2021. 01. 20., Szerda
Fábián,Sebestyén névnapja

Koronavírusossal zárta össze őket Ralovich Zsolt, a legrosszabb hírű orvoshentes (Jahn Ferenc Kórház-botrányok végtelen folytatásokban)

Koronavírusossal zárta össze őket Ralovich Zsolt, a legrosszabb hírű orvoshentes (Jahn Ferenc Kórház-botrányok végtelen folytatásokban)
2020-06-05

Miután takarítani sem volt képes a Ralovich-Stubnya pártkettős által rekordtörténelmi alávalósággá silányított vécéhullás pártkórház, és a koronavírusossal összezárt beteget pedig az asztmás férjével házi karanténra juttatta, a panaszos vecsési asszony azt közölte az RTL Klubbal, beperli a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházat, ha kiderül, hogy ő is elkapta a koronavírust. Ralovich Zsolt fideszes pártigazgató koronavírusra sem volt hajlandó leteszteltetni az áldozatokat.

Egy 27 éves vecsési nő órákig feküdt egy kórteremben egy igazoltan koronavírusos beteg mellett a lakosság körében Halálkórháznak és Dél-tepsi Kórháznak nevezett Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban. A Ralovich Zsolt által vezetett intézmény áldozata, a 27 éves Perjés-Kiss Beatrix azt nyilatkozta az RTL Klubnak, hogy feljelenti a kórházat, ha kiderült, hogy elkapta a koronavírust.

A panaszokra az ország legrosszabb hírű kórháza - annak a leghírhedtebb kórházigazgatója, a fideszes Ralovich Zsolt összes botrányban tanúsított felelőtlenségéhez illeszkedő módon - azt mondta: szabályosan jártak el, a koronavírusos beteget megfelelő távolságra helyezték el a kórteremben a többiektől, és mindenkinek maszkot kellett viselnie.

A 27 éves vecsési nő múlt hét csütörtökön került be hasi panaszokkal a kórház sürgősségi osztályára, onnan a sebészeti osztályra. A kórteremben még két beteg feküdt rajta kívül. Egyik este jött meg az eredmény, hogy a mellette fekvő idős nőnek pozitív lett a koronavírus tesztje. A vecsési asszony azt is kifogásolta, hogy miért nem tesztelték a koronavírusra pozitív lett idős nőt, miért zárták össze másokkal.

A kórtermüket karanténba helyezték, csakhogy velük együtt, összezárva őket több órára a koronavírusos beteggel. Nekik maszkot kellett viselniük, amit maguk hoztak, és még alvás közben is a szájukon kellett tartani azt.

Ralovich Zsolt kórházigazgató tébolykórházlását a panaszok, bűnügyi botrányok, a hullák és a panaszosok ellen kezdeményezett állami terror szegélyezik, mióta csak kinevezésre került a fideszes emberi erőforrás minisztérium által. A klasszikusan fideszes korrupciós ügyei miatt is botrányokba került igazgató, Ralovich Zsolt halálkórháza - a médiáinkhoz és jogvédő szervezetünkhöz befutott panaszok szerint - mániákusan be van állítva arra is - mint azt a vecsési asszony is panaszolta a szájmaszkok kapcsán -, hogy mindenki hozzon magával mindent, mert nem azért vannak ők, hogy segítsenek. A betegek hozzanak magukkal gyógyszert, a frissen szült kismamák pelenkákat és egyéb, az alapellátáshoz szükséges eszközöket, a járvány óta pedig hozzon magával mindenki maszkokat. Eközben Ralovich Zsolt - mint azt már megírtuk - olyan tipikusan fideszes bűnügyekbe bukott, mint amikor pl. a Fidesz-közeli Ypsylon Media Kft.-t havonta 800 ezer közpénz forintunkkal pénzelte, azon a címen, hogy neki jó médiareklámot csináljon. Miközben az ország legintoleránsabb és a reklamáló lakosságot, jogvédőket és újságírókat a legfőképpen feljelentő mániás fideszes pártember a legalapvetőbb dolgokat is az adófizető és őt eltartó lakossággal hozatta be, mert a reklámozására elpocsékolt vagyonok után az alapellátásra már nem jutott pénz.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház az, ahol pár éve több napos hullát találtak a 9. emeleti szülészeti osztály vécéjében, ezért Ralovich - mint mindig - össze-vissza kezdett hazudozni, és mindenkit megfenyegetett, hogy feljelent, aki nem hajlandó elhallgatni vagy azt mondani, amit ő. De a rekord rossz hírű botrányos pártkórház sajtóbotrányai között találunk pedofil ápolótól az emeletről kiugrott és meghalt öngyilkosig bezárólag mindent, ami egy kuplerájjá züllesztett szemétdombon elképzelhető.

Miközben a lakossági, jogvédő és újságírói feljelentések sorban landolnak a maffia irányítójaként mindent eltussoló fideszes emberi erőforrás minisztériumnál és annak fideszes minisztere asztalán, így a mára tömeggyilkos hentesorvossá Fidesz-züllött Kásler Miklós miniszter asztalán, aközben az álvizsgálatokat vezető másik fideszes bűnszervezet, a fideszes haláligazgató Stubnya Gusztáv által vezetett ÁEEK ugyancsak eltussol minden panaszt és feljelentést. Konkrétan akárhány fotó, filmfelvétel, tanúvallomás, konkrét bizonyíték áll rendelkezésre, a két haláligazgató - Ralovich Zsolt és Stubnya Gusztáv - A-tól Z-ig mindenre kijelentik, hogy - nem túlzás, tényleg ennyire elmebetegek - a körülmények és a személyzet maradéktalanul tökéletesek, a szermélyzet és a vezetés szándékaiban is teljesen tökéletes, és mindenki, minden tekintetben abszolút hibátlanul végzett a szó szoros értelmében mindent!

Azaz az orbáni egészségügyi népirtó maffia fideszes bűnöző kettőse, minden ügyben a feljelentőket okoló és az áldozatokat hibáztató őrült duett ügyről ügyre olyan úgynevezett vizsgálati megállapításokat tesz, amilyeneket kizárólag a Jézus Krisztusról lehet olvasni, mégpedig a Bibliában, Akinek hibátlanságát a Biblia azzal indokolja, hogy Ő az Úr Jézus Krisztus, a Megváltó, Aki az Isten tökéletes fia, egyben Abszolút Isten is. Ami Istentökéletességeket minden magyar idők egyik vagy leghírhedtebb kórházáról és annak rekordbotrányos igazgatójáról, az Orbán Viktor erkölcsi kvalitásait másoló pártszolgálatos Ralovich Zsoltról és az ehhez méltó bűnügyi botrányokba és erkölcsi hitványságba szakadt olyan főorvosokról, mint az ismerősei szerint a hétköznapokban sunyi és alattomos Gyurácz-Németh Orsolyáról, valamint az általa eltussolt bűnöző életmódot élő bűnözők minőségéről nem lehet elmondani. Kivéve, ha az ember már eléggé lezüllött Ralovich Zsolt és Gyurácz-Németh Orsolyák becsületéhez, igazmondásához, felelősségtudatához és vérhentes orvoserkölcsi színvonalához.

A fideszes bűnözés igénytelenségére és trógerségére jellemző, hogy a Ralovich-Stubnya kettős és alattvalójuk, a Gyurácz-Némethek azért is nyilakoztathatják ki Abszolút Tökéletesnek azt, ami a magyar történelem legrosszabb hírében rohad, azért tehetnek ilyen skizofréniás "vizsgálati" megállapításokat, mert Ralovich Zsolt a magyarság legrosszabb hírű és leggyűlölködőbb kórházigazgatója, a kezei alatt működő Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház pedig a magyarság legrosszabb hírű kórháza volt és lett. Azaz maradéktalanul alkalmas arra, hogy Orbán Viktor, a '90-es évek legfőbb bombarobbantója, azaz Pintér Sándor és a tömeggyilkos hentesorvos, a mindig, mindent eltussolt köztörvényes bűnöző Kásler Miklós miniszter által kiválasztva dolgozzon.

Romhányi József "Doktor Bubó" című könyvéből idézve: "Akkor jó a kan, ha ronda, tudja jezt az egész konda, röfi-röfi-röf!"

A ralovichi pártbűnözés a fent részletezett Úr Jézus Krisztusi makulátlansági megállapításokat teszi a lakosság Jahn Ferenc kórházban elkövetett takarítási katasztrófák összesére is. Mint a korábbi, birtokunkban lévő, a takarításokkal kapcsolatos panaszoknál, a mostani botrányban is panaszolta a sorban következő áldozat, a 27 éves Perjés-Kiss Beatrix, hogy a leletet követő délelőttől késő estig egyszer sem takarítottak a szobában. Egyébként olyan esetek is vannak a birtokunkban, miszerint más osztályokon, pl. a leghírhedtebb főorvos Gyurácz-Németh Orsolya 8. emeleti Újszülött osztályán napokig hever az ágy alatt az eredetileg ágyra való lepedő, majd jön a takarítónő, rádobja az asztalra a cumisüvegek és a csecsemőholmik közé, és ordít, amikor ezért a páciensek reklamálnak. Közben a zuhanyzó kapcsán a kismamák fekete penészre panaszkodnak, aminek eltüntetése pedig egyetlen fújás lenne bármely penészirtó spray-vel.

Viszont általános, ahol a szemét és a hulladék védelme ralovichi és gyurácz-németh-mélységekben terjeng, hogy ott már a legegyszerűbb műveleteket sem tudják elvégezni, így azt sem, hogy egy-egy lakosság elleni kötekedésnek milyen végtelenített következményei lehetnek. Mert megszokták, hogy azt csinálnak és mindenkivel azt csinálnak, amit akarnak, a maffia úgyis eltussolja minden mocskukat. Bocsánatkérést - mert alkatilag pszichopaták - nem ismernek, társadalmi felelősségvállalás - ugyanez miatt - részükről nem létezik, és mint a pszichopaták szakirodalmában, aki panaszt tesz, mindig az a bűnös, okolni mindig az áldozatokat kell, provokálni és üldözőbe venni mindig és mindenkor lehet bárkit, minél mocskosabb egy kórházi visszaélés és bűncselekménysorozat, annál inkább kell azt abszolút isteni tökéletességűnek nevezni, és ki kell nyilatkoztatni minden alkalommal, hogy ők már annyira tökéletesek, hogy azon már jottányi javítani való nincsen, hanem mindenki eltakarítani való rohadék, aki akár a legcsekélyebb részletet kifogásolni merészeli.

Egészségügyi hulladék ez orbán-putri módra.

Így lett aztán - a Ralovich- és Gyurácz-Németh-féle pszichopátiás tébolykórházlás következtében - minden magyarok legrosszabb hírű és legocsmányabb hírében álló egészségügyi intézménye a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, a fideszes pártigazgató Ralovich Zsolt vezetésével, aki fényesen prezentálja a tehetségtelen, ezért külön is protekciós orbáni kavics-bányaló bunkóságának és tahóságának Kövér László mélységekben nyargaló súlyos antiszociális pszichopátiáját.

A frissen szült kismamákkal való üvöltözés egyébként is hétköznapi Ralovich Zsolt hullakórháza 8. emeleti, Gyurácz-Németh Orsolya által vezetett osztályán is, aki - fideszes főnökéhez, Ralovich Zsaolthoz hasonlóan - szorgosan rohangál az utolsó szálig minden visszaélést és bűntettet eltussolni és feljelenteni azokat, akik azt a szeméttelepet, amit Újszülött osztály címen lelakott, bármi kritikával illetik. S mivel Ralovich Zsolt főorvosa, ezért természetesen minden létező botrányt és bűnügyet azzal tussol el, hogy minden abszolút maradéktalanul hibátlan és tökéletes, senkin és semmin javítani való már nincs, így már csak egyetlen teendő maradt szó szerint 100 és 100 visszaélés és bűnügyi botrány után: üldözni azokat, akik nem elég hitványak, gerinctelenek, jellemtelenek és bűnözők, és mindenkit üldözni kell, aki a szeméttelepről bármit megfogalmazni mer, ahelyett, hogy azt Abszolút Tökéletesnek hazudná, amolyan ralovichi és gyurácz-németh-féle hazudozással, ahol úgy ömlik a hazugság, mintha égi dézsából öntenék.

A totális eltussolás és korlátlan bűnpártolás a kórházak működését ellenőrző maffializmus színvonala és minősége Magyarországon, 10 évvel az egészségügyminisztérium eltörlését követően, abban az országban, ahol a gyógyítható betegségekben és rákban stb. is a legtöbben halnak meg Európa összes országa közül, a kórházi fertőzések mennyiségileg olyan súlyosak, hogy a kormánymaffia rejtegeti azok statisztikai borzalmait a nyilvánosság elől, a magyarságnál pedig csak a bolgárok élnek rövidebb ideig Európa minden országa és nemzete közül. Ezért aztán Magyarország legrosszabb hírű kórháza is Isten Tökéletességével egyenértékű - hirdetik a pénzünkön eltartott köztörvényes bűnöző szociopaták, mint Stubnya Gusztáv igazgató, Ralovich Zsolt kórházvezér és Gyurácz-Németh Orsolya főorvos.

Nem csoda, ha ezt a katartikus és népirtó sötétséget és halálgyárat azok, akik a legmélyebb szintre süllyedtek az "orvosi" kuruzslás párt-pöcegödrében, az abszolút hibátlanság és makulátlan tökéletesség skizofréniás elmebeteg, grazi diliházas orbáni megállapításaival illetik.

A 27 esztendős nő, akit a koronavírusossal összezártak, sok mellett azt is elpanaszolta, hogy amíg egy kórteremben voltak, a Covid-19 pozitív idős nő levette a maszkot az étkezésnél, és közös vécét is használták.

Amikor a 27 éves vecsési nő másnap elhagyta a kórházat, alá kellett írnia egy nyilatkozatot, hogy kéthetes önkéntes karanténba vonul a lakásában, ahol egyébként az asztmás férjével él együtt, aki tehát - a ralovichi pártintézkedések és a kórterem takarítási Stubnya-tökéletességnek eredményeképpen - konkrét életveszélyben van, és ha elkapja Ralovich Zsolt fertőzését, a fulladásos halállal is számolnia kell. Mert a Gyurácz-Németh Orsolyák, Stubnya Gusztávok és Ralovich Zsoltok - tekintettel az általuk irányított testületekre és módszerekre - már annyira sötétek és minősíthetetlenek, hogy azt már kizárólag a hibátlanság és a makulátlan tökéletesség tudathasadásos elmebetegségével lehet propagálni. Ahol a betegellátástól elvont havi 800 ezer forintos Ralovich-reklám is csak arra elegendő, hogy a tehetségtelen fideszes fenéknyalót és bűnöző bandáját, valamint az intézményt a magyar történelem legrosszabb hírű kórházává silányítsa.

A koronavírusos beteggel összezárt vecsési asszony elmondta: ő eddig igyekezett mindent megtenni, hogy vigyázzon magára, ne kapja el a fertőzést, de úgy látta, hogy a kórházban nem figyelnek erre eléggé. Ha pozitív lesz a tesztje, beperli a kórházat.

Korábbi cikkeinkből:
- A Halálkórház (párt)igazgatója, Ralovich Zsolt szerint mindenkivel le kell számolni, aki életvédelmet gyakorol
- Rengeteg bűncselekmény miatt jelentette fel a Jahn Ferenc Kórházat a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület
 

 

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, akkor hívjanak minket, de ne azzal, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy a rengeteg megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk. Hanem aki bármit közölni vagy feltárni akar, az keressen minket és megtaláljuk a módját.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda