2021. 03. 01., Hétfő
Albin névnapja

A Halálkórház (párt)igazgatója, Ralovich Zsolt szerint mindenkivel le kell számolni, aki életvédelmet gyakorol

A Halálkórház (párt)igazgatója, Ralovich Zsolt szerint mindenkivel le kell számolni, aki életvédelmet gyakorol
2020-05-15

Ralovich Zsolt, a vécéhullás Dél-Pesti Jahn Ferenc Kórház pártpolitikai főigazgatója minden általunk rendelkezésre bocsátott és előlünk elrejtett, mégis hozzánk került dokumentumban nyilvánvalóvá tette, hogy bárki, aki a kórházban bármely egészségre vagy az emberéletekre kockázatot vagy veszélyt jelentő hiányosságokról, mulasztásokról vagy befejezett bűntettekről fotót, hang- vagy filmfelvételt készít, vagy nyilvános panaszt tesz, az ellen állami üldözést indít. Ugyanis nála minden mulasztást és szándékos életellenes bűntettet el kell tussolni. Különben orbánpolitikai üldözést indít. A fideszes Ralovich kórháza volt az is, aki a betegek ellátása helyett havonta 800 ezer forintunkat verte el saját médiapiárjára, a Fidesz-közeli Ypsylon Media Kft.-t pénzelve, és lett közben minden magyar idők egyik leghírhedtebb kórházának igazgatója, azóta is egyre rosszabb, de annál fideszesebb hírhedtségre szert téve.

Orbán Viktor tébolyországlása óta Magyarország lett Európa legutolsó helyezettje a gyógyítható betegségekben történt elhalálozások terén. Ugyancsak legutolsó a rákhalálozásokat tekintve. Eközben folyamatosan a bolgárokkal verseng Európa legutolsó helyéért Európa legrövidebb ideig élő és leghamarabb meghaló népének és nemzetének halállistájában, ahol jelenleg Bulgária vezet, Orbán egészségügyi Magyarországa pedig az utolsóelőtti. És ugyancsak Bulgáriával verseng Orbán, a balkán géniusza a legkorruptabb európai állam statisztikai posztulátumáért, amelyben hol Bulgária, hol Magyarország fejére kerül a bűnöző korona.

Halál és korrupció, bűnözés és halál - ez jellemzi Orbán Magyarországát és egyre mocskosabb egészségügyi rendszerét Európa államainak statisztikáiban.

De hiszen Orbán annyit hazudozott össze az elmúlt évtized során az egészségügy kiváló eredményeiről, miközben elegendő csak belekukkantani a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mindenki számára nyilvánosan hozzáférhető dokumentumaiba vagy az európai statisztikákba, és kiderül, hogy az átkozott Gyurcsány Ferenc még a világválság kellős közepén is több kórházi ágyat tartott fenn, mint az egészségügyi minisztériumot első intézkedései között megszüntetett Orbán Viktor, aki a magyar népet en bloc emberi erőforrásnak keresztelte át, az egészségügy egészét és a lakosságot az imperialista és feudalista munkaerő piac multijainak és oligarcháinak eszközévé silányítva. Minthogy másra úgy sem jók - vélte -, csak arra, hogy az oligarchák és az olyan gyengeelméjű orbáni tálentumok, mint Mészáros Lőrinc, aki a butaságáért és tehetségtelenségéért lett az ország leggazdagabb embere, a népet fogyasztható és elfogyasztható, a leghamarabb elhulló munkaállatként és a legolcsóbb munkaerőként kezeljék és használják el. Egyébként az, hogy az átkozott Gyurcsány több kórházi ágyat biztosított, mint Orbán, aki nyilvános hallucinációi szerint az általa elhozott gazdasági virágkor bármely pillanatában, tehát Orbán már akkor is végig kevesebb ágyat biztosított a magyaroknak, amikor még nem dobálta utcára a kórházakban fekvő magyarok 60 %-át arra hivatkozva, hogy két héttel később, az Úr 2020-as esztendeje május havának 3. napján fog tetőzni a világjárvány Magyarországon, és a tömeges megbetegedésekhez szabaddá kell tenni a kórházi ágyak 60 %-át. Hanem Orbán a 2010-es regnálása óta mindvégig kevesebb kórházi ágyat biztosított a nép számára, mint Gyurcsány, aki - Orbán nyilvános hallucinációiban - Soros György, a migránsok és az Európai Unió, valamint a kommunista-kapitalista-balliberálisok (vagy mi a rosseb) mellett lényegében minden magyarországi kudarcért és bajért egy személyben felelős.

Miközben a kommunista-balliberálisozó őrült Orbán kinevezte magát Európa egyetlen diktátorává, és ahogyan megígérték, elkezdték véleményeikért tömegesen üldözni a polgári lakosságot, közben az egészségügyi katasztrófás felcsúti kavics-bányaló manifesztálta és feltálalta Európa legkorruptabb és legszociopatább kórházigazgatóinak bűnbandáját is. Mind teljesebb meztelenségében, napról napra egyre nyilvánosabban és mind leplezetlenebbül.

A folyamat egyik meghatározó momentumaként az őrült diktátor - mielőtt törvénybe iktatta volna, hogy diktátorként tehát majdan mindenért ő a legfőbb felelősségre vonható felelős - elrendelte, hogy az ország összes kórháza minden emeletén, mindenféle jól látható helyre tegyék ki az ő tábláját (népirtó félcéduláját), amelynek nettó lényege, hogy aki bármilyen tárgyi vagy személyi hiányosságról, alkalmatlanságról, bűncselekményről, az egészséget és az emberi életeket veszélyeztető bűntettekről bármilyen kép- vagy hangfelvételt készít vagy panaszt tesz, az ellen az "intézmény megteszi a szükséges jogi lépéseket". Aki pontosan értelmezi az orbáni kiírást, az érti: a kórházigazgatók azzal fenyegetik a lakosságot és saját munkásaikat is, hogy állami üldözést indítanak mindenki ellen, aki akár szándékos emberölésről tanúskodni mer vagy ilyenről bármilyen bizonyítékot beszerez illetve felhasznál. Az intézmény jó hírneve pedig feltétlen előnyt élvez minden tervezett vagy befejezett emberölés leleplezése előtt is. Bizony, Orbán Viktor elmebeteg népirtó tömeggyilkos bűnöző gondolkodásmódja ez, ami nem sokkal azt követően, hogy ezt kifüggeszttette az ország összes kórháza összes emeletén, kinevezte magát Magyarország egyetlen teljhatalmú diktátorává.

Komplett elmebeteg. Egy közveszélyes ámokfutó tömeggyilkos elmebeteg. Az ország maga kezd egy önmagába zárt diliházzá változni. De mi más lehetne az eredmény, amikor maga a vezető is komplett őrült, akinek a Grazba utaztatásának volt szervezőjétől is tudjuk, aki személyesen vett részt ilyen titkos utak szervezésében és az elterelő manőverekben, hogy Orbán szó szerint Grazba járt pszichiátriai kezelésre. Nem legenda, hanem tényleg skizofréniaellenes mérgeket szedett, hogy valamelyest biztosítva érezze a működési képességét.

Az elmebetegről ma már Magyarországon és világszerte is hangoztatják a számunkra is megbízhatónak tartott szakértők és politikusok, amit amúgy Molnár F. Árpád a teljhatalmi törvény meghirdetése óta hangoztat: azaz Orbán Viktor csak akkor fog lemondani a teljhatalomról, ha a társadalmi közhangulat és/vagy a konkrét külföldi, számára nagyon veszélyessé válható személyek vagy körök ezt kikényszerítik. Máskülönben nem.

Molnár F. Árpád, 2010-ben - Pintér Sándor és Orbán Viktor megdöbbenésére - több filmben is bejelentette, hogy Orbán és Pintér még csak nem is diktatúrára, hanem despotizmusra készülnek.

Máig nem került nyilvánosságra, Molnár F. Árpád honnan tudott azokról, amik történni fognak, amikor Orbán még világszerte egy demokrata tehetség hírében állott, bár Orbán Viktornak és Pintér Sándornak voltak sejtései erről...

Ma azonban már egy kezdő valamire való bűnügyi vagy titkosszolgálati profilozó kivágja az asztalra, hogy Orbán Viktor felületes pszichomechanikai gyorselemzése is azt kontesztálja, hogy önként nem óhajt lemondani a teljhatalomról.

Magyarország jelenleg elnöki diktatúra, és belső vagy külső kényszerítés hiánya esetében az is marad.

De konkrétan kin keresztül utasította Orbán Viktor a kórházigazgatókat, hogy tegyék ki a TASZ és a világ más jogvédő és megfigyelő szervezetei álláspontja alapján jogsértő tiltást, miszerint aki bármilyen bűncselekményről felvételt mer készíteni, az ellen állami üldözés indul? Hát már a kitáblázás korai változata is attól az ÁEEK-tól (Állami Egészségügyi Ellátó Központ) ered, amely - láss csodát - ha bárki kórház ellen panaszt tesz, pl. azért, mert az ő vagy hozzátartozója egészségét vagy életét veszélynek tették ki vagy konkrétan eltették láb alól, akkor ugyanez az ÁEEK "vizsgálja ki", hogy az általa eredendően is meghirdetve eltussolni akart összes botrány összese nem történt meg. Így valósult meg az orbán-orwelli rémálom, hogy az olyan köztörvényes pártbűnözők, mint Stubnya Gusztáv is, az ÁEEK budapesti térségi igazgatója 100 panaszból 100 esetben nem csak azt képes megállapítani, hogy a lakosság összes panasza alaptalan, de szó szerint olyan orbáni bányaló "vizsgálati" végeredményeket dokumentálnak, hogy a bepanaszolt kórházi körülmények és elkövetők - nem túlzás, ezek a hivatalos "vizsgálati" eredmények - teljesen hibátlanok, mindenki hibátlan, mindenki maradéktalanul tökéletesen végzett mindent, és az ég egy adta világon semmiféle etikai szabályt sem vétett a világon senki!

Azaz mit tesznek Orbán stubnya gusztávjai? Nem csak eltussolnak minden létező jogsértést és szándékos bűncselekményt, de kifejezetten dokumentumot adnak a véres szájú kórházigazgatóknak arról, hogy mindenki, aki panaszt tesz, az maradéktalanul sötét, és a kórházigazgatói orbáni bűnözésnek és hippokrateszi mészárlásnak már nincs más dolga, mint folytatni az állami üldözéseket és a korlátlan eltussolásokat. Korlátlan. Az eltussolások korlátlanok. Maradéktalanok, hibátlan teljességre törnek, etikai szempontból pedig maradéktalanul sötétek, bűnözők és alávalók.

Az emberi életeknek semmi, de semmi, de a világon semmi értéke nincs.

Rónai Péter amerikai ügyvéd legalább Kolontár óta visszatérő szavai jutnak az eszünkbe: "a magyarok élete semmit sem ér".

De mennyit is ér ténylegesen? Amennyit a statisztikák mutatnak: a magyarok élete ér a legkevesebbet Európában, minden nép közt a legutolsók, maximum a szintén balkáni Bulgária van versenyben a magyar állami szervezett bűnözéssel és az egészségügytől a közbeszerzésekig is totális és teljes bandokráciával.

Az ÁEEK és Orbán OPNI-szintű egészségügyi felügyeleti vezetői, minden lakossági, jogvédő és médiapanaszra és feljelentésre a szó legszorosabb értelmében olyan tökéletességről szóló vizsgálati megállapításokat adnak ki a narancsrohadt kezeik közül, amilyen nem csak Magyarországon, a feljelentett kórházak és kórházi osztályok esetében nem létezik, de soha, sehol nem létezett a Föld bolygón! Az ÁEEK stubnya gusztáv-féle igazgatói a szó legszorosabb értelmében olyan kifejezésekkel és abszolút tökéletességgel jellemzik az általuk orbánosan kivizsgált egészségügyi vétőket és bűnözőket, amilyeneket a Biblia kizárólag a Jézus Krisztus esetében enged meg, embert ilyen módon jellemezni pedig szigorúan és kategorikusan megtiltja! Ugyanis ember szándékai és tettei nem lehetnek hibátlanok, makulátlanok és tökéletesek. Azonban a Fidesz által delegált ÁEEK fideszes bűnügyi köre ténylegesen és szó szerint olyan őrült módon nyilatkoznak, mint akiket a grazi diliházból szalasztottak. Bolond elnök, bolond egészségügyi vezetők. Bűnöző keresztapa vezető, bűnöző pszichopata bűnügyi igazgatók.

A kórházigazgatók talán minden eddigi magyar történelmet alulmúlt mélyrepülése természetes következménye volt annak, hogy az ország korábban (lehet, jelenleg is) pszichiátriai kezelt vezetője, aki a statisztikák szerint Európa legfőbb politikai bűnözője és egyúttal egyetlen diktátora, eltörölvén az egészségügyminiszter pozícióját kifejezetten arra adott utasítást, hogy a kórházigazgatók mostantól ne védjék, hanem tiltsák meg és hatóságilag üldöztessék az emberi életek védelmezőit, és fegyházérett szerves bűnrészességet vállaljanak vele az összes létező kórházi bűncselekmények eltussolásában.

A kórházigazgatók napi botrányai közül való, hogy Európa leghírhedtebb politikai bűnbandája elkezdte kirugdosni azokat a kórházigazgatókat, akik nem voltak hajlandók minden részletben és azonnal, minden feltétel nélkül kiszolgálni az elmebeteg diktátor őrült parancsait.

Eközben arra is utasítást adhatott, amit a napi és nemzetközileg hírhedté vált bűnügyi botrányokból látunk, hogy a kórházigazgatók az élet védelme helyett akkora állami pártüldözést indítanak a civil lakosság reklamáló tagjai ellen, amik aztán olyan letörölhetetlen bűnügyi botrányokban pattannak ki, mint pl. Pápai Rita kiskunhalasi nő esete, akit az állami maffializmus terén az olajügyek óta egyik leghírhedtebb városa, Kiskunhalas kórházának igazgatója követelt állami üldözésre, mert olyat mondott az intézkedéseiről, ami az általunk eltartott kiskunhalasi kórházigazgatónak nem tetszett. (Pápai Ritával élő interjút is készítettünk, amit ide klikkelve láthatnak!)

Mindeközben az orbáni egészségügyi banditizmus egyik vagy legfőbb kórházigazgató zászlósa, a magyar történelem egyik leghírhedtebb kórházának, a Dél-Pesti Jahn Ferenc kórháznak főigazgatója, Ralovich Zsolt részünkre eljuttatott és szándékai szerint előlünk elrejteni akart dokumentumaiban is garantálta, hogy ő bizony közpénzen indít állami üldözést mindenki ellen, aki bármi olyat mer állítani vagy bizonyítékot merészel beszerezni vagy rögzíteni, ami az ő kórháza kapcsán bármit kifogásolni mer.

Ralovich volt az egyike azoknak, akikről kinevezésekor a Fidesz emberi erőforrás minisztere azt mondta a minisztériumban tartott ünnepségen, hogy a most kinevezett vezetők nemcsak az átalakulás, hanem egyúttal a magyar egészségügy „arcai” is lettek.

Hát jó nagy pofára esés lett belőle. Ralovich alatt a kórház minden magyar idők egyik leghírhedtebb kórháza lett, és a tehetségtelen szociopata korrupt fideszes gazember addig költötte a pénzünket médiapiárra ahelyett, hogy a munkáját végezte volna, és annyira nem ért a médiához és a kommunikációhoz, hogy minden magyar idők talán legbutább és leghülyébb "egészségügyi" minisztere, az emberi erőforrás miniszter Kásler Miklós sugallmainak is engedve, az egész Orbán-bandát is víz alá nyomta.

De Ralovich Zsolt, a több napos vécéhullával, az emeletről kiugrott és meghalt civillel, vagy pl. a pedofiliába bukott kórházi ápolóval büszkélkedő, dél-tepsinek nevezett kórház igazgatója azzal az orbáni egészségügyi, tehát diliházas gyakorlattal is kövér lászlós pökhendi arroganciával büszkélkedik, hogy ő bizony nem vizsgálja ki a lakosság, a média vagy a jogvédő szervezetek semmilyen panaszait, hanem gyakorlata szerint azonnal a lakosság pénzén eltartott, az egészségügyi és orvosi bűntettek eltussolására és folytatólagos elkövetése biztosítására szakosított ügyvédjeihez fordul (a Jaczkovics Ügyvédi Irodához), rajtuk keresztül megfenyegetve és büntető eljárást kezdeményezve a panaszosok és az áldozatok ellen. A fideszes Ralovich Zsolt ugyanis Orbán Viktor posztmodern Magyarországának egyik kórházigazgató díszpintyére, aki tudja, hogy egy orvosnak nem az a dolga, hogy a panaszokat kivizsgálja, a felelősöket felelősségre vonja és kirúgja, az elkövetők ellen büntető feljelentéseket tegyen, hanem mivel posztmodern orbáni kórházigazgató, ezért egyetlen dolga, hogy minden panaszra automatikusan büntető feljelentéseket tegyen. Mindenféle orvosbűnözésre és életellenes bűncselekmény biztosítására szakosodott ügyvéd hulladékkal és morális ronccsal felvérengzve. Bűnözők a bűnözőkkel, a bűnözőkért és a bűnözésért.

Mint Gyurácz-Németh Orsolya, a dél-tepsi halálkórház vécéhullás nőgyógyászati és újszülött osztályának egyik vezetője, a 8. emeleti Újszülött osztály főorvosa, aki szintén tudja, mit követel meg a diliházas orbáni bányaló, ahol a hippokrateszi eskü gyűlölettel szemétbe dobandó, minden panaszos államilag üldözendő, minden alkalmatlan és szándékos elkövető megvédendő, minden visszaélés és bűntett abszolút eltussolandó.

Gyurácz-Németh Orsolya és bűnöző osztályának főnöke, Ralovich Zsolt a Fidesz emberi erőforrás miniszterétől kapta kórházi kinevezését 2012-ben. Pártpolitikai irányítása alatt a Jahn Ferernc Dél-Pesti Kórház minden magyar idők egyik leghírhedtebb kórházává vált. A több napos vécéhullás botrányai között szerepelt, hogy miközben orvosokra sem volt pénz, aközben havonta 800 ezer forint közpénzünket okádta Szabó László Fidesz-közeli vállalkozásába, többek közt a közpénzeink kivételére és magánvagyonná alakítására létrehozott Ypsylon Media Kft.-be, mégpedig úgynevezett "kommunikációra", azaz a nagy büdös semmire. A fideszes Ralovich Zsolt fideszes Szabó Lászlója azt is elárulta, mi a dolga ezért a busás összegért: "Minden olyan tevékenység hozzánk tartozik, ami a közvélemény és a sajtó tájékoztatásával kapcsolatos."

Kemény havi apanázs olyan munkáért, amiben az ember a magyar történelem egyik legrosszabb hírű kórházát produkálja. Ebből is kitűnik, hogy Ralovichék nem azért fizettek, mert Ralovich és bűnbandája alkalmatlanságát így tisztára lehet mosni, hanem azért, hogy az egészségügyből és a betegektől lopják el a pénzünket és osztogassák fideszeseknek, ahogyan Ralovich Zsolt sem a becsületéért és vezetői kvalitásaiért, hanem pártpolitikai hitványsága és bűnözői szolgalelkűsége okán glasszál a hírhedt bűnöző kórház élén, keresvén keresve a tisztességes és erkölcsös embereket, hogy elnyelje. Szabó egyébként azt is közölte, hogy nem tud róla, létezik-e még olyan kórház, amelyik hasonló tevékenységekért bármilyen cégnek vagy vállalkozásnak fizetne.

Azonban senki ne higgye, hogy nemzetünk leghírhedtebb orvosbűnözői akkor kaptak igazán vérszemet a lakosság és az emberéletek üldözésére, amikor Európa egyetlen diktátora és legkorruptabbként felmutatott bűnözője, Orbán Viktor önmagát királlyá koronavírusozta. Nem! Hippokratesz tanait a legszorgosabban gyűlölő olyan vezetők, mint a pártpolitikai Ralovich Zsolt, kórháza pokoli rossz hírnevéhez méltón természetes, hogy ebben is példamutató volt. Ő már Orbán teljhatalmi kinevezése előtt is olyan hippokrateszi gyűlölettel és életmegvetéssel trónolt pártpolitikai maffiapozíciójában, hogy nyíltan képviselte az orbáni, grazi diliházas szervezett bűnözést, azaz minden panaszt azonnal lesöpörni, és minden panaszost azonnal megfenyegetni, orbáni maffiamódszerekkel megzsarolni, hogy senki ne merészeljen feljelentést tenni, aki pedig bármit nyilvánosságra hozott, azonnal tüntesse el, semmisítse meg, tegyen bármit, de az ő kórházában az emberi életek védelmének semmi helye nincs! Ő és bandája azt csinálnak, amit akarnak, ők nem vizsgálnak ki senkit és semmit, de mindenki megtorlásra és bosszúra számítson, aki egy ilyen Mengelét idéző, az orvosi eskün patás csülkökkel taposó orvos sarlatán pártpolitikai intézménye kapcsán bármire fényt derít vagy bizonyítékot szerez be. Beleértve ténylegesen minden más egészségügyi jogsértést és bűncselekményt is.

Ralovich az az orbáni tróger, aki a feljelentésekre először rögtön zsarol és fenyegetőzik, és aztán sem vizsgál ki semmit. Viszont minden esetben Orbán fizetett tömeggyilkosaitól kapja a félcédulás ámokfutó gengszter vizsgálati eredményeit, amely 100 esetből 99 vagy 100 esetben mondja ki, hogy mindenki abszolút hibátlan és tökéletes volt, és a Jahn Ferenc Halálkórház vécéhullás diliháza ténylegesen Isten és a mi Urunk Jézus Krisztus tökéletességével és világosságával trónol az alávaló népek tengere, a médiák és a jogvédő szervezetek fölött.

Mi mást tehetnénk, hiszen tökéletesek vagyunk - hirdeti a grazi diliházas OPNI-szökevény Orbánt is alulmúló módon Ralovich Zsolt, a Tepsikórház balkáni egészségügyi roncsderbije, és teszi az orbáni zárt osztály koronáját narancspenészes fejére Stubnya Gusztáv, az ÁEEK térségi igazgatója.

És ezek azt hiszik féktelen antihippokrateszi, orbáni sötétségükben, hogy mindig és mindenki esetében elegendő a jogsértések, a visszaélések és bűnszervezetben elkövetett fasiszta bűntettek eltussolására a maffiában gyakorolt zsarolás, fenyegetés és orbánállami bűnözés.

Pedig csak olaj a tűzre. Olyan tűzre, amelynek lángjait többé nem lehet láthatatlanná tenni, és amiképpen a kiskunhalasi pszichiátria személyzetének és igazgatói bűnpártolásának és maffializmusának ápoltak ellen elkövetett tettleges bűntettei a magyar történelembe égtek, a leleplező nővérek kirúgásával egyetemben, ahogyan Pápai Rita üldözése is, amelyet a kiskunhalasi kórház igazgatója hippokrateszi analfabéta párttrógerként szervezett meg, úgy az eddig is dél-tepsi halálkórháznak nevezett Jahn Ferenc Kórház igazgatójának, a fideszes maffializmust és állami népgyűlöletet maga mögött érző Ralovich Zsolt is az orbáni diliházas maffializmus henteseként szerepelt le.

Sok-sok és folyamatosan termelődő részletekkel készülünk. Nem egy évre, nem kettőre, hanem mindaddig, amíg ezek az orbáni népirtó bűnözők a helyükön vannak, kiszolgálván az elmebeteg grazi diktátor egészségügyi Holokauszt népirtó fasizmusát. Azt, amelybe a statisztikák szerint eddig is a legtöbben haltak bele Európa összes népe és nemzete közül.

Világosság és sötétség harca ez, ahol a mindhalálig bűnözők és korlátlan bűnpártoló sátánisták próbálták mindhiába legyőzni azokat, akik az emberi életek védelméért minden, de minden, de minden pillanatban készen álltak arra, hogy bármikor életüket adják másokért.

De nem a sötétségért, a Sátán sátáni ördögeiért és ébenfekete démonaiért. Hanem a ralovichok és bandáik ellenségeikért, azaz bárki emberért.

 

A kapcsolódó irodalomból:
Rengeteg bűncselekmény miatt jelentette fel a Jahn Ferenc Kórházat a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda