnyi álláspontját hiszik és közvetítik - pillanatok alatt illetve azonnal elsajátítják a párt megváltozott irányvonalát, és onnantól azt hirdetik a helyes útként és pártvezetőjük csodálatos mentálhigiéniai produktumaként.

 

 

---

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda