2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Járulékos veszteség?

Járulékos veszteség?
2019-11-08

"Mert növeli, ki elfödi a bajt."

Illyés Gyula

 

A hatodikos gyerekek idén szeptemberben is részesültek a Priorix elnevezésű, biztonságosságát és immunogenitását serdülőknél és felnőtteknél klinikai vizsgálatokban célzottan nem vizsgált MMR újraoltásból.

2019. szeptember 18-án, szerdán, a gyöngyösi II. RÁKÓCZI FERENC KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA, ÓVODA 6.a osztályos tanulója, Zsombor is megkapta a 2019-2020-as tanév Egészségügyi Munkaterve szerinti oltóanyagot.

2019. szeptember 21-i szombat reggelén Zsombor már nem ébredt fel, otthonában meghalt.

2019. szeptember 27-én tartották Zsombor urnás temetését. Egy szál fehér virágot kellett vinni annak, aki elment a gyászszertartásra.

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

 

Az iskola 2019. szept. 24 és október 4 között a honlapjára feltett gyászhírben a szív és a lélek fájdalmával búcsúzik diákjától. Értelemmel sajnos nem.  Azonnali hírzárlat vette kezdetét, a kampányoltásról semmilyen érdemi információt nem közöltek. Az intézmény FB oldalán ma még olvasható a szeptember 24-i gyászjelentés. 

Információim hivatalos megerősítése érdekében, az elhunyt gyermek temetése előtt, szeptember 25-én írásban kerestem meg az iskolaigazgatót a következő kérdésekkel:

  1. Kaptak-e péntekig (2019. szeptember 20-ig) iskolai kampányoltás keretében a hatodikosok MMR ismétlőoltást?
  2. Zsombor, 6.a osztályos tanuló, kapott-e MMR ismétlőoltást?
  3. Ha kapott, akkor a két forgalomban lévő termék közül a Priorix-ot kapta?

Az igazgató válaszában arra hivatkozott, hogy a szülők engedélye nélkül semmiféle személyes információt nem adhat ki, így aztán a kérdésekre sem válaszolt. Itt kell megjegyeznem, hogy személyes adat minden olyan információ, amely valamely azonosított vagy azonosítható élő személlyel kapcsolatos. Ráadásul nem is személyes adatot kérdeztem, azt akaratlanul már megtudtam a gyászjelentésből.

Az igazgató mély hallgatása után telefonon felhívtam a kiszolgáltatott családok és az egyetemes emberi jogokat általánosan tipró egészségügyi ellátó rendszer között lévő jelzőrendszer oszlopos tagját, az iskolai védőnőt.

„Nem nyilatkozhatok, ne haragudjon.” mondata után köszönés nélkül bontotta a vonalat.

Sokan nem tudják, hogy egy oltás még megindokolt elmaradáskor is, a családok háta mögött - az ’50-es évek besúgásait idézően - a védőnők több hivatal (családsegítő és gyermekjóléti központok, gyámhivatal, népegészségügyi osztályok) felé is buzgón jelentenek. Most is megerősítést nyert, hogy tökéletes kiszolgálói a rendszernek, amelynek hibáit hivatalból nem hogy nem ismerik el, de még csak nem is feltételezik. Tisztességes tájékoztatás semmilyen téren nem várható el tőlük.

Konkrét kérdésekre cinikus hivatali maszatolásokat lehet csak kapni, értelmes válaszokat nem.

Több szakember (oltóorvos, védőnő, iskolaigazgató) és a szülő kötelessége is az oltás utáni halálesetet azonnal jelenteni. Ezt a szakembereknek idén a Nemzeti Népegészségügyi Központ 2019-es évi Védőoltási Módszertani Levele írja elő. Az erre szolgáló „OKNE” űrlap azért van rendszeresítve, hogy például az ilyen tragédiáknál alapos kivizsgálásra kerüljön a halál oka. Jelen esetben ez szándékosan nem történhetett meg kellő alaposággal, mivel a helyi tisztifőorvos engedélyezte a hamvasztást, így a gyásznép már a következő hét péntekén urnás szertartáson róhatta le kegyeletét. Pedig a gyermek halála nem államtitok, illetve minket, felelős felnőtteket, érdekel a halálok mellett a most ötödikesek, negyedikesek, stb. sorsa is. 2018-ban is érdekelt, rajtunk kívül azonban a kutyát se. Ha lelkiismeretesen jártak volna el az illetékesek, most nincs ez az erősen gyanítható következmény.

Vakon megbízva a védőoltási rendszerben, a járványügyi haszontalanság (lásd: makói viccjárvány) mellett, továbbra is veszélyeztessük gyermekeinket pusztán a 100 %-hoz konvergáló és így aztán alaposan önámító átoltottsági statisztikáért? Tudniillik a gyártó(!) minden oltás betegtájékoztatójába beleírja, hogy az oltás után nem minden oltottnál alakul ki védettség, ezért aztán az oltottsági, átoltottsági statisztikára való hivatkozás alapjaiban dönti meg a "nyájimmunitást", mint elérendő célt, ha a védettséget, ami tehát a nyájimmunitást eredményezi, senki nem vizsgálja az oltott populációban.

A kártékony hivatalok és szellemi koordinátoraik, orvosok, jogászok törvénytelenségeikért, hivatali visszaéléseikért mikor lesznek végre felelősségre vonva?

 

Nagy Sándor

Budapest, 2019. november 8.

 

 

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

hit counter

Csillag Ösvény Jósda