2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Kálváriákkal: pl. így tussolja el a fake news kormány a Koronavírussal fertőzöttek létét és a borzalmas állapotokat!

Kálváriákkal: pl. így tussolja el a fake news kormány a Koronavírussal fertőzöttek létét és a borzalmas állapotokat!
2020-03-17

Egy gimnazista fiú videózott a karanténból. Orbánék fenyegetései ellenére hazaküldött iskolai osztályok, köztük aztán kiderült koronavírusos betegekkel, súlyos beteg édesanya, akit sehol nem voltak hajlandók letesztelni, amíg az édesapa be nem ment ordítani, kórházi ebédre egy szelet kenyér és 5 deka májkrém és más eltitkolt horrorisztikus orbáni borzalmakból.

A Kútvölgyi kórházból telefonról jelentkezett be videón Sólyom Levente (Legus), aki egy gimnazista fiú.

Amint azt az alábbi videóban élő szem- és fültanúként (gyenge szellemi képességűek kedvéért: TÉNYTANÚKÉNT) beszámol róla, hogy édesanyja belázasodott, a testvére is, anyja pedig igen súlyos állapotba került. Koronavírus tesztet sehol nem akartak csinálni, miközben súlyos állapotban volt és nem gyógyult. A gimnazista fiú édesapja ment be a kórházba és csinált botrányt, amire végül letesztelték Koronavírusra, és kiderült, hogy természetesen Koronavírussal fertőzött.

Csak emiatt került a Koronavírusos betegek statisztikai listájára (ha Orbánék el nem tussolták ezt is), viszont láthatók ebből és a többi már most nyilvánosságra került tanú és áldozatok beszámolóiból, hogy aki nem vágja ki a balhét, az jó eséllyel be sem kerül a megbetegedettek statisztikáiba, és jó eséllyel tehát akkor sem, ha belehal a Koronavírus okozta szövődményekbe.

Azaz ebből az esetből is kitűnik: ha nincs teszt, nincs beteg, ezért ne legyen teszt, hogy ne legyen beteg.

Csakhogy ennek a következménye a várható tömeges fertőzés és tömeghalál.

A gimnazista fiú az édesanyjáról egyébként elmondta az alábbit követő, második videójában, hogy az anyját nagyon megviselte a vírus, 13 napig (azaz majdnem fél hónapig) volt lázas, utána hőemelkedése lett, most pedig tüdőgyulladással kezelik.

Ez azért fontos, mert miközben az egész bolygó tudja, hogy a Koronavírus életveszélyes, aközben Orbán a minap kiállt a kamerák elé, és azt hazudta, hogy ez tényleg csak az idősekre veszélyes, de az  ő korosztályának ez semmi, mert az ő, azaz Orbán korosztálya kifekszi és kész. Mondja ezt az az Orbán, aki közel 60 esztendős, de a nála évtizedekkel fiatalabbak is fél hónapig lázasak, aztán jön rájuk a tüdőgyulladás!

Orbán a bagatellizálással és az egész fideszes maffia a fenyegetőzésekkel nem holmiféle pánikot csökkentett, hanem a vírust egyébként is lazán kezelő és semmibe vevő magyar lakosság konkrétan tömeges fertőzését és várhatóan sokak halálát okozta. Ami lesz, arról nagy eséllyel már múlt időben beszélhetünk. A magyarok olyan lazán kezelik a vírust, hogy ma, amikor a piacra mentem bevásárolni, Budapesten, egész úton összesen egyetlen emberrel, egy időssel találkoztam, akin maszk volt (egy pedig az én nyakamban lógott), mindenki más totálisan virulensen császkált Budapest 21. kerületének teljes központi területén, az Aldi szupermarkettől kezdve (akik az összes vásárlóval szót váltanak, az összessel!) a gyógyszertáron át a piacig bezárólag mindenütt. Ez a hülye oligarcha meg nemhogy védené az emberéleteket, hanem bagatellizálja az állatja, fenyegeti azokat, akik a valós helyzetre figyelmeztetnek, és az orrunk előtt idézi elő a tömeges fertőzéseket.

A gimnazista fiú, amikor megtudta, hogy az édesanyja korona pozitív, éppen iskolában volt. Szólt az igazgatónak, aki - Orbán és fake news bandája minden fenyegetőzése ellenére - hazaküldte (ez volt csütörtökön) az egész osztályt, azaz a bölcs és bátor iskolaigazgató - a HVG-szintű fideszes bandák minden gyűlölködő és fenyegetőző banditizmusa ellenére - jó eséllyel egy robbanásszerű tömeges fertőzést akadályozhatott meg. Akkor, amikor fideszes politikusok még napokkal később is megtorlásokkal fenyegették azokat az igazgatókat és oktatókat, akik haza merik küldeni a tanulókat, és Orbánnak még további 4 nap kellett ahhoz is, hogy vasárnap azt böfögje a közmédiában, hogy nem lesznek iskola bezárások, és ha lennének, akkor a tanárok nem fognak fizetést kapni, továbbá a tanulók összese évet kell ismételjen.

Pár órával később a Fidesz maga jelentette be, hogy az ország összes iskoláját bezáratják. Egy órával előtte még a fejüket akarták venni mindazoknak, akik azt mondták: ideje lenne a fertőzés megfékezése érdekében az összes iskolát bezárni.

De várjunk egy pillanatra, mert a hazaküldött fiú szólt a barátnőjének is, aki szintén szólt a saját iskolája igazgatójának, aki szintén hazaküldte az egész osztályt.

Jó sok mindent elhallgatott a Szauer Péter- és Nagy Iván Zsolt-féle és minőségazonos orbáni fidesz fake news-gyár, igaz? És ez csak egyetlen beszámoló a tengernyi eltitkolt botrányból, amik nyilvánosságra hozása miatt Orbán Viktor és bandája a rendőrséggel fenyegetőzik mindenki ellen, aki igazat mer mondani!

Amúgy a srác testvéréről is utóbb derült ki, hogy valószínűleg a Koronavírus miatt volt lázas, tehát mire letesztelték, addigra már végigfertőzhetett akár százakat is. Az ő utólag elvégzett tesztje is pozitív lett, tehát belőle is kimutatták a Koronavírust.

Ennyit Orbán Viktor és HVG-szintű fake news bűnbandájának tömeges merényleteiről. De hát ki ne hinne egy olyan bűnözőnek, aki a haverjai zsebébe évente 1000 milliárd forint EU-s és egyéb közpénzünket - nevezzük még inkább nevén - befektetésünket és munkabérünket lopja el! Hiszen a legsúlyosabb bűnözőkről köztudott, hogy ahogy a vagyonunkat, úgy az életünket és a biztonságunkat is érdemes rájuk bízni!

De legalább a kórházi étel rendben van: a gimnazista fiú meg is mutatja az ebédet: egy szelet kenyér 5 dkg májkrémmel. A fiú elmondja, hogy azóta is ennyi a kórházi ebéd.

Biztos jutna bővebb élelmezésre is, de nehéz úgy kigazdálkodni a polgári lakosság számára, ha az ember, miniszterelnökként a saját vidéki paraszt vejének is annyit lop, hogy a megmaradt és BEVALLOTT üzleti profit is közel 40 milliárd forint, és egy majdnem gyenge elméjűt (bizonyos Mészárost) tesz közpénzből az ország leggazdagabb emberévé.

Aztán kiáll a keresztapa és van pofája fenyegetőzni, hogy aki véleményt mond vagy tényfeltár, azt ő a mi pénzünkön eltartott házi rendőrségével levadásztatja.

Élelmiszert a gimnazista fiú osztálytársai küldenek be a karanténban lévő srác számára. Ugyanis a fiú nem Orbán Viktor haverja, ezért a karanténba zárt fiú nem csak 288 milliárd forint lopott közpénzt nem kap Orbán Viktortól, de egy tál étel ebédet sem, és a beteg édesanyja élete sem ért annyit, hogy leteszteljék Koronavírusra. Hanem mert civil, ezért fenyegetni és eltitkolni való fogyóeszközként kezelték. Annyiba sem nézték, hogy legalább a statisztikába bekerüljön, mindannyiunk, sőt, az Emberiség élete és egészsége védelme érdekében.

Nem, hanem senkiként és fogyóeszközként kezelték. Azaz mindenkit. Egy szűk banditaréteget kivéve - azaz saját magukat kivéve - mindenkit...

De nem részletezem tovább, aki akarja, nézze és hallgassa meg a videót: láz, elutasítás, osztály-bezárások, karanténkálvária, kórházi éheztetések, össze-vissza szállítások stb.:

A kapcsolódó cikkeinkből:
Egészségügyi dolgozó a karanténból, kisírt szemmel, ami a fideszesek gyűlölethullámait okozta
A fideszesek életveszélyesen megfenyegették, mert közvetítette a Koronavírus miatti egyik tüntetést

 

---

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda