2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

XXI. századi magyarok: fegyverrel gyerekek ellen

XXI. századi magyarok: fegyverrel gyerekek ellen
2018-03-13

Miközben dicsőséges családközösségekre vezetjük vissza történelmünket, napjaink terrorizáló hatósági intézkedéseitől családok fosztatnak ki és rémülnek halálra. Hibbant tisztifőorvos, szemlesütő családvédelmi szolgálat, tétlen, sokszor ellenséges gyámügyi hatóság, kezeit mosó bíróság, no és egy ütődött NAV végrehajtási osztályvezető konstellációja világtörténelmi gyalázatot ölt. Azt az oltóorvos típust, aki pedig majd végrehajtja ennek a rémálom maffiának a parancsát, már 71 éve kötél általi halálra ítélték Nürnbergben.

 

Nagy Sándor (Naleksz) cikke

Egyetemes, abszolút emberi jogok a Kárpát-medencében újra és újra magyarázatra szorulnak; a szülők és a gyerek akarata ellenére emberiségellenes bűn beadni egy kockázatos oltást. Aki ebben szerepet vállal, a Világ előtt kell bujdosnia szégyenteljes tettével.

Jogi és orvosi szakmákon túlmutató, általános kulturálatlanság ez. A család szentségét durván sértő aljasságok túlélő - vagy ha úgy tetszik immunrendszerrel rendelkező - társadalmakban bárhol közbotránkozást keltenek, itt azonban általános közöny kíséri a nyíltan fajgyűlölő hivatalos eljárásokat.

Ide juttattak bennünket az elmúlt évtizedekben a koponyákból minden józanságot kimosó, fősodratú hírforrások rohadt gyógyszerreklámai, így aztán a többnyire rá nem érő szülők bizalmával a kockázatokról nem tájékoztató egészségügyi ellátók úgy élnek vissza, hogy nem is tudnak róla.

 

Külső cikkajánlás:

Balog: az emberi jogok tisztelete kulturális kérdés is

Belső cikkajánlás:

TANANYAG TISZTIFŐORVOSOKNAK: A BIOETIKA ÉS AZ EMBERI JOGOK EGYETEMES NYILATKOZATA

Megnevezésével 150 éve félresiklott szakterület

Bizonyos szint alatt nem emelkedünk bizonyos szint fölé

 

Nagy Sándor

Sorok-s-ár, 2018. 03. 13.

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda