2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Molnár F. Árpád az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult a Facebook és körei betiltásáért

Molnár F. Árpád az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult a Facebook és körei betiltásáért
2019-05-18

A Facebook összeférhetetlen a nemzetbiztonsági minimum követelményeivel, idegen, ellenséges politikai és multi érdekek mentén egyre inkább átveszi az irányítást a magyar lakosság felett, ezért az az álláspontjuk, hogy mindenképpen be kell tiltani. Molnár F. Árpád, a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője ezt már korábban is jelezte a magyar titkosszolgálatok felé.

Az Orbán Viktorral és a Fidesszel egyébként radikálisan ellenzéki médiaalapító jogvédő, Molnár F. Árpád most annak apropóján fordult a magyar nemzetbiztonsági szolgálatokhoz, illetve konkrétan Kiss Zoltán dandártábornokhoz, az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) főigazgatójához, hogy az amerikai és német, valamint egyéb külföldi, ellenséges multi és politikai érdekeltségek által irányított Facebook a Fidesz lapjainak tömegei számára tiltotta be a hirdetés lehetőségét, mégpedig a választások manipulálása érdekében. Konkrétabban az idegen Facebook a Mediaworks Hungary Zrt. összes hirdetési fiókját letiltotta. A fideszes Kövér László parlamenti házelnök és a náci tömeggyilkosok módszereihez hasonlóan az amerikai Facebook sem válogatott, hanem kollektív bűnössé nyilvánítva tiltott be mindent és mindenkit, akit és amit abban a halmazban talált. Mivel pedig a Mediaworks része a Nemzeti Sport, a Mindmegette.hu receptoldal, a Likebalaton.hu programmagazin is, ezért azokat is betiltotta.

Mindehhez már csak apró adalék az a normális esetben önmagában is nemzetközi botrány, hogy a levél megírása óta megtudtuk, hogy a Facebook az ellenzéki HVG hirdetését is betiltotta, azzal a címkével, hogy túl nagy felületen ábrázol meztelenséget.

Amiképpen az amerikai és az RTL Csoportot is tulajdonló német Bertelsmann irányítású és érdekeltségű Facebook, jelentős részben Berlinből, valamint a magyarokkal szintén nyíltan ellenséges Írországból a magyarországi ellenzéket is millió szám üldözi és betiltja. Mindent, amiről úgy véli, nem eléggé szolgálja az amerikai és német, valamint más multik anyagi és hatalmi érdekeit. Ehhez Írország kormánya lényegében teljes támogatást nyújt. Válságosabb időkben csak az, amit Írország elkövetett a magyar néppel és annak bal-, jobboldali, valamint független médiái és pártjai stb. ellen, önmagában is háborús indokként szolgálhatna.

Nincs megbízhatatlanabb és kiszámíthatatlanabb, durvábban cenzúrázó és intoleránsabb "szolgáltatás", helyesebben nagytőkés maffia az amerikai Facebooknál. Az amerikai Facebook intoleranciája és gyűlölködő, betiltó magatartása sokkal, de sokkal diktatorikusabb, mint amit a magyarországi Fidesz és az országot a diktatúrába továbbra is egyenesen kormányzó Orbán Viktor lapjai és médiafelületei tanúsítanak, ahol az ellenzéki szabad szólás nagyságrendekkel jobban védett, mint a Facebookon bármi. Mert a Facebook - mint egy totális elmebeteg diktátor - mindent és mindenkit üldöz és tilt, viselkedése pedig egy dekompenzált ámokfutó tömeggyilkoséhoz hasonló, akiről sosem tudni, mikor, ki ellen és miért ragad fegyvert és végez tömegmészárlást. Politikai, kulturális, emberjogi stb. értelemben egyaránt.

 

Molnár F. Árpád a titkosszolgálatok számára a korábbi jelzés/jelzések alkalmával, és jelen esetben kifejtette, hogy az amerikai Facebook semmibe veszi az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában, valamint az európai uniós és más nemzetközi törvényekben és emberjogi szabályozásokban, továbbá a magyar törvényekben rögzített alapjogokat, jogokat és törvényeket, amik a nemzetek közti szabad tájékozódás, megismerés, a szólásszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság stb. követelményeit illetik. Ezért a Facebookot be kell tiltani.

Molnár F. Árpád kitért a Facebook részéről elkövetett, a baloldali és jobboldali, valamint független médiumok elleni állandó támadásokra és elképesztő mennyiségű betiltásokra is, amit az amerikai és más nagytőkés érdekek mentén garázdálkodó, ellenséges, és a civilizáció alapjait egyfolytában támadó amerikai Facebook a saját monetáris és hatalmi érdekei további idegen és ellenséges monopolizálása és kiterjesztése érdekében követ el.

A Facebook - ismertette Molnár F. Árpád - a nyugati, ellenséges, nagytőkés érdekeket gátlástalanul kiszolgálja, miközben a világ minden népeit és nemzeteit jogfosztott alattvalóként és alsórendűként kezeli le. Ehhez pedig anonimitásba bújt, névtelen cenzorokat, senkiket használ, akik napi rendszerességgel tiltják be azokat a személyiségeket - civileket, civil szervezeti vezetőket, jogászokat, a leghíresebb ügyvédeket, nemzeti hősöket, politikusokat, pártok oldalait, tudósokat, művészeket, újságírókat, baloldali és jobboldali, valamint független médiákat -, akiknek sem tudásban, sem elismertségben, sem az emberi jogok, az életvédelem, a művészet, a jog, a tudomány stb. terén a nyomába sem léphetnek, és nem is fognak soha.

Vagyis a Facebook méltatlan és alkalmatlan a civilizált világban való működésre, ezért be kell tiltani és végleg kizárni, kirekeszteni kell a civilizált világból, ha lehet, az egész Emberiségből.

Molnár F. Árpád ismertette azt is, hogy a Facebook, a szabályozásokkal abszolút elfogadhatatlan mértékben és idegen, ellenséges érdekek mentén nem csak radikálisan beavatkozik a magyar belügyekbe és a világ minden országának belügyeibe, de meghatározni törekszik a magyar és minden más állam parlamenti választásait és annak végkimenetelét, ezért a magyar és valószínűleg a világ majdnem összes vagy kivétel nélkül mindegyik ország nemzetbiztonsági törvényeivel és kritériumaival ellenkezik; ezért be kell tiltani. Nem csak Magyarországon, de hatni kell az irányban, hogy az amerikai Facebookot az egész Föld bolygón betiltsák és oda száműzzék, ahonnan jött: az Amerikai Egyesült Államokba.

Ezeken kívül - mondta el a főszerkesztő, médiaalapító és jogvédő - az amerikai Facebook működése súlyosan sérti Magyarország és a világ országainak szuverenitását. Bíróságon kifogásolni a tetteit nem lehet, jogorvoslatért fordulni a Facebook és a mögötte meghúzódó ellenséges és törvényen kívüli multik és fizetett embereik cselekményei miatt nem lehet, a gigászi pénzügyi és politikai túlsúllyal rendelkező, és abszolút önkényes, átláthatatlan multi a magyar államnak adót nem fizet, de közben totális kontrollra tör az egész világ fölött. Ezért a Facebookot véglegesen be kell tiltani, és erre kell buzdítani a világ országait és nemzeteit is.

Az amerikai Facebook az USA egyes diplomáciai szerveinek privát közlései szerint is problémás, átláthatatlan, és a szervezet működésére túl sok a panasz. Ezért a Facebookot be kell tiltani, nem csak Magyarországon, hanem az egész bolygón.

A Facebook működése adatvédelmi szempontból is összeférhetetlen Európa összes országának adatvédelmi minimumkövetelményeivel, ezért a Facebookot be kell tiltani Európa összes országában. A Facebook mérhetetlen mennyiségű és súlyú nyílt és titkos adatokat gyűjt és tárol a világ népeiről, ami nemzetbiztonsági szempontból abszolút és teljes mértékben elfogadhatatlan! Mindezekről ráadásul már sokkal korábban nyilvánossá vált, hogy egy amerikai könyvtárban letárolják, a privát csevegéseket is mind; tehát a Facebookot be kell tiltani, ha lehet, a világ összes országában!

A Facebook súlyosan sérti a lakosság és a magánszemélyek összesének biztonságát és lelki békéjét. Bárkit, bármikor, bármilyen önkényes és manipulált, valamint hamis váddal betilt, eltöröl, amik rengeteg embernél nagyon súlyos lelki válságokat okoznak, és miközben a betiltott személyek milliói a saját, a Facebookon letárolt adataikhoz nem férnek hozzá, addig a Facebook az Egyesült Államokban, saját és az ellenséges amerikai titkosszolgálatok által korlátlanul használt könyvtárban tárolja le az összes láthatatlanná tett személyes információt és adatmennyiséget. Ezért a Facebookot be kell tiltani a világ összes országában!

Molnár F. Árpád az amerikai Facebooknak az RTL Group-ot is tulajdonló német, berlini működésű, ellenséges Bertelsmannal való kapcsolatára is kitért. Ennek mentén kezdeményezte az RTL Csoport magyarországi érdekeltségei ellen súlyos szankciók (pl. elviselhetetlen büntetőadók) kivetését, valamint az egész ellenséges RTL Group és az ellenséges, a magyar nemzet és annak lakosai ellen háborút viselő német Bertelsmann Magyarországról való abszolút kirúgását.

 

A kapcsolódó friss irodalomból:
- Durva amerikai diktatúra! Zuckerberg Facebookja az összes megkérdezett otthonvédőt betiltotta!
- Video: A Facebook feltörését kínálják a DarkWeben a legolcsóbban

---

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha bárhol a bolygón rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda