2019. 08. 18., Vasárnap
Ilona névnapja

Durva amerikai diktatúra! Zuckerberg Facebookja az összes megkérdezett otthonvédőt betiltotta!

Durva amerikai diktatúra! Zuckerberg Facebookja az összes megkérdezett otthonvédőt betiltotta!
2019-05-01

28 olyan magyar állampolgárt kérdeztünk meg, akik jártak már kilakoltatáson, mert nem helyeselték azt. A 28 megkérdezett személy között egy sem akadt, akit az amerikai Mark Zuckerberg által vezetett amerikai Facebook ne tiltott volna be a véleményéért! Zuckerberg amerikai nagytőkés érdekszervezete, a Facebook az összes otthonvédőt alsórendű, irányítandó és betiltandó alsórendű külföldi söpredékként kezeli! Van azonban megoldás: a Facebook végleges és teljes betiltása!

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

28 olyan magyar állampolgárt kérdeztünk meg, akik jártak már kilakoltatáson, mert nem helyeselték azt. A megkérdezett 28 személy között volt civil szervezeti elnök, médiavezető, polgárjogi aktivista, otthonvédő, kisnyugdíjas, devizahiteles, kilakoltatás előtt álló és kilakoltatott áldozat stb. A megkérdezettek olyan kilakoltatásokon vettek részt, mint a 99-100 éves nyugdíjas néni utcára dobása, nyáron, a kisbabáját nevelő terhes nő kilakoltatása, halálos beteg rákos nő utcára hajítása, mindkét lábára amputált idős és beteg asszony amerikai zuckerbergista kilakoltatása és teljes jogfosztása stb. Az eredmény sokak számára nem meglepő: a 28 megkérdezett személy közül egy sem volt, akit az amerikai Mark Zuckerberg által vezetett amerikai Facebook ne tiltott volna be a véleményéért. Zuckerbergnek az emberi jogok ellen elkövetett gyűlöletcselekményei ebben a kategóriában is átütők!

Zuckerberg életvitelszerűen demonstrálja, hogy ő és teljes anonimitásba bújt cenzorai abszolút felsőbbrendűséggel, minden társadalmi réteg fölött álló isteni ítélőképességgel állnak és teljhatalmú jogokkal rendelkeznek az egész Emberiség fölött. Ezért ezek a zuckerbergi anonimitásba bujt névtelen cenzor senkik - akik életük során nyilvánvalóan semmi hasznosat nem tettek, legalábbis semmiben nem hasonlíthatók azokhoz a rangokhoz és nemzeti hősökhöz, akiket elítélnek és betiltanak -, olyan csodálatos szellemi és erkölcsi tálentumok, hogy ítéletet mondhatnak és betilthatnak bárkit és bármit a Föld bolygón. Zuckerberg és névtelen senki cenzorai abszolút felsőbbrendű faji egyedekként viselkednek és helyezik magukat mindenki más fölé. Ezért ezek a névtelen senkik betilthatják a bolygó túloldalán élő emberi jogvédőket, civil vezetőket, nemzeti hősöket, hajléktalanokat, a banki károsultak összesét, az árvákat, az özvegyeket, a kilakoltatás előtt és után lévőket, a médiák vezetőit és alapítóit stb. A világ vezető politikusait kivéve gyakorlatilag mindenkit fajilag alsórendű söpredékként és csőcselékként kezelhetnek. Tehát mindenkit, aki nem olyan korrupt és bűnöző, mint a vezető politikusok.

Az amerikai Mark Zuckerberg és a demokráciával, az emberi jogokkal és a szólásszabadsággal nyíltan ellenséges lobbijaik megtöltötték a világsajtót azzal, hogy Putyin és mások manipulálják a különböző országok választásait a Facebookon keresztül. Miközben a választásokat az amerikai Facebook manipulálja a világ népei elleni hihetetlen mértékű politikai üldözésekkel, totális kirekesztésekkel és betiltásokkal. Az amerikai Facebook a világ rengeteg országában mintegy totalitárius amerikai diktatúrát alakított ki azzal, hogy mintegy egyeduralkodóvá tette magát. Miután pedig az amerikai nagytőkés és amerikai politikai érdekek monopolhelyzetét az USA biztosította, elkezdte tömegével betiltani a világ népeit. Olyannyira, hogy mára Mark Zuckerberg és a Facebook lett a legszélsőségesebb betiltó portál, amely egyúttal a legintoleránsabb, és nyíltan ellenséges a világ összes országának sajtó- és vallásszabadságával, a legellenségesebb a véleményszabadsággal. A legszélsőségesebb gyűlölettel tiltja be a világ kormányzati, ellenzéki és független médiumait, a világ legtöbb emberi jogvédőjét és újságíróját tiltotta be és tiltja be folyamatosan, és közben a világ országainak választásait is a legszélsőségesebben manipulálja és kontrollálja az Emberiséget az amerikai érdekek manipulációjának alávető tömeges betiltásokkal.

Ez azt is jelenti, hogy jó eséllyel nem is létezik olyan ország a Földön, amelynek a nemzetbiztonságra vonatkozó törvényei megengednék az olyan külföldi, ellenséges érdekek működését és akaratérvényesítését, és állandó és folyamatos ellenséges beavatkozását, mint Mark Zuckerberg gyűlöletszervezete, a Facebook, amely nyilvánvalóan és sokszor meghatározóan befolyásolja és irányítja a világ országainak parlamenti választásait.

Azaz a világ népeinek hatályos törvényei értelmében evidens, hogy a manipulatív és ellenséges amerikai betiltó szervezet, a Facebook, amely anonimitásba rejtőzött ellenséges fizetett ügynökeivel tiltja és üldözi a világ minden népeit és annak majdnem minden rangjait, nem működhet a világ országaiban, hanem a nemzetbiztonsági érdekekre és törvényekre tekintettel az amerikai Mark Zuckerberg amerikai szervezetét, az amerikai Facebookot be kell tiltani. A Földön mindenütt.

---

Aki bajban van, segítségre szorul bármiben, vagy nekünk segítene valamiben: telefon: +36/30/919-6386.

 

Csillag Ösvény Jósda