2018. 06. 22., Péntek
Paulina névnapja

Tovább szedi áldozatait a Fidesz-közeli bűnöző, H. Viktor! (Filminterjúnk!)

Tovább szedi áldozatait a Fidesz-közeli bűnöző, H. Viktor! (Filminterjúnk!)
2017-08-26

Orbáni közbeszerzési ügyek és orbáni EU-s pénzek eltüntetett százmilliói, tízmilliókkal megkopasztott civilek, félszáznál több, a bűntettekre létrehozott és csődbe vitt cégek fémjelzik a hírhedt Fidesz-közeli agresszív bűnöző, H. Viktor lépteit. Egyik áldozata Molnár József Debrecenből, akit 15-20 millióval nyúlt le, amikor a pénzért cserébe házépítést ígért, majd a pénzzel együtt eltűnt. A fideszes ügyészségek összese, a bíróságoknak pedig a zöme vért izzad, hogy a tengernyi nyilvánvaló és egyértelmű bűncselekmény hegyeket egytől egyig eltussolja. Az orbán-állami bűnügyi maffia-összefogás magától értetődő.

Sz. L.
(Cikk: 23:42.38 óra)

Tovább szedi áldozatait a Fidesz-közeli bűnöző, H. Viktor! (Molnár F. Árpád - Molnár József)

Mi hívtuk fel a nyilvánosság figyelmét elsőként a közpénzek százmillióit eltüntető, a civileket sorban lehúzó és tönkre tevő, az ügyészségek és a bíróságok által mániákusan eltussolt veszélyes bűnöző, H. Viktor agresszív és fékevesztett bűntetteire. Molnár F. Árpád már évekkel korábban halmazatban figyelmeztette az ügyészségeket és az orbán-pintéri titkosszolgálatokat, hogy H. Viktor az a típusú pszichopata bűnöző, akit ha továbbra sem hajlandók elfogni, akkor rengeteg további kárt fog okozni Orbán Viktornak és a Fidesznek, mert nem ismeri a korlátokat, nem tanúsít önmérsékletet, bűntetteinek sorát - ismeretségi hátterére és életveszélyes kapcsolataira hivatkozva - továbbra is nyilvánosan fogja elkövetni, további vállalkozókat és civilek sorát fogja megkopasztani, további vagyonokat fog kicsalni, a vállalt munkákat nem fogja elvégezni, további nyilvános garázda és agresszív, valamint életveszélyes fenyegetési botrányai és bűncselekményei lesznek, további cégek tömegeit fogja létrehozni bűntettei arzenáljának folytatólagos elkövetéseiért, amiket sorban tönkre tesz, a pénzeket sorban kilopja, de Orbán Viktor fára vizelőket bebörtönző elmebeteg kormánya és gátlástalanul bűnpártoló bűnöző maffia titkosszolgálatai - az AH titkosszolgálat részéről akkoriban Göbölös László vezetésével - semmit sem tettek a megbuktatására.

Azóta van olyan országgyűlési képviselő, aki H. Viktort 24 bűncselekmény miatt jelentette fel, amikből kb. 12-ben hatósági eljárás indult, de az ügyészségek mindegyike és a bíróságok majdnem összese mindent megtesz, hogy H. Viktor összes leplezetlen bűntettei is teljes eltussolásra, a bűnöző bűnöző életmódja pedig tökéletes folytatólagos biztosításra kerüljön.

A baj az, hogy H. Viktor nem csak a Fidesz részéről neki ítélt közpénzek százmillióit tünteti el, hanem közben rengeteg gyanútlan civilnek is olyan házépítésekre stb. ajánlkozik sok-sok milliókért, amiket természetesen soha nem végez el, a pénzt pedig minden esetben ellopja.

A HírAréna és a Hírháttér Molnár Józseffel készített most filminterjút, aki a Fidesz-patronált köztörvényes bűnöző H. Viktor egyik áldozata. Molnár Józseftől az orbáni maffiaállam hírhedt veszélyes bűnözője minimum 15 millió forintot csalt ki házépítés címén, majd pedig szokásához hűen a pénzzel felszívódott. A rendőrséget kivéve voltaképpen minden hatóság totálisan igyekezett H. Viktor ezen bűntetteit is maradéktalanul eltussolni, a csalásoktól a hamisításokig bezárólag mindent.

 

Beszélgetnek:
Molnár F. Árpád "ÉLI" (nemzetközi hírű, politikai üldözött tényfeltáró újságíró, a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)
Molnár József (a Fidesz maffiája által védett H. Viktor nevű bűnöző áldozatainak egyike, akitől - H. Viktor, házépítés hazugságával - 15-20 millió forintot nyúlt le)

Operatőrök:
Molnár F. Árpád (ELI)
Emma Paradigma

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder

A film fotóin:
Dr. Kiss Zoltán (dandártábornok, az Alkotmányvédelmi Hivatal nevű titkosszolgálat főigazgatója)
orbán viktor (keresztapa)
Pintér Sándor (belügyminiszter, Fidesz)
Tállai András (NAV-elnök)
Tasnádi László (volt III/II-es kémelhárító, majd a Fidesz államtitkára; Pintér Sándor bizalmi embere)
és mások

 

A kapcsolódó irodalomból:
- Házépítők figyelmébe! Vigyázat, lehúzások!
- Orbánisztán: A Molnár F. Árpád elleni, ordítozó, fideszes életveszélyes fenyegetés, garázdaság stb. nem bűncselekmény
- Orbán, EU-pénzek, ügyészbűnözés: Az eltussolt milliárdokból
- Súlyos tízmilliókkal rövidíti meg a megrendelőit

Heritesz Viktor Terra Mitika Pilleco SRO

Csillag Ösvény Jósda