2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

Kilakoltatási riport, amit az USA veszélyesnek és betiltandónak ítélt!

Kilakoltatási riport, amit az USA veszélyesnek és betiltandónak ítélt!
2017-09-21

Donald Trump óta megszokhattuk, hogy az egész bolygó elleni amerikai cenzúra soha nem látott trump(l)i hülyeségekbe süllyedt. A világsajtóban is részletezett módon, az USA kormánya és elnöke által, a világ más YouTube-fiókjai ellen kiadott betiltásra és korlátozásra utasítások sokakat Sztálinra emlékeztetnek, aki - Trump-hoz hasonlóan - az egész Szovjetuniót megfigyelés és ellenőrzés alatt tartotta, és hírhedt maradt arról, hogy a koncepciós perek ítéleteit a helytartóktól az utolsó parasztig személyesen szerette eldönteni és aláírni. A különbség az, hogy Trump az egész bolygót saját Szovjetuniójának tekinti, eszközéül pedig nem a CSEKA-t vagy a KGB-t, hanem a hasonlóan hírhedt tömeggyilkos terrorista bűnszervezetet, így a CIA-t használja.

A trumpli CIA-s elmebeteg fasiszta tébolynak eddig három olyan magyar közvetlen halálos áldozata van, akik tény, hogy a trump-i háborús fasiszta üldözésekbe haltak bele.

Cikk: Molnár F. Árpád
Leirat: Szendáj Andrea

A trump-i akarnok őrület, a világ minden népe ellen irányuló, a republikánus háborús őrült George W. Bush óta végleg hírhedté vált amerikai terrorizmus legújabb amerikai republikánus háborús őrült szerzeménye Donald Trump, aki talán még Bush elmeháborodottságán is túltéve sztálini forgatókönyvek szerint saját maga követel végrehajtásokat a világ túlsó oldalán lakó népek, médiák és újságírók amerikai cenzúrázására és betiltására. Pedig Bush is kitett magáért e téren bőven. Ennek a trumpli baromlétnek egyik örök ékes példája az alább olvasható interjúnk, amit - ahogy az utóbbi időkben az összes műsorunkat és filmünket - a törlés előtti legradikálisabb betiltásnak vetette alá Trump és a CIA amerikai terrorizmus-gyára. A Magyarország belügyeibe való diktatorikus és sátáni Trump-CIA-s beavatkozás utáni fellebbezésünkre a CIA világfelforgató fiókszervezete, a YouTube közölte, hogy kivizsgálták a panaszunkat (vajon ki a fészkes fene?), és megállapították, hogy az interjú - teszem hozzá - annyira veszélyes, hogy fenntartják a betiltást.

Nem csoda, hogy ami az elmebeteg ámokfutó republikánus háborús őrült összeférhetetlen barom és retardált CIA-s bandája számára elfogadhatatlanul veszélyes, azt Magyarországon sem a baloldal és Simicska Lajos, sem az ellenségeik, azaz Orbán Viktor és a jobboldal videó feltöltő oldalai nem találták semmilyen módon üldözendőnek.

Ennyit az amerikai demokráciáról. Vécébe vele, lehúzva a klotyót.

És ezek rizsálnak Magyarországnak demokráciáról és szólásszabadságról. Ezek a kretének, amik legutóbb az összes ENSZ-tagállam által aláírt Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 19. cikkét taglaló műsorunkat tiltották be. És amihez csapda céljából Donald Trump pofáját mellékeltük, hogy amikor a YouTube CIA-s terrorista férgei betiltják, akkor először is saját elnökük mocskos pofájával szembesüljenek, mellette angolul olvasva az ENSZ Egyetemes Nyilatkozat 19. cikkét.

És ezek a retardált marhák azt is betiltották, a fellebbezésünkre pedig közölték, hogy azt is kivizsgálta a csapatuk, és bizony-bizony, olyan veszedelmes dolgokról van itt szó, hogy az USA-nak okvetlenül be kell tiltania a magyar lakosság és a világ népei elől. Csak az a fránya magyar baloldal és jobboldal nem tiltotta be azt sem! De az USA szeretné, ha egy magyar sem tudna ezekről! Hányadék egy trumpli ribanc kurva banda.

Akkor következzék a jelen cikkünket megihlető üldözött riport, és meg fogják látni, hogy az amerikai trumpista betiltási téboly miatt való sokszorosított közlése sem fog világvégét okozni az Egyesült Államokban, csupán Trump, a CIA és despota militáns kötekedő szarházi rühes bandái járnak emiatt rosszul és fizettek rá. Végleg.

Milyen érdekes, hogy míg más, alázatosabb országok - így pl. most Kazahsztán került emiatt sajtóba - a nyilvános közlések szerint azért adott pénzt külföldieknek, hogy jó sajtót kapjanak, ezek a tehetségtelen, protekcióból kinevezett, kötekedő és önpusztító dilettáns trump-i és CIA-s amerikai majmok azért fogtak össze egyetlen debilis, imbecil és idióta bűnszövetségben, hogy végleg lejárathassák magukat, mint komplett idióták, rossz hírük pedig napról napra egyre több magyarban és külföldiben kerüljön végleges ratifikálásra.

 

Volt férje autójáért a volt feleségét lakoltatták ki (Molnár F. Árpád - Farkas Eszter)

Molnár F. Árpád: Miközben zajlik a kilakoltatás, Balogh Béla (a Koppány Csoport elnöke) és a csapat bezárkózott a lakásba. Miközben itt ül mellettem Vajda Attiláné, itt vagyunk ugye Keszthelyen. Őt most lakoltatták ki. Mikor is és milyen okból?

Vajda Attiláné Farkas Eszter: 2017.06.22.-én férjem autóhitele kapcsán lakoltattak ki. Én reggel elmentem dolgozni a munkahelyemre. Délután, amikor hazaértem a munkából, a lakást feltörve találtam. Kicserélték a zárat és egy jegyzőkönyv volt az ajtóra kirakva. Én ekkor bementem a keszthelyi rendőrkapitányságra, hogy segítséget kérjek. Segítséget nem kaptam, se feljelentést nem vettek fel tőlem, mondván, arra hivatkozva, hogy az egyik ügyintéző hölgynek éppen lejár a munkaideje és majd a délutáni forró nyomos vesz fel tőlem, a panaszomról jegyzőkönyvet. Ez nem történt meg. Én ezután megkerestem a Zala Megyei Rendőrfőkapitányságot, az ORFK-t, az ügyészséget, igazságügyi hivatalt, ahol segítséget próbáltam kérni. Ott tartunk az ügyben, hogy a Vizler úr [a végrehajtó] ellen hivatali visszaélés bűncselekmény után nyomoznak, ez a BTK. 305. paragrafusa alapján a zalaegerszegi nyomozó és főügyészség.

Molnár F. Árpád: Mi az az indok, amivel kilakoltattak?

Vajda Attiláné: Házasságunk 2013-ban a férjemmel megszakadt. Ebből kifolyólag volt egy autó, amit vásároltunk a házasság alatt, és ebből kifolyólag volt a kilakoltatás. Férjem nem fizette az autóhitelt és Vizler úr se fizetés letiltást nem csinált nála, se munkabér kapcsán nem kereste meg, sem semmiféle eljárást nem csinált ellene, engem viszont a munkahelyemen fizetésletiltást és kilakoltatást eszközölt.

Molnár F Árpád: Volt egy tartozás az autón, és abból mennyi lett visszafizetve?

Vajda Attiláné: Három milliós hitelt vettünk fel az ERSTE Banknál. Ebből indult. Az elején kezdtük fizetni negyvennégyezer forintos törlesztő részeteket, majd utána az ingatlanom lett megterhelve. A volt férjem volt a hitelbe az adós, én adóstársként voltam. Az ingatlant teljes egészében, egy per egyes tulajdonban én voltam, és a volt férjemet nem keresték meg.

Molnár F. Árpád: Tehát ugye itt is az látható, hogy mindegy, hogy hogyan, csak a gazdagok pénzt szerezzenek a lakosságtól. A lakást azt menyire árában vették el? Mert ugye az a gyakorlat általában, hogy mittudomén, a harmadán, olyan nagyjából a harmadár az átlag.

Vajda Attiláné: Annyit tudok most itt, ez kapcsán mondani, hogy egy mellettem lévő, közvetlen harmadik emeleti, másfél szobás lakást hét millió kilencért adott el a tulajdonos. Alattam szintén most a napokban adtak egy ingatlant kilenc millióért. Ez ami nem volt felújítva. Nálam parkettázás volt, konyhabútor csere, fürdőszoba felújítás, ami megvolt.

Molnár F. Árpád: És mennyiért vették el?

Vajda Attiláné: És hat millió, hét kilencvenért árverezte el. Annyit szeretnék még az ügy kapcsán elmondani, hogy a mai napig nem kaptam meg a végrehajtótól az elszámolást az árverezés kapcsán, hogy mennyiért is adta el, vagy hogyan. Ezt számlával, semmivel nem tudja bizonyítani, mert nem kaptam meg. És ezért is indítottam el az eljárást.

Molnár F Árpád: Ide miért jöttél, erre a kilakoltatásra, hiszen itt a keszthelyi rendőrkapitánynak a kiét lakoltatják ki hivatalosan?

Vajda Attiláné: Öhm..

Molnár F. Árpád: Ha nem tudod, akkor nem kérdezem, akkor máshogy ...

Vajda Attiláné: Ez nem titkos?

Molnár F. Árpád: Mi? Nem titkos. Már beszéltünk, interjút is csináltam velük. A családdal.

Vajda Attiláné: Ja, jó.

Molnár F. Árpád: Ha válaszolsz, ha tudod akkor …

Vajda Attiláné: Jó. Én a tegnapi nap folyamán, este nyolc órakor, a Koppány Csoport, egy közös ismerősünk küldött egy üzenetet, hogy a mai nap Keszthelyen 1 órakor kilakoltatás lesz a Vaszari utca 35/A-ban, és én így akkor tegnap este feljöttem a kishölgyet megkeresni, mert ugye egy idős hölgyről van szó és gondoltam, hogy azért hetven évesen, hetvenhat évesen őneki sem mindegy, hogy egyik napról a másikra utcára teszik, és mivel hogy a végrehajtó ellen általam is eljárás van és már nagyon sok embert megkerestem itt a kilakoltatások és árverezések kapcsán, hogy össze kell fognunk! Itt ami Keszthelyen egy maffia működik. Mind a bíróság, mind a végrehajtó, mind a hivatalok tekintetében.

Molnár F. Árpád: És a rendőrség mennyire van benne? Most ugyan az látható, hogy a rendőrkapitánynak a családját kilakoltatják …

Vajda Attiláné: Ezt nem tudom konkrétan megmondani, hogy a rendőrség mennyire van ebbe benn …

Molnár F. Árpád: Azon túl, hogy látjuk, hogy végrehajt bármit, amit felülről mondanak …

Vajda Attiláné: Igen. Én annyit tudok itt az ügyhöz, az ügyem kapcsán mondani, hogy én folyamatosan mindenhol az elutasítást kaptam, mivel az esetem, semmi nem bűncselekmény, és hiányzik a bűncselekmény gyanúja. A bíróságtól viszont olyan papírokat kapok, hogy mindenhol elutasítás, de ugye ezt a jelenleg kilakoltatók is alátámasztották.

Csillag Ösvény Jósda