2022. 12. 03., Szombat
Ferenc,Olívia névnapja

Egészségügyi dolgozó a karanténból, kisírt szemmel, ami a fideszesek gyűlölethullámait okozta

Egészségügyi dolgozó a karanténból, kisírt szemmel, ami a fideszesek gyűlölethullámait okozta
2020-03-17

Miközben a HVG kamugyárához hasonló szintű és minőségű fideszes fake news-gyárak össze-vissza hazudoznak a Koronavírusról, és mindenkit az általunk fizetett hatóságokkal fenyegetnek, aki nem hajlandó a fideszes kampányhazugságokat visszhangozni, hanem bármilyen más hiteles dokumentummal rendelkezik, aközben a karanténba zártak egyre nagyobb tömegei kezdik el írásban és videoblog (vlog) formájában leleplezni a Fidesz hazugságait és részletezni a katasztrofális ellátást, amik egyenes ági okozói a várható tömeges megbetegedéseknek.

A Fidesz folyamatosan hazudik és fenyegetőzik, de közben már annyi letagadott és eltitkolt áldozata van a Koronavírusnak, hogy ők maguk jelentkeznek a Szauer Péter- és Nagy Iván Zsolt-féle HVG-s és fideszes fake news selejt cáfolatára, élő és eleven kordokumentumokként, első kézből tanúskodva a valós helyzetekről.

Most egy az óráról órára egyre több beszámolóból.

A HVG-s és fideszes fake news miatt, hogy utóbb ne tudják letagadni, hogy megtörtént beszámolókról van szó, ezért mostantól búcsút mondunk az interneten publikált arcok és nevek kitakarásának:

Nagy Ferencné (pl. ezen a linken):
"Viktor! Tudod kivan a képen? Én Aki kontaktusba kerültem egy betegemmel Aki koronavírussal fertőződőtt, most karanténban vagyok, a szemeim kisírva, két hétig bezárva, leszek! Nem az a bajom hanem távol a szeretteimtől,Akiket nem láthatok! Figyelj ha egy fertőző beteget látunk el miért nincs jogunk utána egy teszthez? Mi vagyunk Akik most talpon kell hogy maradjunk, ugye tudod ezt Te is? Miért kell tagadni ahol betegek vannak, tudom az érdekeid úgy kívánják hogy hazudjatok, de kérdezem Én ha mint családapa így leszarsz Minket, mit várhatunk Tőled politikusként, semmit mint idáig sem!"

Judit Vitéz ugyanazon a Facebook-oldalon, szintén karanténból írja:
"Ezt Nagy Ferencné írta, 10 órával korábbi posztban. Csak azért mert itt azt írták, hogy arra vár, hogy tesztet vegyenek tőle.
Ölveczki Melinda dehogy! Én kértem a kórházat azt mondták nem szükséges! Hazudik a média! Tőlem egy félórája vették le a mintát, itt a karanténban, mely az első!"

 

 

A kapcsolódó cikkeinkből:
A fideszesek életveszélyesen megfenyegették, mert közvetítette a Koronavírus miatti egyik tüntetést

 

---

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda