2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Vigyázat! Facebook-hirdetéssel mindenét elveszítheti! Facebook és szervezett bűnözés!

Vigyázat! Facebook-hirdetéssel mindenét elveszítheti! Facebook és szervezett bűnözés!
2018-03-13

Gyanútlan Facebookozók és kifosztottak világszerte. Mark Zuckerberg magán-titkosszolgálata, a Facebook politikai nyomásgyakorlások és zsarolások, szervezett bűnözői körök részéről történt lefizetések, és a szervezett bűnözés általi reklámfelületek anarchista játszótere és vállalkozói, félállami és állami kuplerája.

Ha Ön perelni akarja a Facebookot, forduljon hozzánk és készséggel segítünk, illetve nemzetközi jogi hátteret is szervezünk! (Telefon: +36/30/919-6386)

Bízzon minden civil a sikerben, aki pert akar indítani a Facebook ellen, hiszen ne feledje: a botrányok között találjuk, amikor például egy osztrák joghallgató, Maximilian Schrems perelte be a Facebookot, amivel padlóra küldte a Facebook mellett az ír hatóságokat és az Amerikai Egyesült Államokat is! (A Facebook Írországban van bejegyezve, ezért a Facebook elleni perek Írországban történő megindítási célszerűsége releváns.) A Facebook - a bukás miatt - kénytelen volt új szabályozásokat kitalálni, hogy fekete ügyleteit és szervezett bűnözői adatforgalmát - a lakosság és a világ politikusai és vezetői sérelmére - tovább folytathassa.

Vagy például amikor Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezető igazgatója egy éven át tudott levelezni és személyesen is találkozni az ír miniszterelnökkel, Enda Kenny-vel, akkor Zuckerberg maffiája, a Facebook sikeresen tudta nyíltan zsarolni az ír kormányfőt, hogy amennyiben nem olyan személyt nevez ki adatvédelmi biztosnak, ami a Zuckerberg-maffiának megfelel, akkor anyagi károkat fognak okozni Írországnak. A Facebook igazgatója, Sheryl Sandberg nem habozott női bájait sem bevetni az ír kormányfő, Enda Kenny ellen.

Bár ezekkel a bűnügyi és titkosszolgálati kém- és spionmódszerekkel puha gerincű politikusokat gyurmaként lehet hajlítgatni, de az európai jogrendszer úgy padlóra küldte a Zuckerberg-maffiát - pedig csak egy osztrák joghallgató indított pert -, hogy a multinacionális gengszterbanda, a Facebook nyekkent belé, és a Safe Harbor szabályozást kénytelenek voltak lecserélni a Privacy Shield egyezményre. Az USA olyannyira izgatott lett amiatt, hogy egy csomó fekete projectje és maffiaügye szenved csorbát az osztrák egyetemista hatására, hogy zsarolási és megvesztegetési ügyeit az egész Európai Unió ellen folytatta.

De ugyanígy fizetnie kellett az amerikai eredetű, gazdasági és bűnügyi megfontolások miatt Írországba települt, majd fél Írország politikai és igazságügyi rendszerét bekebelezett amerikai Facebooknak, amikor egy gyakorlatilag gyerek, egy mindössze 14 éves észak-írországi lány perelte be a Facebookot, mert meztelen képek kerültek fel róla a közösséginek nevezett kémszolgálati bűnügyi kuplerájra. A Sheryl Sandberg-féle jogász bűnözők által irányított multinacionális kupleráj, a Facebook kártérítést volt kénytelen fizetni egy mindössze 14 esztendős lánynak. Az egész amerikai birodalom is kevés lett ahhoz, hogy két vállra fektessen egy lánygyereket, pedig mindenféle aljassággal és zuckerbergi sötétséggel próbálkoztak!

Mark Zuckerberg félig fantomszervezete a Facebook, amely titkosszolgálatként, üzleti és magántitok-kereskedelmi maffiaként, politikai manipulátorként és önkényes cenzorként, valamint szervezett bűnözői csoportok facebookozók lehúzására szakosodott bűnszervezeteként és maffiájaként egyaránt életvitelszeren működik. Mark Zuckerberg és bűntársai láthatóan semmiféle hajlandóságot nem tanúsítanak, hogy ez a magát minden törvények és emberi jogok fölé, illetve mindezeken kívül helyezett maffiaszervezet egy jottányit is lejjebb adjon bűnszervezeti és bűnözői gyakorlatából.

Facebook elleni perekben, Európában az ír kormányhoz és hatóságokhoz is lehet fordulni, így aki eléggé tud angolul, és nem lusta, máris igen jó helyzetben van a rosszindulatú és manipulatív maffiavállalat ellen. Az ír kormányhatóságokon és az ír bíróságon kívül és a per során gyakran érdemes kezdeményezni, hogy az ügyet terjesszék elő az Európai Unió Bírósága (az európai bíróság) számára is, aki egy nemzetközi jogi eredményt fog az asztalra tenni. Az európai bíróság bevonását lehet kezdeményezni per közben, pl. az ír bíróság adott bírója előtt is; persze, mindig kérdéses, hogy ez esetben az ír bíró nem akar-e hasra esni a Facebook vállalati, félállami és állami gengszterizmusa előtt. Ez esetben ugyanis megpróbálhatja eltussolni a globálisabb szabályozás kényszerét, például azért, hogy a zuckerberg-féle maffializmusnak kedvezzen. Az európai bíróság tehát azért nagyobb garancia, mert az ír kormány tagjai és az ír hatóságok gyakran bizonyultak korrupciós, köztörvényes bűnözői viszonyban állónak Mark Zuckerberg bűnszervezetével, a politikai-gazdasági maffia Facebookkal, annyira, hogy a Facebook igazgatója nyíltan meg tudta zsarolni még az ír miniszterelnököt is, hogy megbosszulhatják, ha az ír kormány nem azt teszi és nem azt nevezi ki a jelentős részben csak nevében demokratikus Írország kiemelkedő jogi-igazságügyi pozíciójára, akit a Facebook akar.

A Facebook egy polikriminális maffia, és polipkarjai ahhoz hasonlóan hálózzák be Írországot és ez által az egész világot, mint a hajdani olasz maffia. Ellopják és leuralják mindazokat és mindazt, akiket és amiket lehetséges.

Az általunk több állam nemzetbiztonsági szerveinél és másutt tett, számos ország diplomáciai képviseletének, politikusoknak és médiáknak eljuttatott panaszok, bejelentések és feljelentések következményeire jellemző, hogy legalább jó pár hónapja értekeztünk olyan személlyel, aki Írországban, a Facebooknál dolgozik vagy dolgozott, és aki elmondta, hogy a Facebooknak nem jogi osztálya, hanem maffiája van, a szervezetnél, a döntésekben meghatározó a politikai szimpátia, a politikai részrehajlás, a politikai manipuláció, a különböző vállalkozói és más szervezett bűnözői körök részéről alkalmazott lefizetések, valamint más országok civil szervezetei, médiaszemélyei és politikusai elleni nyomásgyakorlások és zsarolásos bűncselekmények. Ezek perdöntően a Facebook vezetője és vezetése felől kerülnek szervezésre, különböző vezetői instrukciók és belső, sokszor személyre szabott utasítások formájában, valamint előfordulnak az egyéni megvesztegetések, állami és nem állami beszervezések, lefizetések stb.

A Facebook hirdetési banditizmusáról: a Facebook - tengernyi panasz és levél ellenére - az összes olyan bűnöző hirdetőnek megengedi, hogy hirdetése a Facebook oldalain megjelenjen, amely hirdetők már több, mint fél éve lebuktak, hogy árut nem adnak el, csak a Föld bolygó lakosainak bankszámláira pályáznak. Sőt! A Zuckerberg-klán moslék módszerei között mindennapos, hogy a világszerte kifosztott károsultak ráadásul emiatt létrehozott Facebook-csoportokba tömörülve panaszolják el kifosztásukat, a spanyol nyelvű, angol nyelvű stb. panaszok mellett pedig ott virítanak továbbra is ugyanazok a facebookos hirdetések, amiknek bűnszervezeti lenyúlásairól az adott Facebook-csoportok szólnak! Olyanokkal lehet találkozni, amikor a kamuhirdető elleni első panasz 8 hónappal korábbi bejegyzés, és azóta folyamatosan tartó, de a Facebook olyan szinten nem tesz semmit a facebookozó lakosság védelmére, hogy 8 hónappal később is engedi ugyanazt a bűnöző hirdető oldalt, hogy a nem létező termékeket megvásárlásra hirdesse, a 8 hónapja panaszkodó facebookozók panaszcsoportja mellett reklámozva!

A világ facebookozói pénztárcáinak kiüresítésére gyakori módszer, hogy a magyar facebookos is azt látja, hogy ez vagy az az alapítvány, sportcég, vagy legyen az ebtenyésztő vagy horgász egyesület, bármi, olykor még állami intézmények is, ajánlják az oldalt, és Ön ezért látja az adott hirdetést!

A Facebook hirdetéseire kattintva aztán megnyílik egy weboldal, ami a cipőktől kezdve a drónokig bármiket hirdet. Sok esetben egy másik, profi módon létrehozott webshop vagy weboldal mintáját lemásolva.

A megnyílt oldalak domainjai után kutakodva azonban csakhamar kiderül, hogy a domaint általában Kína Handzsa stb. tartományából címezve regisztrálták. Akik pedig vásárolni próbálnak, azoktól gyakran előbb kisebb összegeket, majd egyre nagyobb összegeket, avagy minden pénzt leemelnek, kiüresítve a világ népeinek számláit.

Lapunk, a HírAréna Online lapigazgatója szólóban is legalább 20 olyan bűnöző domaint és kamu webshopot gyűjtött be, amik a Facebookon hirdetik magukat zavartalanul, a világ népei járnak oda vásárolni, de terméket soha nem kap senki, hanem a Facebookon hirdető bűnöző szervezetek a facebookozók összes pénzét is igyekeznek ellopni.

A HírArénát megkeresett Facebook-károsultak között olyat is találtunk, aki miután a bankhoz fordult a lenyúlások miatt, a magyarországi bank nem akarta beismerni, hogy nem panaszos vásárolt Kínában, egészen addig, amíg a botrányozás közepette nem vették észre a helyszínen, hogy a Facebook-károsult számlájáról, az ügy intézése közben ismét, ezúttal 200 ezer forintért próbálnak vásárolni, Kínában. Eztán a bank elismerte, hogy nem a Facebook-károsult a vétkes, és a Facebook helyett kifizette a károkat, amit azóta sem hajtott be a Zuckerberg-féle hitvány bűnszervezeten.

A Facebook semmilyen módon nem mentesítheti magát a világ összes népe összes károsultja követelései elől, mivel hatalmas vagyonnal rendelkező szervezetről van szó, algoritmusok hadseregével dolgoznak, így az a lehetséges védekezés, hogy nem tudják kiszűrni a 8 hónapja folyamatosan bejelentett és lebukott bűnöző hirdetőket, nem lehetséges! A Facebook szándékosan okoz kárt az Emberiség tízmillióinak vagy százmillióinak! És ezért egy elkövetkező nagyszabású perben az egész Facebook is tönkre tehető! Hiszen a felelősség az utolsó fillérig terheli őket, és a bankoknak is kötelesek visszafizetni mindent, az utolsó centig, minden kárösszeget, amit Mark Zuckerberg és mocskos maffiája bűnöző és felforgató életvitele során szándékosan okozott!

A Facebook eme kifosztásos maffiaügyei miatt a Facebooknak már évekkel ezelőtt szóltunk, ezen kívül több ország nemzetbiztonsági szerveit (titkosszolgálatait) is értesítettük. Úgy tudjuk, indultak is emiatt nyomozások, de a Facebook továbbra sem tett semmit a lebukott és folytatólagos elkövető bűnöző reklámozók reklámjainak eltávolításáért! Viszont tetten érhető több esetben, amikor az Írországba bejegyzett amerikai maffiacég, a Mark Zuckerberg nevével fémjelzett Facebook a bejelentők ellen lép fel, és a bejelentőket sújtja korlátozásokkal, ki- és betiltásokkal, ezzel is próbálva eltussolni az egész világra kiterjedő bűnügyeit, valamint kártérítési, kártalanítási és büntetőjogi felelősségét, továbbá igyekszik elhallgattatni a Facebook-maffiára veszélyesnek ítélt tanúkat, valamint be- és feljelentőket.

Aki a Facebook működéséről, gyakorlatáról, bűntetteiről stb. információkkal tud szolgálni, vagy aki polgári (kártérítési stb.) és/vagy büntető pereket szeretne indítani a Facebook ellen, keressen minket és készséggel állunk rendelkezésére. Telefonszámaink közül kereshetnek minket például ezen: +36/30/919-6386.

Molnár F. Árpád (ÉLI)

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda