2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Fake news, álhír- és hazugsággyár... (Dömök László lelkipásztor a szélkakas világi politikáról)

Fake news, álhír- és hazugsággyár... (Dömök László lelkipásztor a szélkakas világi politikáról)
2022-03-03

- Ha véletlenül meghallgatod reggel nyolckor a híreket, kilencre már nem biztos, hogy még mindig aktuális. Így változik. Sőt, a legutóbbi időben már legtöbbször nem is igaz, amit mondanak. Teljesen sületlenségeket beszélnek. Éppen ezért, ha ebbe helyezed a bizodalmadat, a világ vagyonaiba, az emberekbe... - Dömök László tanár és lelkipásztor istenerkölcsi stabilitásról és kiszámíthatatlan, hirtelen változó emberi légvárakról.

Politikusok és rezsimek jönnek-mennek. Akit a Sátán jó tanulónak nevez, másnap, a politika fordultával a legüldözöttebb pária. Többek közt ennek kapcsán is szólt Dömök László Budapesten, a Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) Pesterzsébet, Török Flóris u. 76. szám alatti épületében. Dömök László lelkipásztor sok egyéb mellett elmondta:


A Máté 6,30. igevers jól példázza azt, hogy a világban lévő dolgok hogyan működnek. Ma még van, holnap nincs. Holnapután megint van. Változik. Változékony. Vagyis aki minden bizodalmát Isten helyett a világba helyezi, az egy borzasztó változékony talajra lépett.

Egy pár évvel ezelőtt volt alkalmunk lemenni a tengerpartra, és az volt számomra az érdekes, hogy ott, ahol én mentem be úszni, az egyik pillanatban bokáig ért a víz, a következő pillanatban már nyakig. Aztán jött megint egy zátony rész, és megint bokáig ért a víz. Utána pedig több tíz méter, vagy nem tudom, hány méter volt már. Változékony volt a talaj.

Aki a világban és annak javaiban bízik, annak ilyen változékony a talaj. Aki a befektetéseiben ezeket követi, és nem Isten Szellemét, annak borzasztóan változékony lesz a talaj. Éppen ezért aki a világba helyezi a bizodalmát, akkor az olyanban bízik, ami ma még van, de holnap már nem biztos.

Ha visszalapoztok velem, és nem azért, mert megítélünk világi vezetőket, nem, inkább imádkozunk értük, hiszen Isten ezt kérte. De az Ige ír erről valamit. Azokról ír a Zsoltárok 62,9, akik a világba, és a saját vagyonukba és a hatalmukba helyezték a bizodalmukat. De nézzétek meg, Isten szemében ez mennyit jelent:
Zsoltárok 62,9.:
9. Bizony hiábavalók a közembernek fiai és hazugok a főembernek fiai; ha mérőserpenyőbe vettetnek, együtt is alábbvalók a semminél.

Isten szemében a világ ezt jelképezi. Mert megelőzi egy másik igevers:
Zsoltárok 62,8.:
8. Bízzatok Őbenne mindenkor, ti népek; öntsétek ki előtte szíveteket; Isten a mi menedékünk. Szela.

Milyen csodálatos ez! Elképzeltem, ahogy a serpenyőben együtt vannak. És semmi sem. És nulla. Ha csak abból indulsz ki, hogy ha véletlenül meghallgatod reggel nyolckor a híreket, kilencre már nem biztos, hogy még mindig aktuális. Így változik. Sőt, a legutóbbi időben már legtöbbször nem is igaz, amit mondanak. Teljesen sületlenségeket beszélnek.

Éppen ezért, ha ebbe helyezed a bizodalmadat, a világ vagyonaiba, az emberekbe – és akkor itt értünk a múlt heti témakörünkhöz –, akkor az egy borzasztó nagy veszteséget és kárt fog okozni. (...) Elengedhetetlen az ember növekedéséhez, a szellemi megértés növekedéséhez az, hogy a bizodalmát ne Istenbe helyezze. Istenben kell, hogy a bizodalmad legyen!

Hányan tudjátok, hogy hányszor követték el ezt a hibát már a világban, hogy embereket követtek? És beestek a kútba. Aki embereket követ, nem lehet áldott, mert a Biblia pont ennek az ellenkezőjét írja. Azért írja a 62-es zsoltár 5-ös verse, hogy:
Zsoltárok 62,5.
5. Csak Istenben nyugodjál meg lelkem, mert tőle van reménységem.

Ámen. A te reménységed Őbenne kell, hogy legyen! Bármit teszel, bármi is jön, a te reménységed Benne kell, hogy legyen, az élő Jézus Krisztusban! Mert nincs más név, amellyel kellene nekünk megtartatnunk. Bármilyen név is legyen az, teljesen mindegy, hogy milyen név, nincs olyan magaslatra és nincs olyan hatalomra emelve, mint Jézus neve. Ámen.

 

A kapcsolódó irodalomból:
1. Amerikai hit és ateizmus (Dömök László tanár, lelkipásztor, Naleksz, Molnár F. Árpád)
2. Varga István egyházvezető imádsága az ukrajnai háború kapcsán (Video)
3. Dömök László lelkipásztor: A szodomai Hollywood kiveti magából Krisztust és a keresztényeket (1 perc)
4. Szélsőliberalizmus és kereszténység? Nincs megalkuvás! (Fábián Attila vezető lelkipásztor)

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

Médiáink és egyesületünk szolgáltatásait nem vehetik igénybe azok a bérlet- és jegyellenőrök, akik Budapesten vagy az országban bárhol busz-, troli-, villamos- vagy HÉV-utasok zaklatásából élnek. Viszont előre vesszük mindazokat, akik ezen ellenőrök vagy főnökeik elleni panasszal fordulnak hozzánk, vagy bár ellenőrök voltak vagy vannak, de főnökeik visszaéléseiről vagy bűncselekményeiről kívánnak információkkal szolgálni vagy azokat leleplezni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Csillag Ösvény Jósda