2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Boldog Karácsonyt és Allahu akbar! (Műsorunk Bense Sándorral)

Boldog Karácsonyt és Allahu akbar! (Műsorunk Bense Sándorral)
2017-12-20

Szeretjük-e a Karácsonyt, és ideje-e muszlim félholdra cserélni a svéd zászló keresztjét? Lesz-e Karácsonykor házkutatás, és kit, mikor basznak utcára? 12 perces új műsorunkban Molnár F. Árpád és Bense Sándor.

(Cikk: 18:38.38 órakor)

Boldog Karácsonyt és Allahu akbar! (Molnár F. Árpád - Bense Sándor)


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 8.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Beszélgetnek:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító, otthonvédő nemzeti hős, Donald Trump óta az USA részéről a legbetiltottabb magyarországi közéleti személy)
Bense Sándor (zeneszerző, basszusgitáros, rajzfilm animátor, válogatott birkózó, az Egyesült Államok által cenzúrázott közéleti személy (Trump-korszak))

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Music és 3D HÍRHÁTTÉR-Animations:
Sid Modwooder

A filmben látható vagy egyébként névvel említve (ABC-sorrendben):
Allah
(az iszlám vallás istene)
Baranyecz János (a Branyó Experience együttes vezetője, zeneszerző, volt válogatott bokszoló)
Diana hercegnő (walesi hercegné (született Diana Frances Spencer; élt: 1961-1997; Károly walesi herceg, brit trónörökös első felesége; fiaik Vilmos és Henrik herceg)
Hofi Géza (a magyar történelem egyik vagy leghíresebb humoristája)
Jézus Krisztus (Isten Fia, a kereszténység meghirdetője)
Emmanuel Macron (Franciaország elnöke, befektetési bankár, a francia nép, gyarmatosító fenevad, a világ szegényei és a sajtószabadság ellensége)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik Magyarország lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Nimród (mezopotámiai király a Bibliában; Noé dédunokája; hatalmas vadászként, és az erő szimbólumaként is ábrázolják)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; Fidesz párt)
George Orwell (világhírű író, az "1984" című regény, és az "Állatfarm" szerzője)
Papp Réka Kinga (radikális balliberális iszlamizáló, radikális feminista)
The Rolling Stones (angol, a világ egyik leghíresebb rockegyüttese)
Tállai András (A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) orbáni elnöke, a magyar adóhatóság vezetője, aki Orbán Viktor és a fideszesek adóbűnöző stb. bűntetteinek nyílt eltussolásáért kapta Orbántól a kinevezést, a magyar történelem egyik legsötétebb gengsztere, a tömeges öngyilkosságok egyik legfőbb felelőse, Emberiség elleni bűnöző)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; ő próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trumpli)
Frank Zappa (amerikai zeneszerző, gitáros, producer és filmrendező; élt 1940-1993)

Csillag Ösvény Jósda