2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Orbánisztán: A Molnár F. Árpád elleni, ordítozó, fideszes életveszélyes fenyegetés, garázdaság stb. nem bűncselekmény

Orbánisztán: A Molnár F. Árpád elleni, ordítozó, fideszes életveszélyes fenyegetés, garázdaság stb. nem bűncselekmény
2014-06-21
Az utcán, egy média-főszerkesztővel ordítozó fideszes bűnöző, aki követeli, hogy a róla megjelent bűnügyi bizonyítékok megsemmisítésre kerüljenek, különben megöli az újságírót. Egy női szemtanú, akit az eset hosszú időre felzaklatott, és még ezzel is álmodott. És a Sárkány által vezetett pintéri közpénz-rendőrség, amely az ellenzéki újságírók elleni minden bűncselekményt törvényesnek minősít, aki pedig az útjába kerül, ha ellenzéki újságíró, előállítja, fogdába vágja, jogait súlyosan korlátozza és elmarasztalja.

Olvassanak bele az Európai Unió demokratikus sereghajtója, Orbán Viktor és a fideszes áder jánosi tébolyállam elmebeteg országlásába, ahol a rendőrség a bűnözők gátlástalan szolgálatában áll és mindig az újságírók és a lakosság szabadságjogainak üldözésével keresi a néptől elszedett, a népen élősködve júdási kenyerét.

Azt is közvetlenül Áder János és Orbán Viktor néppénzen kitartott rendőrségi vezetőitől tanulhatják meg, hogy az életveszélyes fenyegetés - ha az ember bűnöző és fideszes, akkor - törvényes, aki ordítozó életveszélyes fenyegetéseivel másokban súlyos megbotránkozást és lelki sérülést okoz, az nem garázda, hanem tisztes polgár, aki pedig az életellenes fenyegetés valóra váltását ahhoz köti, hogy teljesítik-e az ő akaratát, az abszolút törvénytisztelő. Kivéve, ha a Gyevi bíró vagy pl. Pásztor Istvánhoz hasonló, a lakosság pénzén eltartott dúsgazdagokról van szó. Mert ez esetben már terrorcselekménnyel fenyegetés bűntette történt.

Alsórendű senki nép, tanulja meg mindenki, hogy a helye Európa legbüdösebb diktatúrájának állami pöcegödrében van!
 
Ja, és elolvashatja mindenki, hogy Orbán Viktor és Pintér Sándor rendőrsége és ügyészsége szerint hogyan lehet törvényesen, pillanatok alatt, bárkinek százmilliókra szert tennie, olvasatuk szerint tökéletesen törvényesen és korlátlanul, akárhány család, magánszemély és újságíró tönkre tételével.

Cikk: Sz. L.

Molnár F. Árpád keresztény, a Hírháttér alapító-főszerkesztője, a HírAréna főszerkesztője, ingyenes emberjogvédő büntető feljelentését a legfőképpen Papcsák Ferenc fideszes polgármester nevéről elhíresült BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság vezetői - dr. Dragon Sándor ezredes, kapitányságvezető és dr. Hadzsi István százados, osztályvezető - eltussolták. A 01140/1322-9/2014. bü. számon iktatott bűnügyben Molnár F. Árpád a Fidesz százmilliós EU-s és Új Széchenyi Terves közpénzekkel agyontámogatott embere, Heritesz Viktor ellen tett büntető feljelentést zaklatás, garázdaság, 15 milliós csalási és több százmilliós gazdasági bűncselekmények miatt. A rendőrség a tegnap kézhez vett elutasító határozatában kizárólag a zaklatás tárgyát képező életveszélyes fenyegetésre tért ki, az összes többi bűncselekményre nem is reagált, hanem úgy tett, mintha azokról egy szó említés sem történt volna.

Részletesebben, mi történt:

2013. február 15-én, délután, 15 óra 20 perc körül Budapest XIV. kerületében, a Fogarasi úton található OBI előtt megállította Molnár F. Árpádot, a Hírháttér és az Alsóörsi Hírhatár akkori, a Hírháttér és a HírAréna mostani főszerkesztőjét egy a Fidesz milliárdos ügyeiből is ismert, vállalkozásait tucatjával, fizetésképtelenséggel csődbe vivő vállalkozó, Heritesz Viktor. Heritesz belekötött Molnár F. Árpádba, néhány centiméterre állt az arcától, úgy ordítozott a nyílt utcán és életveszélyesen megfenyegette, hogy eltünteti a jogvédő újságírót, amennyiben Molnár F. Árpád nem takarítja el a róla szóló dokumentumokat, lakossági tanúvallomást. Az esetnek - az első másodperctől az utolsóig - szem- és fültanúja volt Kovács Adrienn Nikoletta emberjogvédő újságíró.

A Fidesz által közel félmilliárdos pályázati közpénzekkel támogatott Heritesz Viktor egyértelmű pénzeltüntetéseivel már parlamenti pártok is foglalkoztak, országgyűlési képviselők nyomoztak utána, de a Hírháttér és a HírAréna vezetői találkoztak már egy külsőbb kerület rendőrkapitányával is - Heritesz életveszélyes fenyegetőzései hatására -, mivel Heritesz ellen már folyt csalás és gazdasági bűncselekmény miatt büntető eljárás. A IV. kerületi Rendőrkapitányság akkor abban meg is állapította Heritesz bűnösségét, de a IV. és XV. Kerületi Ügyészség vezetője, dr. Nagy István (Klikk!) az ügyet rendkívül látványos és tetten ért buzgósággal, görcsösen eltussolta. Az ott is állami bűnözéssé dagadt bűnügyi Heritesz-botrány kárvallottja Molnár József debreceni lakos és családja volt (Klikk!), akitől Heritesz és egy társa átvett házépítés címén kb. 15 millió forintot, majd a pénzzel együtt felszívódott, a munkát pedig természetesen soha nem végezte el. A dr. Nagy István által vezetett ügyészség, személyesen Nagy Istvánnal - tekintettel a Fidesz szentségességére és/vagy a zsebébe csúszó pénzre - ezt teljesen helyénvalónak és erkölcsösnek találta.

Úgyhogy aki tudni akarja, hogy Orbán Viktor közpénzesei szerint hogyan kell szándékosan felvenni házépítésre bárkitől 15 millió Ft-ot úgy, hogy a munkát szándékosan soha nem fogja elvégezni, az forduljon a válaszért lapunkhoz vagy nézze meg az erről szóló, alább linkelt dokumentumainkat. Bűnözők, csatasorba, mert a bűnözés - legalábbis annak, aki fideszes - legális! Sőt, javasoljuk, a jókedvű bűnözők mindjárt kössenek 30, 50 vagy 950 családdal szerződést, mindegyiktől felvéve 15 millió Ft-ot, a házakat soha ne építsék fel, a pénzt tüntessék el, mert ez mind legális! Kérdezzék csak meg dr. Nagy István vezető ügyészt vagy dr. Dragon Sándor ezredest, Orbán Viktor, Polt Péter és Pintér Sándor XIV. kerületi rendőrkapitányát, és így máris két hírhedt közpénzjogásztól értesülhetnek arról, hogy akár az ország teljes lakosságát is ki lehet így fosztani, mert törvényes!

Egy másik, szintén Heriteszes ügyben - amire országgyűlési képviselők is rámozdultak - 480 millió Ft Európai Uniós és Új Széchenyi Terves pályázati pénzt sikerült eltüntetni. Az ügy központi alakja és a nyomozásokat, valamint a botrányokat kiváltó személy itt is a párt által védett Heritesz Viktor volt. Akinek egyébként kb. huszonvalahány cége ellen folyik csődeljárás, ahogyan az a nyilvánosság számára is hozzáférhető cégadatokból, egy perc utánakeresés után is látható. Szakértők szerint ránézésre látni, hogy Heritesz Viktor azért hozta létre a cégeket, hogy azokat illegális műveletekre használja és a pénzeket eltüntesse. Nem csoda, hogy csak a közpénzen eltartott orbáni és áder jánosi rendőrség és ügyészség nem tud mit kezdeni a bizonyítékok rengetegével, pedig ahogyan Molnár F. Árpád már 2013 elején megüzente a Heritesz ügyeit eltussoló Nagy István ügyészségi vezetőnek: hiába erőlködik, Heritesz újabb és újabb bűnügyi botrányokat fog kreálni, mert képtelen erőszakos és gazdaságilag törvénytelen életmódjával szakítani.

Lám, így lett és így lesz eztán is. De addig is küldhetjük a jelentéseket az Európai Unióba és a világ emberjogi megfigyelő szerveinek arról, miféle őrület, téboly és elmebaj uralkodik ebben az áderi, orbáni, sátáni kupleráj országban.

Dr. Nagy István, Polt Péter mindent eltussoló főügyészének figyelmeztetésére is kevesebb, mint egy évvel később Heritesz Viktor letámadta az utcán Molnár F. Árpádot és életveszélyesen megfenyegette. Mint azt Molnár F. Árpád a tanúvallomásában elmondta: majdnem biztos volt abban, hogy Heritesz tettleg is támadni fog, ennek minden tanújelét megadta, de Molnár mindvégig kedves és halványan mosolygó maradt az ordítozó és életveszélyesen fenyegetőző Új Széchenyi Terv-győztes fideszes elkövetővel.

Továbbá a fent említett Heritesz-károsult Molnár József tanúvallomása és bizonyító erejű dokumentumai kapcsán Molnár F. Árpád a feljelentésben megfogalmazta:

Heritesz Viktor --...azt ismételgette üvöltözve, hogy --takarítsd el az Internetről vagy te leszel eltakarítva!--. --Takarítsd el az Internetről vagy te leszel eltakarítva!-- Továbbá olyat ordítozott, hogy: --Nem tudod, kivel kezdtél ki!-- és további ehhez hasonlók, valamint hogy eltüntethetnek és megeshet, hogy el fogok tűnni, meg majd el fogok tűnni. Heritesz Viktor azzal kérkedett üvöltözve, hogy neki olyan maffiaháttere van, hogy bármikor eltüntethet végleg, hogy nyomom vész. Eközben csaknem végig néhány centiméterre állt az arcomtól.--

Molnár F. Árpád tanúvallomásában később is úgy fogalmazott, hogy Heritesz Viktor azt követelte: --...tüntessem el az anyagokat, mert nem tudom én, hogy kicsoda ő, meg kik állnak mögötte és ha nem teszem, ő fog eltüntetni engem!--

Molnár F. Árpád a tanúvallomásában elmondta: Heritesz változatos kifejezésekkel üvöltözte, hogy megöli, mint pl. -eltünteti a föld alá-, -végleg eltakarítja- és hasonlók és szinte biztos volt, hogy Heritesz ott, helyben nekimegy. Kovács Adrienn Nikoletta újságíró, az eset szemtanúja pedig egészen biztos volt abban, hogy Heritesz meg fogja ütni Molnár F. Árpádot és azt is elmondta, hogy Molnár F. Árpád mostantól egyedül sehová ne menjen, mert Heritesz Viktor megöli vagy megöletheti. Azt hangoztatta: halálosan komolyan veszi a fenyegetést és mivel ráadásul milliárdos bűnügyről van szó, amiben politikusok érintettek, akik mindenre képesek, ezért külön is előfordulhat bármi.

Molnár F. Árpád garázdaságért is feljelentést tett, amit egyebek mellett a következőkkel indokolt:

--Tekintettel arra, hogy az életveszélyes fenyegetőzéseknek kívülálló szem- és fültanúja volt, továbbá azóta Kovács Adrienn Nikoletta arról panaszkodik, hogy állandóan ez a jelenet van előtte, amely benne azóta sem elmúló permanens riadalmat és félelmet kelt, továbbá ezzel a botránnyal álmodik és halálosan komolyan vette az életveszélyes fenyegetést, ezért a sérelmemre elkövetett, a Btk. 222. §-ában foglalt Zaklatás vétségén kívül feltétlenül megalapozottnak találom a Btk. 339. § (1) szerinti Garázdaság vétsége elkövetését is.--

Dr. Dragon Sándor rendőrkapitány vizsgálati osztályvezetője, dr. Hadzsi István a feljelentést elutasító határozatban ki sem tért a garázdaság vétségére, hanem úgy tett, mintha az ügyben nem született volna büntető feljelentés. Továbbá Pintér Sándor eme rendőrsége ugyanígy járt el a több média által már megszellőztetett Európai Uniós és Új Széchenyi Terves pályázati pénzek 480 millió Ft-jának eltüntetése kapcsán is, amely miatt Molnár F. Árpád ugyancsak feljelentést tett. A feljelentésben többször felhívta a figyelmet erre a bűncselekményre is. Az egyik bekezdésben, ahol tömören említi, így írt róla:

--A fentiekre tekintettel kérem a büntetőügy megindítását, a további bűncselekményekre (így pl. a 480 millió Ft-os ügyre) tekintettel - amelyek hivatalból üldözendők - a további hatósági feljelentések megtételének mérlegelését, a további szükségesnek ítélt bizonyítékok beszerzését, valamint a tanú- és gyanúsítotti kihallgatások megkezdését.--

A pintéri közpénz-rendőrség ezt a tételt is 100 %-ban eltussolta, annyira, hogy a nyomozás megszüntetéséről szóló határozat indoklásában erről sem tesz egy árva kukk említést sem.

Molnár F. Árpádék a feljelentésben vastag betűkkel szedve fordultak a rendőrkapitányság vezetőjéhez is. Idézzük:

--Kérjük a Tisztelt Hatóságokat, valamint többek között a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságot és annak vezetőjét, dr. Dragon Sándor rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos urat, hogy a bűnügy(ek) felderítésében legalább olyan megbízhatóan járjon el, ahogyan ezt korábban a BRFK. IV. kerületi Rendőrkapitánysága tette, akinek sikeres és példaértékű munkájaképpen Heritesz Viktor házépítési ügyét vádelemelési javaslattal továbbították az ügyészség részére.--

Pintér Sándor és Polt Péter 14. kerületi rendőrkapitánysága tehát ebben is katasztrofálisan leszerepelt. Valójában egy orbitálisan hatalmas nulla lett a teljesítményük. Kivétel nélkül minden bűncselekmény vonatkozásában.

Az életveszélyes fenyegetésekről, garázdaságról, a 15 milliós bűnügyről és félmilliárdos gazdasági bűncselekményről szóló büntető feljelentésben Molnár F. Árpád a következő bizonyítékokat is csatolta, amelyeket a doktornak nevezett Dragon Sándor ezredes szintén doktornak nevezett vizsgálati osztályvezetője, Hadzsi István ugyancsak egy az egyben lenyelt és eltussolt. Önöknek azonban nem kell így tenniük, hanem íme, az Önök pénzén dúsgazdagon fizetett rendőrség és rendőr jogászok által eltussolt dokumentumok: részlet a feljelentésből:

--Heritesz Viktor kapcsán megjelent médiapublikációink, amelyek bizonyítékok további büntető feljelentések megtételére és további, kiemelt súlyú bűnvádi eljárások megindítására:
http://www.echelon8.org/az_ugyeszseg.htm
http://www.echelon8.org/felmilliarddal.htm
http://www.hirhatar.hu/hir/sulyos-tizmilliokkal-roviditi-meg-a-megrendeloit
http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/orban-eu-penzek-ugyeszbunozes-az-eltussolt-milliardokbol
http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/az-origot-is-feljelentettek-a-milliardos-bunugyek-miatt--


Mint azt a Dragon Sándor által vezetett papcsáki BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság vizsgálati osztályvezetője, dr. Hadzsi István - nyilvánvalóan nem látnoki szuperképességei, sokkal inkább fideszes pártszolgálatos pártállása politikai motivációira - megállapította: --a Heritesz Viktor általi kifejezések - azok hétköznapi értelemben vett jelentéséből kiindulva - a sértettben komoly félelem kiváltására nem voltak alkalmasok, ezáltal zaklatás vétsége nem állapítható meg.--

A látnok Hadzsi István tehát legalizálta, hogy mostantól Áder Jánostól a szintén közpénzmilliomos here Pásztor Istvánig bezárólag Magyarország teljes lakossága megfenyegethessen bárkit azzal, hogy ha ezt vagy azt nem teszi, akkor eltünteti, eltakarítja a föld alá, meg nyoma vész. De Dragon Sándor ezredes, pintéri rendőrkapitány jogász doktorai más örök tanulságul szolgáló rendőri közpénzes bölcseletekkel is szolgáltak. Miután Dragon Sándor ezredes és --főtanácsos-- (nem vicc, tényleg rendelkezik ilyen titulussal is) rendőrsége a garázdaság bűncselekményre nem tért ki - a garázdaság azért valósult meg, mert az életveszélyesen fenyegetőző Heritesz Viktor ordítozásának kívülálló női szem- és fültanúja is akadt, Kovács Adrienn Nikoletta újságíró személyében -, ezért Hadzsi István rendőr százados - miután a bűnpártolás és/vagy a hivatali visszaélés bűntettét pontról pontra elkövette - ezzel fejezte be a határozatot:

--Tekintettel a fentiekre mivel a cselekmény nem bűncselekmény, ezért a rendelkező részben foglaltak szerint a nyomozás megszüntetéséről határoztam.--

Az áder jánosi ordító aránytalanságok akkorák, hogy igazából azonnal le kellene tartóztatni a fenekét véresre nyalt Pásztor István vajdasági politikust - akinek közpénzes fajtája kedvéért egy hajléktalan asszony Pásztor István leköpése óta előzetes letartóztatásban ül -, a nép ellen megtorló diktátortörvényekért őrjöngő Áder János köztársasági elnököt és az egész rohadt pintéri bűnbandát. Ezt követően Magyarország is megszabadulhatna az Európai Unió legdiktatórikusabb állama ördögpásztori, oligarchanyaló nimbuszától. És ennek a szégyenállamnak áruló és népgyűlölő köztársasági elnökétől, Sátán Áder Jánostól.

Szintén Orbán és Polt Péter bűnöző rendszerében, 2011-ben egy a Molnár F. Árpád által filmfelvételen rögzített bűnöző (lásd a mellékelt képen!) többször látogatását tette a romagyilkossági tárgyalásokon, ahol a szünetekben végigjárta az újságírókat, a Hír tv-től kezdve a Multimédia Hírháttérig és Molnár F. Árpádig, a romagyilkossági filmjével a moziban most megjelent Hajdú Eszter filmrendezőig, és azt hazudta, hogy legálisan és töredék áron, a Media Markt-tól korlátlan mennyiségben tud bármilyen drága kamerát, laptopot stb. vásárolni, mert ő a Magyar Televíziónál dolgozik és a Media Markt ezt biztosította számukra. Azt hazudta: az újságíróknak csak az ÁFÁ-t kell kifizetniük, a többit állja a MediaMarkt. Miközben Molnár F. Árpád értesítette a Katonai Biztonsági Hivatalt (a katonai titkosszolgálatot) és annak vezetőjét, Domján Lászlót (az elmúlt évtizedek egyik leghírhedtebb vezető titkosszolgálati bűnözőjét), addig volt olyan sajtós, aki közel 100 ezer Ft-ot adott át médiaeszközök vásárlására, amivel a képen látható bűnelkövető személy eltűnt.

Miközben az Orbán Viktor és Hende Csaba által felügyelt, Domján László által irányított katonai titkosszolgálat teljes némaságba burkolózott, addig a HÍRHÁTTÉR által az ügyben tett büntető feljelentésre a XIV. kerületi rendőrkapitány megállapította, hogy amit a képen látható bűnöző elkövetett, az nem bűncselekmény. Tehát a közpénzes rendőrkapitány és társai szerint a csalás nem bűncselekmény, legalábbis ha nem kormánypárti újságírók ellen követik el. Ahogyan az ügybe itt a mostani életveszélyes fenyegetésnél bevont dr. Dragon Sándor embere, dr. Hadzsi István osztályvezető is megállapította, hogy a garázdaság sem bűncselekmény, az életveszélyes fenyegetés sem - legalábbis ha annak olyan újságírók a célpontjai, akik nem dicsőítik Orbán Viktort, de igazából a gazdasági bűncselekmények pedig szóra sem érdemesek. Úgyis túl sok az a félmilliárd forint ahhoz, hogy Áder János fideszes bandája belebukjon vagy rossz híre keljen. Van helyette Pásztor István leköpéséért oligarcha bűnözők nemzetközi cirkusza és az oligarcha maffializmus által hajléktalanná tett asszony szűnni nem akaró előzetes letartóztatása. Áder János világhírhedt oligarcha bűnbandája megragadta a lényeget! Bosszú a népen, közpénzes paraziták!
 
Tehát aki pénzt akar keresni, annak egy újabb 14. kerületi rendőrvezetői tipp! Bűnözők, sorakozó! Aki másoknak vagy újságíróknak azt hazudja, hogy a Magyar Televíziónak dolgozik és a Media Markt-tól korlátlan értékben és mennyiségben, bármilyen médiafelszerelést vásárolhat, csak az ÁFÁ-t kell neki kifizetni, utána a pénzzel lelép, a médiaeszközöket soha nem adja át, az tegye nyugodtan, mert a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói és rendőri vezetői megállapították, hogy ez is maradéktalanul törvényes! Éljenek a csaló bűnözők, éljen a törvények eltörlése! Vesszenek az újságírók és vesszen a nép! Hajrá, Pásztor István!

Végigkérdezve több HÍRHÁTTÉR-es és HírArénás újságírót, valójában még soha az életben nem találkoztunk olyan bűnüggyel, amiben Dragon Sándor vagy a XIV. kerületi Rendőrkapitányság nem a bűnözők oldalára állt volna illetve nem civil és újságíró áldozatokat vont volna széles üldözés alá. A kilakoltatási botrányokról és a szegények házainak földig rombolásáról is hírhedt zuglói közpénz-rendőrség egyik legutóbb nyilvánosságot látott Papcsák Ferenc minőségű botránya is az Utca Hangja nevű bejegyzett média tudósítója és fotósa, Hermán Péter előállításáról, elmarasztalásáról és megbírságolásról szólt, amely ügyről mi is publikáltunk anyagokat, de eddig kivágva az áldozat Hermán Péternek a XIV. kerületi Rendőrkapitányságon és annak fogdájában, valamint a kihallgatáson tapasztalt, ellene elkövetett jogsértéseket (Klikk!). Bár így a film a lényegesebb rendőrségi és ügyészségi bűncselekményekkel foglalkozott és rövidebb lett, ezáltal többek által fogyaszthatóbb, ugyanakkor módot kell keríteni arra, hogy Hermán Péter egy további filmben vagy filmekben sorolhassa fel a panaszait a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitánysága rendőreinek visszaélései, emberjogsértései és bűncselekményei nyilvánosságra hozására.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda