2019. 08. 24., Szombat
Bertalan névnapja

Kiugrom a 8. emeletről (Kilakoltatás készül, mindenképp történelem lesz)

Kiugrom a 8. emeletről (Kilakoltatás készül, mindenképp történelem lesz)
2017-10-22

Az Emberiség elleni bankár- és politikuskaszt devizásnak nevezett háborújától jó eséllyel kizárólag teljes összeomlás után vagy fegyveres háború kirobbantásával lehet megszabadulni. 26-án akarják kilakoltatni az 1956-os túlélőt, Antal Imrét, továbbá Lasztóczi Tünde otthonvédőt, két kisgyermekkel.

Ahogyan azt pénzügyi szakemberek régen is előre bejelentették: ha nem kerül felszámolásra a devizahitelezési uzsorarendszer, akkor hamarosan az egész nemzetgazdaságra elnyomóvá és kizsákmányolóvá válik, gyakorlatilag kivétel nélkül mindenkire. Erről is szó van a filmben, ahogyan arról is, hogy ha máshogy nem, háború útján lesz felszámolva ez az előre tervezetten minden hitelt felvett és nem felvett ember elleni, örök generációkra tervezett, végtelen és egyre durvább spirálú eladósításnak. Amelynek kiötlői és haszonélvezői a világ leggazdagabb nagytőkés férgei, és lefizetett Emberiség-ellenes mocskos patkányai: a politikusok.

Molnár F. Árpád a filmben megígérte: ha ő kerül helyzetbe, meg fogja ölni azokat a bankárokat, politikusokat, ügyészeket stb., akik benne voltak ebben a szándékosan végtelenített világkatasztrófában.

Filmünkben szólnak: Antal Imre, Lasztóczi Tünde, Kiss Roland, Molnár F. Árpád, Vincze Krisztián.

A kilakoltatás ellenében egyre komolyabb erők szervezkednek, a következmények pedig örökre kamatozni fognak az Emberiség ellenségei ellen.

Bármely pártokat és civil szervezeteket várjuk a kilakoltatásra!
Dátum: 2017. október 26., 9 órakor!
Cím: 1157 Budapest, Zsókavár utca 19., 8.em. 26.

Kiugrom a 8. emeletről (Kilakoltatás készül, mindenképp történelem lesz)


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 11.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Gyártásvezető:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Szólnak:
Antal Imre (1956-os hős, szabadságharcos, Vác városának forradalmi katonai parancsnoka, a népgyűlölő és népirtó imperialista és feudalista bankármaffiózó orbánizmus üldözöttje)
Lasztóczi Tünde (otthonvédő hős, családanya, a népgyűlölő és népirtó imperialista és feudalista bankármaffiózó orbánizmus üldözöttje)
Kiss Roland (otthonvédő, polgárjogi aktivista, a Tartarossz Blog szerzője, a Börtönellenes Társaság alapítója)
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító, otthonvédő, nemzeti hős, Donald Trump óta az USA részéről a legbetiltottabb magyarországi közéleti személy)
Vincze Krisztián (A HírAréna Online újságírója, villamosmérnök, polgárjogi aktivista, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat mozgalom tudósítója, politikai üldözött, Trump óta az USA által cenzúrázott nemzeti hős)

Kamera:
Szendáj Andrea
(és Molnár F. Árpád)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Music és 3D HÍRHÁTTÉR-Animations:
Sid Modwooder

A filmben érintve (ABC-sorrendben):
Csányi Sándor (oligarcha, Magyarország legfőbb bankár uzsorása, az OTP Bank elnök vezérigazgatója, elnyomó és kizsákmányoló imperialista feudalista földesúr, Orbán Viktor mellett a magyarság legfőbb kilakoltatója, kirívó halmozottsággal antimagyarita; népi gúnyneve piCsányi Sándor)
Faragó Ferenc Mihályné "Emőke" (10 gyermekes kilakoltatott családanya, minden magyar idők egyik vagy leghírhedtebb kilakoltatásának egyik alanya, családanyából lett szónok és nemzeti hős)
Gyurcsány Ferenc (Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, korábbi MSZP-s miniszterelnök, és sorosista, iszlamizáló bankár)
Hernádi Zsolt (MOL vezérigazgatója, Orbán Viktor által védett, az INTERPOL által is körözött nemzetközi bűnöző)
Kádár János (kommunista forradalmár, majd a magyar szocialista rendszer vezetője, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának első titkára, az 1956-os megtorlások után a magyar történelem legkiemelkedőbb alakjainak egyike, az újkori Magyarország és a szociális, ember értékű rendszer megteremtője)
Matolcsy György (Fidesz; a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke (jegybank), a fideszes monetáris szervezett bűnözés egyik leghírhedtebb és a legnagyobb vagyonok ellopásába bukott, tehát mindig, minden törvényektől mentesített alakja)
Angela Merkel (német uzsorakapitalista kancellár, a világ egyik legfőbb iszlamizálója, az Emberiség elleni bankár devizaterrorizmus egyik legfőbb alakja, az európai terrorizmus egyik legfőbb okozója a Földön)
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Orbán Viktor százmilliárdossá tett strómanja)
Orbán Ráhel (Orbán Viktor közpénzen és tömegek halálba kergetésével felhizlalt és extrém milliárdossá tett lánya)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, Fidesz párt)
Polt Péter (magyar legfőbb ügyész; fideszes, az olajmaffia és a Fidesz maffiaállama maffia-bűntetteinek szinte abszolút eltussolója, Orbán Viktor embere)
Szaniszló Ferenc (híres magyar újságíró, műsorvezető; Panoráma, Világ-panoráma)
Tállai András (A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) orbáni elnöke, a magyar adóhatóság vezetője, aki Orbán Viktor és a fideszesek adóbűnöző stb. bűntetteinek nyílt eltussolásáért kapta Orbántól a kinevezést, a magyar történelem egyik legsötétebb gengsztere, a tömeges öngyilkosságok egyik legfőbb felelőse, Emberiség elleni bűnöző)
Vona Gábor (a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű magyarországi párt elnöke)

 

A kapcsolódó irodalomból:
1956-os hőst és több kisgyereket dob utcára a feudalista Orbán-kormány (Filmünk a családdal)
 

Csillag Ösvény Jósda