2018. 10. 20., Szombat
Vendel névnapja

Megint csak a Jobbik tett a kilakoltatás ellen! A többi párt most is elbukott! (Filmünkkel!)

Megint csak a Jobbik tett a kilakoltatás ellen! A többi párt most is elbukott! (Filmünkkel!)
2017-11-19

Ismét az összes pártot értesítettük, és megint kizárólag a Jobbik volt hajlandó intézkedni! Sőt, pl. Szabó Tímea sorosista iszlamizáló közpénz-pártja, a PM még le is tiltotta, hogy a beteg kisgyerekek, a 84 éves bácsi és a gyermekeket egyedül nevelő nagymama utcára dobásának híre több PM-eshez eljusson!

Megint csak a Jobbik tett a kilakoltatás ellen! A többi párt most is elbukott!


(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 11.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Ismét, már megint és megint és megint mind elbukott, ami parlamenti népképviselet, és ami a leghalványabban sorosista vagy iszlamista-párti. És mint eddig mindig, most is minden szar elbukott, ami bár civil szervezet, de Soros György és a muszlim beömlesztés pártolásához bármi köze van! És megint és újra csakis a sorosista kilakoltató muszlim hazaárulást nem helyeslő civil szervezetek és szervezeteken kívüliek jöttek a kilakoltatás elleni összefogásra! És ahogyan előtte, ismét tekintet nélkül arra, hogy az egyes civil szervezetek egosita és önhasznú, tehát megbízhatatlan vezetői és egyes tagjai mennyire pártidióták, és mennyire ellenségesek azokkal, akik ugyanazt képviselik, de nem csupán kizárólag valamelyik mindenki mástól elszigetelt szervezetben.

Az összes parlamenti és országgyűlésen kívüli párt közül pedig a Jobbik Magyarországért Mozgalom volt ismét, és megint, de már megint az egyetlen, aki ismét úgy tett, hogy netán érdekli a kilakoltatás előtt álló 1 millió 200 ezer ember tömegtragédiája, minden magyar idők maga nemében akár legsúlyosabb tömegkatasztrófája és terrorizmusa a magyar nép egésze ellen.

És megint 100 %-ban elbukott a segítségért közvetlenül megkeresett Szabó Tímea, valamint Karácsony Gergely és iszlamizáló sorosista pártjuk, a PM. És elbukott Gyurcsány Ferenc DK-ja. És elbukott a Magyar Szocialista Párt Molnár Gyulával, az MSZP elnökével együtt, aki szintén személyesen lett emgkeresve, hogy segítsen a népnek és legnagyobb nemzeti hőseinknek. És elbukott Szél Bernadett és pártja, az LMP, amely - Schiffer András LMP-ből való kiválásával - az otthonvédelem terén is meghalt. Meghalt. Halott. Hulla. Nulla.

De nézze a halva holt hullák és értéktelen iszlamizáló közpénzparazita bankárimádó hazaáruló pártpolitikai söpredék helyett az Élet és a Haza követeit, akik ismét saját költségükön védték a nemzetet, és akiktől az egész magyar nemzet és unokáink sorsa és jövője függ. Mert ők az egyetlenek, akik megint kiálltak hazánkért és a kilakoltatás és totális tönkre tétel előtt álló legalább több millió magyarért, és nemzettársaink utódainak utódaiért.

NE SZAVAZZ AZOKRA, AKIK MEGINT LESÖPÖRTÉK AZ ÖSSZES SZEGÉNY ÉS ELADÓSÍTOTT MAGYAR ÜGYÉT! NE SZAVAZZ EGOISTA SÁTÁNI BŰNÖZŐKRE ÉS HAZÁD EGOMÁNIÁS ESKÜDT ELLENSÉGEIRE!

 

Interjúk és Rendezte:
Molnár F. Árpád (ÉLI)
(Világszerte ismert tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító, otthonvédő nemzeti hős, Donald Trump óta az USA részéről a legbetiltottabb magyarországi közéleti személy)

Szólnak:
Bognár Tibor
(a svéd bejegyzésű Jogállamért Egyesület alelnöke, alkotmányos ellenálló)
Bukovszky Katalin
Dáloki László
(otthonvédő)
Haarné Puskás Kati
Hajnal János
(az Alkotmányos Ellenállás legfőbb alakjainak egyike)
Lasztóczi Tünde (otthonvédő hős, családanya, a népgyűlölő és népirtó imperialista és feudalista bankármaffiózó orbánizmus üldözöttje, a DON csoport aktivistája)
Lőrincz Erik (otthonvédő hazafi)
Mazumel Alexandra (otthonvédő, DON csoport)
Szigeti Zsolt
Szimuly Mónika
(otthonvédő, alkotmányos ellenálló)

Operatőr:
Molnár F. Árpád
Szendáj Andrea

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

További szereplők:
Antal Imre (1956-os hős, szabadságharcos, Vác városának forradalmi katonai parancsnoka, a népgyűlölő és népirtó imperialista és feudalista bankármaffiózó orbánizmus üldözöttje)
Mészáros Ferenc (otthonvédő, Koppány csoport)
Vigh Kata (a Devizahiteles Otthonvédő Nők (DON csoport) vezetője)
és mások

Music és 3D HÍRHÁTTÉR-Animations:
Sid Modwooder

A filmben érintve (ABC-sorrendben):
Falus Zsolt (a Bankcsapda vezetője)
Gyurcsány Ferenc (Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, korábbi MSZP-s miniszterelnök; sorosista, iszlamizáló bankár)
Kádár János (kommunista forradalmár, majd a magyar szocialista rendszer vezetője, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának első titkára, az 1956-os megtorlások után a magyar történelem legkiemelkedőbb alakjainak egyike, az újkori Magyarország és a szociális, ember értékű rendszer megteremtője)
Kolláth György (Magyarország leghíresebb alkotmányjogásza)
Kövér László (Orbán Viktor egyetemi kollégiumi haverja, ezért a Parlament házelnöke)
Lánczi Richárd (a Nemzeti Televízió (N1 TV) riportere és operatőre)
Lévai Anikó (Orbán Viktor kilakoltató bankárfetsiszta közpénzmilliárdos felesége, a szocialista rendszer volt besúgója, a Magyar Köztársaság Elena Ceausescu-ja)
Molnár Gyula (a kilakoltató sorosista iszlámfetisiszta és bankárimádó MSZP elnöke)
Szabó Tímea (a Párbeszéd Magyarországért (PM) nevű sorosista iszlamizáló párt társelnöke)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke; Fidesz párt)
Radics Csaba (bírósági végrehajtó)
Soros György (euroiszlamizáló kilakoltató tőzsdespekuláns milliárdos, időnként világszerte körözött bűnöző)
Z. Kárpát Dániel (Zsiga-Kárpát Dániel, a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevű magyarországi párt alelnöke, az összes parlamenti párt összes képviselője közül az újkori magyar történelem rekordtartója az otthonvédelem terén)
Zoltán Levente (a végrehajtó, aki hatóságilag szervezett tettleges támadással és testi sértésekkel fenyegeti az újságírókat és otthonvédőket)
Zsombok Zoltán (a kilakoltatást kérő, a lakást felvásárolt volt OTP-alkalmazott)

 

A kapcsolódó irodalomból:
Népirtó pártok, de példás civil összefogás az 1956-os és családja kilakoltatása ellen!
Kiugrom a 8. emeletről (Kilakoltatás készül, mindenképp történelem lesz)
1956-os hőst és több kisgyereket dob utcára a feudalista Orbán-kormány (Filmünk a családdal)

Csillag Ösvény Jósda