2019. 02. 19., Kedd
Zsuzsanna névnapja

Oltári disznóság: az Apple direkt lassította le a régebbi telefonjait!

Oltári disznóság: az Apple direkt lassította le a régebbi telefonjait!
2017-12-23

Alig egy napra rá, hogy kiderült: az Apple direkt lassítja le a régebbi iPhone-okat, máris két keresetet nyújtottak be ellenük, kártérítést követelve. Az Apple igazi imperialista maffia; korábbi botrányukban szándékosan adták el úgy az új és drága okostelefonokat, hogy egy évvel később azok akkumulátorai tönkre menjenek, hogy az emberiség új terméket legyen kénytelen vásárolni. Akkor iszonyú összegű kártérítésre ítélték a telhetetlen és feneketlen gyomrú multimilliárdos burzsuj maffiát.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Az Apple rákényszerült annak elismerésére, hogy a mostani világbotrányban szándékosan rejtettek el az iOS operációs rendszerében olyan kódokat, amik lelassítják az egy ideje használt iPhone-okat. A cég - hosszas maffiaszervezkedés és bűnöző jogászaik belső kínlódásai után - azzal próbálták indokolni, hogy az idősebb telefonok akkumulátora olyan változásokon megy keresztül, ami - ha az eredeti sebesség marad - fagyást vagy az operációs rendszer összeomlását okozhatná, és ők csak a legjobbat akarták (titokban) a kedves vásárlóknak.

Az Apple ellen most indított csoportos perekben a maffia által kikezdhetetlen érvekkel indítottak: az Apple nem tájékoztatta megfelelően az embereket, hogy miket, továbbá milyen indokkal tettek és szervezkedtek, és azt is eltitkolták, hogy egy hétköznapi akkucserével megoldható lenne, hogy a készülékek normális sebességgel működjenek. A csoportos perek résztvevői deklarálták: amiket az Apple elkövetett, az kimeríti a fogyasztók megtévesztésének fogalmát, amit egyébként az USÁ-ban számos szövetségi és állami törvény tilt.

 

Válogasson a legújabb filmjeinkből:
- 8 gyermekes apát akarnak kilakoltatni az uzsorás bankárpártok (Interjúnk Filep Andrással)
- Boldog Karácsonyt és Allahu akbar! (Műsorunk Bense Sándorral)
- Tévhitek Észak-Koreáról - Dr. Csoma Mózes habilitált egyetemi docens
- Állami gyilkosságot szervezett a Kúria elnökhelyettese?! - Maffiabotrány a bíróságon!


 

Csillag Ösvény Jósda