2019. 03. 26., Kedd
Emánuel névnapja

Szörnyű buta és analfabéta választók milliói (Molnár, Kovalcsik, Polgár)

Szörnyű buta és analfabéta választók milliói (Molnár, Kovalcsik, Polgár)
2018-04-07

- Aki ennyire hülye, az hogy mehet el választani?! - kérdi Molnár F. Árpád. A legfontosabb hiba feltárásával és orvoslásával indít a 12 perces filmben Molnár F. Árpád! Cáfolhatatlan helyzetértékeléssel és kimagyarázhatatlan tényekkel Molnár F. Árpád, Kovalcsik Enikő, Dr. Polgár Zoltán.

Szörnyű buta és analfabéta választók milliói
(Molnár F. Árpád "ELI", Kovalcsik Enikő, Dr. Polgár Zoltán)


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 5.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
(Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület tagja)
Szklenkáné Kovalcsik Enikő (minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatásának túlélője, családanyából lett halhatatlan nemzeti hős, a Kék Taláros Testület tagja)
Dr. Polgár Zoltán (Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, halhatatlanná vált nemzeti hős, a Kék Taláros Testület tagja)

Operatőr:
Szendáj Andrea
(egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma
Dr. Polgár Zoltán

Zeneszerzők:
Molnár F. Árpád (ELI)
Sid Modwooder

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációa:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Elena Ceausescu
(Románia diktátorpárosának női tagja; a román forradalom során a férjével együtt, rögtön ítélő katonai bíróság által kivégezték)
Nicolae Ceausescu (Románia diktátora, a Securitate létrehozója; a román forradalom során feleségével együtt, rögtön ítélő katonai bíróság által kivégezték)
Gyurcsány Ferenc (a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, korábbi MSZP-s miniszterelnök; sorosista, iszlamizáló bankár)
Lévai Anikó (Orbán Viktor kilakoltató bankárfetsiszta közpénzmilliárdos felesége, a szocialista rendszer volt besúgója, a Magyar Köztársaság Elena Ceausescu-ja)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Vlagyimír Putyin (Oroszország elnöke)
Sir Winston Leonard Spencer Churchill (világtörténelmi jelentőségű brit politikus, miniszterelnök 1940-1945 és 1951-1955 között; élt: 1874-1965)
Soros György (iszlamizáló kilakoltató tőzsdespekuláns milliárdos, időnként világszerte körözött bűnöző)
Szél Bernadett (a Lehet Más a Politika (LMP) párt társelnöke)
Vona Gábor (a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű magyarországi párt elnöke; pártja esztendők óta az egyetlen parlamenti párt, amely az otthonvédelem és a devizahitelek terén a valódi civilek meghívására hajlandó megmozdulni, és az egyetlen parlamenti párt, amely a kilakoltatásoktól a devizaügyekig némileg mozgósítható; az összes többi párt lényegében nem létezik)

 

Filmajánlatainkból:
Bizonyítjuk! A bankok maffiaként tették tönkre a világot! (Polgár, Molnár, Kovalcsik)

A Facebook-maffia elleni legdurvább összefogás indult (Öten szólnak)

Csillag Ösvény Jósda