2020. 07. 12., Vasárnap
Dalma,Izabella névnapja

Koreától kaptuk! Korea bosszút hirdet az USA 1950 óta tartó terrorizmusa miatt

Koreától kaptuk! Korea bosszút hirdet az USA 1950 óta tartó terrorizmusa miatt
2017-09-23

Észak-Korea - ellentétben a nyugattal - mindig barátságos volt irántunk. Míg az Egyesült Államok és Európa egyes országai állandóan a betiltásunkkal és az üldözésünkkel voltak elfoglalva ...

Bevezető: Molnár F. Árpád

Észak-Korea - ellentétben a nyugattal - mindig barátságos volt hozzánk. Míg az Egyesült Államok és Európa egyes országai állandóan a betiltásunkkal és az üldözésünkkel voltak elfoglalva, hogy semmilyen, a magyar nép ellen elkövetett korrupciós ügyet, a lakosság ellen irányuló titkosszolgálati módszert és eszközt, az olajmaffiát stb. ne tárjunk fel, a magyar családok gazdag imperialisták általi kilakoltatásának tudósításáról pedig rendszeresen erőszakkal, bilincsben hurcoltak minket fogdákba, és vittek végig hamis vádakkal koncepciós pereket, míg a nyugat egységben üldözte lakosságunkat és Európa minden népét és nemzetét, hogy a világ leggazdagabb burzsoá bankár nagytőkés százmilliárdosai minden népet és nemzetet az unokák unokáiig eladósítsanak és tönkre tegyenek, addig Észak-Korea nem lobbizott azért, hogy minket betiltsanak, nem lobbizott az eladósításunkért, nem követelte a letartóztatásunkat, nem vetett ki népeinkre soha ki nem fizethető bankár uzsorákat, nem tartott ellenünk házkutatásokat és számítógép lefoglalásokat az elhallgattatásunk és az állami bűnözőkről való bizonyítékok bűnszervezetben elkobzása érdekében stb., stb., stb.

Azaz nem folytatott ellenünk és honfitársaink további zavartalan imperialista kifosztása és módszeres, szervezett irtása érdekében imperialista gyűlöletháborút.

És nem indított háborúkat a világ távoli országai ellen, hogy aztán a nyugat által tönkre tett arab országok és Afrika mintegy teljes egészének nyomorba döntése miatt megindult migránsok millióit, majd tíz- és százmillióit a nyakunkra ömlessze. Akik mind-mind a nyugat, az USA és Európa militáns imperialista gyarmatosító államainak mindent lelakó és minden népet kifosztó végeérhetetlen világháborújának az áldozatai.

De Észak-Korea egyéb területeken is jelesre vizsgázott. A világ számos országában járva, és ettől függetlenül is sok-sok rezsimmel és diplomáciával kapcsolatba kerülve kitűnt, hogy mindegyik közül Észak-Korea diplomáciája bizonyult a legjobb stílusúnak, a legtökéletesebbnek, a leginkább hibátlannak, a legtöbb tartást, a leghibátlanabb viselkedést és a legjobb modort tanúsítva. Ráadásul mindezt nem holmi mesterkélt modorossággal, hanem kifejezetten barátságossággal. Az is kitűnt, hogy az észak-koreaiak szeretik a leginkább a hazájukat, a világ összes többi országának politikusaihoz és diplomatáihoz képest.

Bár az USA - az arabok szétveréséhez, gyarmatosításához és ásványkincseik elrablásához ürügyként szolgáló - demokráciacsinálás meséjével legalább nagyjából 70 éve igyekszik Észak-Koreát, valamint a rendszerért és a Vezetőért rajongó lakosságát teljesen tönkre tenni és éhhalálba kergetni, a KNDK mégis hatalmas gazdasági fellendülésen ment keresztül, és közben az új Legfőbb Vezető, Kim Jong-un óta nem csak ennek a fellendülésnek a konkrét eredményeit láttuk tengernyi mennyiségben, hanem azt is, hogy Korea sokat nyitott a Föld bolygó lakosai irányába.

Miközben - és erről olvashatnak a Koreától kapott, most magyarul is bemutatásra kerülő dokumentumban - Korea nem felejtette el az Egyesült Államok részéről megállás nélkül elszenvedett sérelmeit.

 

Az Észak-Koreától kapott deklarációt
- Molnár F. Árpád megbízásából -
fordította: Emma Paradigma

Az amerikai kontinens az Észak-Koreai rakéták hatósugarán belül van

 

Az USA legnagyobb rémületére a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság július 28.-án lefolytatta az ICBM Hwasong 14 második tesztelését.

Nyilvánvaló, hogy a teljes amerikai kontinens a korábbi rakéták hatósugarába esik. A maximális hatótávolság szimulálására a rakétát függőleges kilövés technológiája alapján tesztelték. A röppálya ívén elérte a 3 724,9 km-es magasságot és 998 km-t tett meg 47 perc 12 másodperc alatt, mielőtt a nyílt tenger előre kiválasztott területén becsapódott. Ez azt mutatja, hogy a rakéta képes az USA bármely pontján elérni egy 9 383 123 km2 területet. A két ICBM tesztelése révén a KNDK elvégezte az ICBM rendszer összes technikai jellemzőjének ellenőrzését, beleértve a nagy robbanófejes nukleáris töltetet szállító rakéták maximális hatósugarát. Így azt bizonyította a világnak, hogy bármikor és bárhol elérheti az amerikai szárazföldet.

Az amerikai politikusok már februárban előre jelezték ezeket a fejleményeket, amikor a KNDK sikeresen tesztelte a Pukguksong 2 föld-föld közepes hatósugarú stratégiai ballisztikus rakétát. Az Egyesült Államok Képviselőháza Külügyi Bizottságának elnöke kijelentette, hogy nagyon gyorsan világossá vált az a tény, hogy a Koreai NDK célpontja az USA mind az 50 állama. A Közös Vezérkari Főnökség elnöke, Joseph Dunford is aggodalmát fejezte ki, miszerint a KNDK csapásméréssel fenyegeti az amerikai kontinenst. Tulajdonképpen a Hwasong 14 második próbatesztje bebizonyította, hogy az aggodalom nem alaptalan.

Amitől félnek, az nem csak az ICBM rakéták. Tisztában vannak azzal, hogy a KNDK teljes mértékben eltökélt abban, hogy megtámadja az Egyesült Államokat.

A KNDK már eltökélte az Egyesült Államokkal való döntő leszámolást. Nagy veszteségeket szenvedett az Egyesült Államok által indított Koreai Háborúban (1950-1953), és az elmúlt hat évtizedben soha nem látott politikai elszigeteltség, gazdasági blokád és a katonai nyomás nehezedik rá a nukleáris szuperhatalom jóvoltából. Nyilvánvaló, hogy az ország elhatározta, hogy bosszút áll az Egyesült Államokon. Most abszolút bizonyossággal elmondható, hogy a KNDK nem csak a Koreai-félszigeten kívánja elérni a végső győzelmet, hanem az amerikai kontinensen is.

Ha az USA nukleáris csapást merészel indítani, akkor a KNDK tűztengerré változtatja és eltörli az Egyesült Államokat, és a bolygó nem fog a KNDK nélkül létezni - ez a koreai hadsereg és az emberek bátorsága és akarata.

Az Egyesült Államok most az éles valósággal szembesül.

 

Olvassa el az előző cikkeinket is:
1. A legfőbb romagyilkos szeretőjével is beszéltünk - Plusz titkosszolgálati szálak
2. Kilakoltatási riport, amit az USA veszélyesnek és betiltandónak ítélt!
 

Csillag Ösvény Jósda