2021. 02. 28., Vasárnap
Elemér névnapja

Amerikai lap: Zuckerbergék manipulálják a választásokat, ellenségesek a demokráciával és totalitárius hatalomra törnek

Amerikai lap: Zuckerbergék manipulálják a választásokat, ellenségesek a demokráciával és totalitárius hatalomra törnek
2019-05-28

A The American Spectator közölt cikket Mark Zuckerberg és a Facebook által elkövetett médiaüldözésekről, amiket Zuckerberg az egész világ ellen folytat. Zuckerberg és társaik a világ összes országában üldözik a szólásszabadságot és a sajtószabadságot.

Cikk: Molnár F. Árpád
a The American Spectator
2019. máj. 24-i cikke lefordításával

Zuckerberg és társai betiltási őrülete kifejezetten a világ népei, valamint a világ népeinek jobboldali és független médiumai ellen koncentrálódik. Zuckerberg betiltó maffiája a médiák betiltásait általában nem indokolja meg, hanem egyik pillanatról a másikra törli és megsemmisíti őket. Ez történt a mi nonprofit és független, az emberi jogok védelmét is saját költségvetésből finanszírozó médiánkkal, a HírAréna Online-nal. Zuckerberg a független és jobboldali médiák betiltása mellett különös figyelmet fordít azon médiaorgánumok betiltására, amelyek nem rendelkeznek nagytőkés háttérrel, azaz nem üzleti és érdekorientáltak. Ugyanakkor Zuckerberg és társai széles módon keblükre ölelik azon médiumokat, amik mögött bankárok, liberális álarcot húzott nemzetközi nagytőkés hiénák és kilakoltató tömeggyilkosok állnak. Eközben Zuckerberg a valódi liberálisokat is üldözi és betiltja, akik tehát a sajtószabadságot és a szólásszabadságot szentként tisztelik. Ugyanis aki nem tiszteli a szólásszabadságot és a sajtószabadságot, eleve nem lehet liberális, maximum álliberális, kilakoltató uzsorás bankár és tőkés médialakájaik - ezeknek viszont minden mozgásteret biztosít Zuckerberg, akit egyre több politikai és független szervezet és lobbi akar végleg betiltani a bolygón, a Facebookjával együtt.

"A konzervatívok nem veszíthetik el a következő kulturális háborút" címmel közölt cikket a The American Spectator (Az Amerikai Néző) nevű amerikai média, amelynek alapító-főszerkesztője a 75 esztendős R. Emmett Tyrrell Jr. A cikk alcíme: "Ha a konzervatívok nem lépnek fel, elveszítik a totalitárius baloldal ellen vívott jelenlegi kulturális háborút. Ha ez megtörténik, csak magukat hibáztathatják, mert a totalitárius baloldali eszközök megváltoztak, de a módszereket könnyen fel kell ismerni."

A The American Spectator - Megadja Gábor cikkében - megírja, hogy a közelmúltban a Facebook betiltotta Magyarország nagy médiakiadójának, a Mediaworks médiakiadónak az összes hirdetési számláját, számos portfoliójával nem rendelkező üzletággal együtt. A betiltások miatt a sport, a gasztronómia és az életmód szerelmesei kevésbé fogják látni, mit szeretnek, mégpedig valószínűleg a folyamatban lévő európai parlamenti választások kampányának végéig - írja a The American Spectator, gyakorlatilag megnevezve Zuckerbergék motivációit, hogy azért tiltották be a Mediaworks összes lapjának a hirdetés lehetőségét, hogy beavatkozzanak és kedvük szerint irányítsák a magyarországi választásokat.

Majdnem ugyanekkor - írja az amerikai lap - Mark Zuckerberg találkozott Emmanuel Macron francia elnökkel, hogy megvitassák a „médiumokból” származó „szélsőséges” tartalmak eltörlését, az európai uniós választásokra tekintettel.

Tegyük hozzá: Zuckerberg minőségét önmagában is eldönti, hogy Macron a saját országában szélsőségesen gyűlölt, antiszociális és tömegeket a bankárok további vagyongyarapítása érdekében kilakoltató befektetési bankár. Zuckerberg ezzel a kilakoltató, uzsorás hiénával tárgyalt a média és a lakosság korlátozásáról és betiltásáról. Ez a motívum önmagában is olyan sötét kontextusba helyezi Zuckerberg-öt, amiből soha az életben nem fogja magát kimosni, és egy ócska nagytőkés gazemberként lepleződik le.

Időközben - írja a The American Spectator - a Facebook és más szociális hálózatok által a legbefolyásosabb konzervatív hangok szisztematikusan betiltásra kerülnek. Ellentétben az orosz esettel - fogalmazza meg az amerikai lap -, ez valóban a választások befolyásolása.

A The American Spectator felteszi a kérdést: Mi van, ha ez a lopakodó cenzúra nem áll meg Alex Jonesnál, és végül eléri a Fox News-t? Mi van, ha ez egy totális háború?

A The American Spectator cikkében említett Alex Jones annak ellenére lett világhírű és az egész bolygón ismert, hogy a kilakoltató nagytőkés uzsorás álliberális maffia teljes egészében igyekszik elhallgatni és betiltani. A magyar lakosság körében is rendkívüli tiszteletnek örvendő Alex Jones betiltására nemrégiben került sor. Egyszerre tiltotta be őt egy sor imperialista közösségi platform és közösségi média. Mindegyik betiltó szervezet álliberális elveket hirdet, és mindegyik mögött nagytőkés gengszterek és kilakoltató, bankárfetisiszta, antiszociális és demokráciaellenes tömeggyilkosok állnak. Alex Jones betiltói az Emberiség ellenségei. Bankárok, egoista, csak a saját hasznukért reszkető nagytőkés bűnözők, és a körükbe tartozó rosszindulatú uzsorás gengszterek.

A Facebook & Co. azt állítja - fogalmazza meg a The American Spectator -, hogy Paul Joseph Watson, Laura Loomer, Milo Yiannopoulos, David Horowitz és sok más veszélyes, erőszakos „szélsőségesek”. A Zuckerberg Galaxy és a nagy varázsló, David Duke elárasztja a Twitter-hírcsatornáját a világ zsidó összeesküvéséről. Nevetséges - írja az amerikai lap.

A The American Spectator így összegzi: Az egyetlen ok, amiért a konzervatív hangoknak el kellett hagyniuk a nagyobb szociális médiaplatformokat, az, hogy valóban veszélyesek - a legújabb baloldali totalitarizmusra. Hatékonyak voltak Trump megválasztásában, és lehet, hogy 2020-ban ismét hatásosak lesznek - írja.

A The American Spectator velősen fogalmaz: A szociális média az Agora modern változata. [Az agora az ókori görög piactér, ahol mindenki felszólalhatott - a szerk.] Ezért fontos, hogy ez a digitalizált nyilvános tér mindenki számára hozzáférhető-e, vagy baloldali zsarnokok által ellenőrzött. Ellenben ezt a teret - írja a lap - privatizálták, azaz magánkézbe helyezték.

Abszurd és képmutató - írja a lap, és tendenciózusan "totalitáriusok"-nak nevezi ezt a zuckerbergi és hozzá hasonló álliberális, a nézeteket tekintve a világ népeinek több mint felét betiltó és kirekesztő diktatórikus monetáris, önhasznú maffiát.

Elavult, 20. századi gondolat azt hinni, hogy csak az állam veszélyeztetheti szabadságainkat - deklarálja a cikk. Eztán így folytatja: - A 21. századi fenyegetések nagyobbak annál, mint a magántulajdonban álló, nagyméretű tech cégek, amelyek azt állítják, hogy a média semleges platform. Semlegesek ugyanúgy, ahogy a Szovjetunió alkotmánya volt, amelyről azt állították, hogy a Föld legdemokratikusabb alkotmánya - fogalmazza meg a The American Spectator.

A cikk deklarálja, hogy a Facebook és más technikai óriások (...) a személyes adatokat harmadik félnek értékesítették.

A zuckerbergi totalitárius banditizmussal ellentétben a The American Spectator egyértelműen posztulál: "A nemzetállamoknak meg kell fékezniük a cenzúrát, és megvédeni a szuverenitásukat a Big Tech totalitárius hatalomátvétele ellen. A trösztellenes intézkedéseket meg kell hozni, a Facebookot fel kell osztani, és a polgárok alkotmányos jogaival összhangban kell eljárni - vagy kiadónak kell tekinteni, jogi és etikai iránymutatásokkal összhangban. A nemzeti jogszabályoknak szabályozniuk kell a szociális médiát, és meg kell védeni a szólásszabadsághoz való alkotmányos jogot."

 

A legfrissebb kapcsolódó irodalomból:
- Molnár F. Árpád az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult a Facebook és körei betiltásáért
- Durva amerikai diktatúra! Zuckerberg Facebookja az összes megkérdezett otthonvédőt betiltotta!

Csillag Ösvény Jósda