2018. 10. 20., Szombat
Vendel névnapja

Kísérteties házkutatás és a fenyegetőző árverési banda a kilakoltatni próbált Lasztóczi Tünde otthonában

Kísérteties házkutatás és a fenyegetőző árverési banda a kilakoltatni próbált Lasztóczi Tünde otthonában
2017-12-06

Tegnap este két rendőr tartott házkutatást az állami szervezett bűnözés által többször sikertelenül kilakoltatni próbált, két beteg kisgyermeket egyedül nevelő Lasztóczi Tünde lakásában, akinél az 1956-os hős és túlélő, a 84 esztendős Antal Imre is él. A rendőrök a házkutatási paranccsal egy mobiltelefon keresésének ürügyével jöttek, de a szemtanúk szerint a házkutatás nagyjából kimerült egy fiók kihúzásában és visszatolásában, valamint abban, hogy a rendőrök minden helyiségbe bementek. Azaz mintha valami másért mentek volna, nem azért, aminek ürügyén jöttek.

Abban a maffiaállamban, ahol a lakosságot üldöző rendőrség főnöke, Orbán Viktor és klánja - tessenek csak kiszámolni - naponta kb. 13 milliárd forintot lop el a polgári lakosságtól. Azaz fejenként mindannyiunktól napi 1370 forintot. Vagyis - a csecsemőket is beleszámítva - mind a 10 millió magyarnak naponta jutna 1370 forint nettó alapjövedelem, tehát havonta 41 ezer forint!

Íme a jóléti állam titka.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Az egyperces házkutatás után a rendőrök Lasztóczi Tündét, az egyetlen érdemben intézkedni tudó házigazdát az egyik helyiségbe hívták, és ott feltartották, miközben - a tanúk szerint a rendőrök érkezése után két perccel - hogy, hogy nem, éppen akkor megérkezett a Lasztóczi család ingatlanát uzsorásként felvásárolt agresszív, korábban OTP-alkalmazott árverési vevő, aki már korábbi alkalommal is megfenyegette Lasztóczi Tündét, ahogy a gyerekek családtól elszakításával és intézetbe hurcoltatásával is fenyegetőzött. A tanúk szerint most is megfenyegette a gyerekeket, de a küszöbnél tovább nem jutott, mert az ingatlan az otthonvédők védelmében áll, így ott lényegében éjjel-nappal otthonvédők tartózkodnak. Így az affért menten rövidre zárta a lakásban tartózkodó Lőrincz Erik, az egyre ismertebb és népszerűbb szónok, nemzeti hős otthonvédő, aki egyszerűen becsukta az ajtót az OTP-s kilakoltató uzsorás előtt.

A lakásban tartózkodott otthonvédők és Vigh Kata, az otthonvédő DON Csoport vezetője (Vigh Katával és Lőrincz Erikkel is beszéltünk) gyanújuknak adtak hangot, miszerint nyilvánvalóan nem lehetett véletlen a kísérteties egybeesés a rendőrségi házkutatás és az árverési vevő megjelenése és fenyegetőzése vonatkozásában. Az otthonvédők szerint a rendőrök nyilván fel akarták tartani Lasztóczi Tündét, hogy az OTP-s uzsoravevő könnyen bejuthasson a lakásba, és az állítólagos telefont letehesse valahová abból a célból, hogy a rendőrök megtalálják.

Ez persze csak feltételezés, de az egyértelműnek tűnik, hogy a házkutatás megszervezése és az uzsoravevő agresszív akciója közötti időpont egyezés nem a véletlen műve, mivel a véletlen valószínűsége itt matematikailag elenyésző.

Figyelmeztető jel, hogy - Lasztóczi Tünde hatékony közreműködésével - december 11-ére (5 nap múlva) az otthonvédők egy nagyszabású autós konvoj tüntetést szerveztek, számos, a magyarság elleni népirtást megszervezett és abban maffiatárs uzsorás állami bűnöző előtti felvonulással, amihez - a törvényeknek megfelelően - rendőri felvezetést kértek. Na most a rendőri felvezetést a rendőrség megtagadta, amire autós tüntetés esetében mi még soha sem láttunk példát, mi nem találkoztunk ilyesmivel.

A kilakoltató népirtó, a magyarságot millió szám provokáló köztörvényes orbáni maffiaállam fél a gaztettei hatására szervezett tömegtüntetéstől és annak esetleges következményeitől, ezért igyekszik azt megakadályozni.

E cikk szerzője viszont beszélt a tüntetés szervezőjével, és közölte, hogy ha orbánék betiltják a tüntetést, akkor a törvényeket felrúgva kész vagyok a konvoj elején menetelni és biztosítani, illetve megtisztítani az utat a rendőrök helyett. Ennek hírére természetesen rögtön megindult a láncreakció, hogy mások is csatlakozni akarnak a konvoj előtt, a tűzvonalban haladva annak biztosításához.

Másik figyelmeztető előjel, hogy a napokban volt egy botrányos betöréses lopás, kifosztás, önbíráskodás és köztörvényes utcára dobás a XI. kerületi Bánk Bán utca 7., III. emelet 8. szám alól, ahol a kilakoltatási moratórium alatt, az otthonvédő Pataki Bélát, a hírhedt uzsoravevő T. Annamária (és) társai, a rendőrség nyílt köztörvényes támogatásával teljesen kifosztották. Lakásába törvénytelenül betörtek, holmijait két teherautóra dobták és azzal, hogy a szeméttelepre viszik, fenyegetést és kényszert alkalmazva elszállították, lakása ajtaját pedig új zárral szerelték fel. Emiatt kb. két napra rá stábunk is megjelent azon a spontán demonstráción, amin - az esetről készült sokkoló dokumentumfilmünkben láthatják - a rendőrség most sem intézkedett, annak ellenére, hogy - a filmünkben is láthatják - hivatalos bírósági végzés rendelkezett arról, hogy Pataki Béla egyetlen tulajdonát sem érintheti senki, és semmiféle végrehajtás ellene nem eszközölhető sehol. A megrázó filmet ide kattintva vagy a cikkünk után megtekinthetik.

Lasztóczi Tünde mostani esetét látva természetesen rögtön adódott a felvetés, hogy az orbán-pintéri rezsim rendőrségének Pataki Béla elleni példátlan botrányos és köztörvényes fellépését látva - amiről Lasztóczi Tünde is tájékoztatott a Facebook-oldalán - további uzsoravásárlók is a törvények fölé helyezik magukat, és az orbán-pintéri maffia szervezett bűnözését látva hasonló köztörvényes módszerekkel próbálkozhatnak. Hiszen - amint azt a filmünkben láthatják - élő példái vannak, hogy pl. a XI. kerületben a Liskány Csaba alezredes által vezetett rendőrség bizonyos esetekben nem csak megszűnt létezni, hanem kifejezetten a leplezetlen és folytatólagos köztörvényes bűnözés mellé állt, és a konkrét helyzeteknek egyetlen módja maradt, a rendőrségtől mentes utcai harcok és egymás közötti el- vagy leszámolások. Afelé konvergálva, ahogyan Latin-Amerikában szokás pl. a drogkartellek és a polgári lakosság közötti háborúban. Azt leszámítva, hogy Magyarországon egyetlen maffia van, az, amit Orbán Viktor létrehozott és nyilvánosan, minden eddigit meghaladó leplezetlenséggel működtet és egyre látványosabban kiterjeszt.

A pár nappal ezelőtti orbán-pintér-állami betöréses lopásos, önbíráskodás és hivatali visszaélés folytatólagos bűntetteivel terhelt maffiaesetről volt, akinek a "Robotzsaru 2" filmben látható Delta City jutott eszébe, ahol az állam - a kormányzati média irdatlan hazugságai közepette - maffiamódszerekkel, a rendőrség köztörvényes fasiszta felhasználásával lakoltatta ki a polgári lakosság tömegeit, hogy a területeket az állami maffia a saját és lakájai céljaira megszerezhesse.

Orbán országa a magyar történelemben eddig talán soha nem látott nyílt maffiaország lett. És a grázi diliházas likudista náci ámokfutó még nem végzett, hanem egyre jobban megőrül és beleőrül abba, hogy a magyar nép barom állatként tűri, mint marha és moslék disznó a vágóhídon, hogy világgá kergessék, kivéreztessék és tömegesen halálba verjék. Maffiahaverja, Benjamin Netanjahu, a magyar nép és hazánk halálos ellenségének vastapsai kíséretében.

Cikkünk befejezése pillanatában érkezett a hír, hogy a Lasztóczi Tündét egész családjával utcára dobni akaró OTP-s uzsorás levelet küldött az ügyvédje, Pálházi Gábor nevében, ahol a családirtó uzsorás burzsoá fasiszta azt követeli, hogy Lasztóczi Tünde, továbbá a két beteg kisgyermek, valamint a 84 esztendős 1956-os hős 8 napon belül kotródjon a lakásból. Pálházi Gábor azt is közölte, hogy a lakásért visszamenőlegesen követelnek havi 180 ezer forintot, ami jelen pillanatban összesen 900 ezer forintot tesz ki, és amennyiben nem takarodnak az ingatlanból 8 napon belül, akkor az utcára dobásig tovább követelnek havi újabb és újabb 180 ezer forintot. Vagyis az uzsoramaffia, amelyik 1 millió forint köztartozás címén egy egész lakást elárverezett, jó orbán ráheli féreg patkány módjára, egyoldalúan szerződést írva saját magának, máris követel a messze áron alul megszerzett lakásra további 900 ezer forintot, és további havi 180 ezret, ott, ahol ennek messze töredékéért bérelnek lakást olyanok, akik a lakótelepen laknak.

Logikus, hogy ez a lakás mind Pálházi Gábornak és uzsorás magyargyilkos feudalista szarházijának, mind a Dietmar Clodo bombagyárát működtetett pintérgörényi szarházi bandának örök keresztje marad, aminek terhétől soha többé nem fognak megszabadulni.

Mi többen vagyunk és sokkal többet tudunk. És annak a bombarobbantásos bűntetteiről és nemzetközi illegális fegyverkereskedelmi maffia-bűntetteiről hozunk nyilvánosságra bármit, akiről és amit akarunk.

 

A kapcsolódó filmirodalomból:
- Thriller: Rendőri segédlettel betöréses lopás! A lakót azóta sem engedik a lakásába!
- Megint csak a Jobbik tett a kilakoltatás ellen! A többi párt most is elbukott! (Filmünkkel!)

- Népirtó pártok, de példás civil összefogás az 1956-os és családja kilakoltatása ellen!
- Kiugrom a 8. emeletről (Kilakoltatás készül, mindenképp történelem lesz)
- 1956-os hőst és több kisgyereket dob utcára a feudalista Orbán-kormány (Filmünk a családdal)

Csillag Ösvény Jósda