2019. 04. 25., Csütörtök
Márk névnapja

Orbán első bosszúja: felszorzódnak a kilakoltatások!

Orbán első bosszúja: felszorzódnak a kilakoltatások!
2018-04-09

Alighogy a pénzünkön parazita parlamenti ellenzék - a visszaléptetések megtagadásával - megnyerte a kétharmadot Orbán Viktor teljhatalmához, pár hétre rá - bizonyított - többszörösére robbannak az eladósítottak elleni árverések. Olyan sok kilakoltatás lesz, amennyi soha nem volt sem Orbán, sem Gyurcsány és a balliberálisok idejében. Közben már elküldtük az első fideszes családot, akik ma reggel segítséget kértek tőlünk...

Villámcikk: Molnár F. Árpád "ÉLI"

Orbán Viktor - a magyarság eszéhez és balkáni putrista igényeihez mérten - úgy lenézte a hülye magyarokat, hogy sokkal-sokkal a választások előtt már nyilvánossá tették a végrehajtói kamara oldalán, hogy a választások után, májustól szorzatos annyi lakás- és házárverés lesz a piti összegekkel tartozók ellen is, mint annak előtte bármikor! Orbán jól kalkulálta, hogy egyrészt a magyarokat úgysem érdekli a magyarság sorsa, hanem honfitársaikat legszívesebben belelövöldöznék az árokba, ha azok akár egy fillérrel is eladósodtak a világ leggazdagabb 1 %-át kitevő, Orbán tenyeréből lakmározó bankároknak, másrészt tudta Orbán, hogy a magyar népnek esze sincs ahhoz, hogy a tényekkel szembesüljön, hiszen ott van neki Orbán és a magyar1 tévé, azaz a disznók és az igénytelen balkáni putris patkányok - mi pénzünkből eltartott - fostengere. És Orbán átlátta, hogy mivel a magyarság igénytelen balkáni putrista magyarirtó sereghajtó pórnépség, ezért be lehet tömni ezeknek a buta és tehetségtelen senkiknek a száját annyival, hogy a haldokló körözött bűnöző Soros György a Világegyetem ura és annak egyetlen valódi problémája, aki fel akarja számolni a Föld bolygót, Vona Gábor pedig turbános iszlamista, aki le akarja bontani a Jobbik által kitalált és követelt határzárat.

Közben mi is új üzemmódba kapcsoltunk: megvan az első olyan család, akik ma reggel hozzánk fordultak segítségért, viszont - rövid beszélgetést követően - arra a kérdésre, kire szavaztak, a családanya azt felelte: a Fideszre.

Így aztán közöltük vele, hogy ebben az esetben kérjen segítséget Orbán Viktortól vagy bármely általunk eltartott közpénz-parazitájától, ne pedig a politikai áldozataitól. Abból az évente 5-10 ezer milliárd forintunkból, amit Orbán Viktor a bajba jutottaktól és a magyar néptől elszed és a saját strómanjai és haverjai zsebébe ömleszti, telik neki ingyenes segítségre és kilakoltatások megakadályozására.

Az utóbbihoz tegyük hozzá: az elmúlt kb. 8 kilakoltatásból kb. 6-ot megakadályoztunk.

És saját pénzből. A saját pénzünket, tudásunkat, időnket, kapcsolati tőkénket, seregeinket, és az időnként ellenakcióként megindított orbánpatkányi hatósági eljárások, ügyészségi és bírósági költségeket, valamint büntetések összegeit is beleölve. Ha a segítséget és a védelmet a bajba jutottak másoktól kérik, akkor az ügyvédi költség 80 ezer forintnál kezdődik/alkalom, az emberek felfogadása pedig nagyjából 1 millió forint/alkalom.

De a bajba jutott fideszesekkel mostantól azt tesszük, amit Orbán Viktor, valamint ennek szavazó csürhe nyája és bűnöző bandája: belelökjük őket - helyesebben ezeket - az árokba. Ahogyan jó fideszesek tették, teszik és tenni fogják.

És nem lesz olyan fideszes szavazó az országban, amelyik kezét nyújtaná feléjük.

Aki bajba jutott vagy fog kerülni, és Orbánra szavazott - azaz a legnépesebb szavazótábor és nyáj tagja -, teljesen egyedül marad.

 

Ajánlatainkból:
- Szörnyű buta és analfabéta választók milliói (Molnár, Kovalcsik, Polgár)
- A Facebook magyarüldözései minden rekordot megdöntöttek! (Sarvak Ildikó - Molnár F. Árpád)
- A Facebook-maffia elleni legdurvább összefogás indult (Öten szólnak)
- Vigyázat! Facebook-hirdetéssel mindenét elveszítheti! Facebook és szervezett bűnözés!

Csillag Ösvény Jósda