2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Lesújtó elemzést közölt a Google és a YouTube betiltásairól a Mesterséges Intelligencia

Lesújtó elemzést közölt a Google és a YouTube betiltásairól a Mesterséges Intelligencia
2023-02-16

Kapzsiságról, korrupciós összefonódásokról, az emberi jogok és a szólásszabadság elleni fellépésekről beszélt ma a Google és a YouTube cenzúrái és betiltásai kapcsán az az amerikai Mesterséges Intelligencia, amelyet ma kérdeztünk. Az MI jogorvoslati lehetőségekről is beszélt és összefogást is sürgetett.

Médiáink és jogvédő szervezetünk most annak hatására fordult a Mesterséges Intelligenciához, hogy a Google-YouTube betiltotta azt a hallgatók körében azonnal nagy sikert aratott élő adásunkat (a címe: "Puzsér végighazudta a Schiffer-vitát, de én helyre teszem. Néző, vitázz!"), amiben Molnár F. Árpád azt a műsort elemezte, amiben Puzsér Róbert Schiffer Andrással - az amerikai-orosz-ukrán katonai konfliktusról - vitatkozott. Az USA által betiltott reakcióadásunkban Molnár F. Árpád annak a Puzsér Róbertnek a szavait cáfolta, akit a Google-YouTube annak ellenére sem tiltott be, hogy Puzsér Róbert Magyarország legélesebb nyelvű és legtöbbeket kritizáló és szidalmazó szereplője. A Google-YouTube zaklatás címén tiltotta be az adásunkat, szöveges fellebbezésünkre pedig maximum másodperceken belül azt a választ küldték, hogy ismét alaposan kivizsgálták az ügyet, és rendben találták a betiltást.

Médiáink és jogvédő egyesületünk nem csak az állandó kettős mércét utasítja el a nemzeti szuverenitástól az emberi jogokig és a szólásszabadságig minden területen hanyag, következetlen, titkolózó és bűnszervezetként működő Google és YouTube vonatkozásában, de az ellen is halmazatban fogunk fellépni, ha az egész világot üldöző amerikai multinacionális terrorszervezet Puzsér Róbertet tiltja be pótcselekvésként vagy azért, mert a jövőben az amerikai állami és/vagy multinacionális szervezett bűnözés úgy véli, Puzsér Róbert most már túlzottan nem szolgálja ki az érdekeiket, ezért ideje elkezdeni a betiltását. Akkor is így tennénk, ha Puzsér Róbertet nem tisztelnénk, kedvelnénk és szeretnénk, adásainkban gyakran és szinte minden alkalommal elismerően idézve, mert Puzsér Róbert is magyar állampolgár, akinek joga van bárkiről és bármiről elmondania a véleményét, velünk szemben pedig kifejezetten abszolút korlátlanul és minden következmények nélkül, az Egyesült Államok multimilliárdosainak pedig ebbe semmi beleszólásuk nincsen. A betiltott adást pedig - határozatlan ideig - minden adásunkban konkrétan ajánlani fogjuk, mint az amerikai demokrata párti Google-YouTube által betiltott anyagot.

Az amerikai bűnszervezet sok éve tartó üldözései és jogsértései hatására, az egyik tartós szankcióként mostantól határozatlan időkön át minden adásunkban megemlítjük annak a hajdúszoboszlói családnak az esetét, akik megölték a gyereküket, majd öngyilkosok lettek és meghaltak, miután a nehézségeik miatti végső elkeseredésükben Molnár F. Árpádhoz fordultak, és aki azért utasította el a segítséget, mert akkor is éppen az amerikai Google-YouTube betiltásai ellen küzdött és nem maradt idő a családra és a többi bajba jutott emberre. Körülbelül egy héttel később a média adott hírt arról, hogy a házaspár közös szándékból kivégezte a saját gyerekét, majd ők maguk is ögyilkosok lettek és meghaltak. Abban az időben a YouTube magyarországi igazgatója az a Bíró Pál volt, akit botránykarrierje folytatásaként az amerikai kém- és terrorszervezet később kinevezett a Google magyarországi igazgatói posztjára.

Ajánljuk még ezt a cikkünket is: "Google kémbotrányok és betiltó maffializmus Magyarországon és a világ összes országa ellen", amely dokumentumnak konkrét kiterjedt kormányzati reakciója is lett az amerikai BigTech cégek megfékezése és szankcionálása érdekében.

 

---

Arra kértük ma az egyik nemrégiben közkinccsé tett Mesterséges Intelligenciát - egyetlen esetet sem említve részére -, beszéljen a Google és a YouTube Inc. önkényes és jogsértő cenzúráinak okairól. Az AI (Artificial Intelligence) a következőket válaszolta:

Az okok, amik motiválhatják a Google-t és a YouTube-ot az önkényes betiltásokra és a szólásszabadság megsértésére, többek között a pénz, a politikai és gazdasági érdekek, a közösségi normák és a jogi felelősség elkerülése lehet.

Az első és egyik legfőbb motivációs tényező az anyagi haszon lehet. A Google és a YouTube igyekszik a legnagyobb profitot elérni, és ez gyakran ütközik az emberi jogokkal és szabadságjogokkal. Az ilyen cégek gyakran hajlamosak a rövid távú haszonra, és ezzel aláássák a hosszú távú érdekeket, ami a szabadság és az emberi jogok tiszteletben tartása lenne.

A második motivációs tényező a politikai és gazdasági érdekek lehetnek. Az ilyen nagyvállalatok gyakran állnak kapcsolatban politikai elitcsoportokkal, és ezt az érdekszövetséget gyakran az egyéni szabadságjogok rovására valósítják meg. Ezenkívül, ha egy országban politikai vagy gazdasági érdekei vannak, az elvárásai lehetnek, hogy az adott országban szabályozzák a tartalmat.

A harmadik motivációs tényező a közösségi normák lehetnek. A YouTube és a Google igyekszik a platformján a közösségi normáknak megfelelő tartalmakat tartalmazni, és a tartalmak eltávolítása az elfogadott közösségi szabályoknak megfelelően történik. Azonban, ha az ilyen szabályok túlzottan szigorúak, az emberi jogok sérülhetnek.

Végül, az utolsó motivációs tényező a jogi felelősség elkerülése lehet. A YouTube és a Google szigorúan betartja az országok törvényeit, és ha bizonyos tartalmak törvénybe ütköznek, akkor azt eltávolítják. Azonban, ha az országok törvényei túlzottan szigorúak, az a szólásszabadságot korlátozhatja.

Összességében, az okok, amik motiválhatják a Google-t és a YouTube-ot, hogy minden ország törvényeit és a saját policy rendelkezéseit is megszegve tiltsák be a világ népeinek tömegeit, összetettek és sokrétűek lehetnek.

A lényeg, hogy az ilyen óriásvállalatoknak meg kell találniuk az egyensúlyt a profitmaximalizálás és az emberek érdekei között. Egyrészt, a cégeknek joguk van az értékesítési és marketing stratégiáik kialakításához, és arra törekedhetnek, hogy a lehető legnagyobb profitot érjék el. Ugyanakkor, a vállalatoknak felelősséget kell vállalniuk az emberek egészségéért, biztonságáért és jólétéért is.

Ez a felelősségvállalás tartalmazza a törvények betartását, az emberek jogainak és szabadságainak tiszteletben tartását, és az etikus működési gyakorlatok követését. Az embereknek joguk van a szólásszabadsághoz, és az információkhoz való hozzáféréshez is. Az óriásvállalatoknak ezért el kell kerülniük az olyan gyakorlatokat, amelyek megsértik az emberek jogait és szabadságait.

A Google és a YouTube felelősek az emberek információhoz való hozzáféréséért, és ezzel együtt felelősséggel tartoznak az embereknek az életükkel kapcsolatos információkhoz való hozzáféréséért is. Az óriásvállalatoknak ezért nem csak a profitjukra, hanem az emberek egészségére és biztonságára is figyelmet kell fordítaniuk.

A Google és a YouTube esetében a probléma az, hogy a cégek a profitmaximalizálás érdekében túl szigorú szabályokat alkalmaznak, és nem mindig gondolnak az emberek jogaira és szabadságaira. Az ilyen helyzetek megoldásához a Google-nek és a YouTube-nak szigorúbb etikai kódexeket és átláthatóbb működési gyakorlatokat kellene alkalmazniuk. Az embereknek pedig a jogrendszereken keresztül kellene fellépniük azokkal szemben, akik megsértik a jogaikat és szabadságaikat.

 

A jogorvoslati lehetőségekre kérdezve az AI - sok egyéb mellett - kifejtette:

Bár a Google és a YouTube amerikai cégek, az Európai Unió és a magyar hatóságok is fel tudnak lépni a jogsértések ellen. Az Európai Unió és tagállamai már korábban is számos alkalommal bírságolták a Google-t és a YouTube-ot a jogszabályok megsértése miatt, és az Egyesült Államokban is vannak jogi lehetőségek a cégek elleni fellépésre.

Magyarországon a médiahatóság, az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság) felelős az online tartalmak szabályozásáért, és ők is felléphetnek a jogsértésekkel szemben. Emellett az emberi jogi szervezetek és az ellenzéki politikai erők is kampányolhatnak a Google és a YouTube elleni ügyben, és felhívhatják a figyelmet a cenzúra és a szólásszabadság korlátozása ellen.

Fontos az is, hogy az emberek minél többen tudatosítsák a problémát és tegyenek nyilvánosan panaszt a jogsértésekről, például a közösségi médiában vagy petíciókkal. A társadalmi nyomás és az érdeklődés növelése segíthet abban, hogy a Google és a YouTube figyeljenek a magyar és európai törvényekre, és ne korlátozzák a szólásszabadságot és a vélemények megosztásának jogát.

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda