2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Élő a rémhírterjesztés címén elhurcolt P. Rita 32 éves kiskunhalasi nővel (Molnár F. Árpád)

Élő a rémhírterjesztés címén elhurcolt P. Rita 32 éves kiskunhalasi nővel (Molnár F. Árpád)
2020-05-05

A kormányzati és ellenzéki sajtó - a szokásos módon, tehát - látatlanul és a megkérdezése nélkül indított lejárató hadjáratot, mindenféle hazugsággal ömlesztve Pápai Rita (32) kiskunhalasi nővel szemben, akiről természetesen annyit sem írt le senki, hogy a politikában és a közéletben egyébként igen aktív, és számos jótékonysági ügy és ingyenes segítségnyújtás és -szervezés is a nevéhez kapcsolódik. Nem is írhattak le ilyesmit a kormánypárti és az olyan fake news ellenzéki szennylapok, mint a Szauer Péter és Nagy Iván Zsolt vezette HVG hazugsággyár, hiszen szokásukhoz hűen egyszerűen csak böfögtek és röfögtek, minden alaposság és utánajárás nélkül. A kormány már ítéletet mondott, ezért az olyan úgynevezett ellenzéki szennylapnak, amilyen pl. a HVG, már nem maradt más dolga, minthogy megismételje a politikai koncepciós per áldozata elleni vádakat.

Nyilatkozik:
Pápai Rita (a politikai rendőrség és az annak megfelelő színvonalú médiaszenny részéről gyűlölködve megtámadott politikai üldözött polgárjogi és emberjogi aktivista)

Interjú:
Molnár F. Árpád
(a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élőben Facebookra:

 

 

Aznap feltöltve az egyik YouTube-csatornára is:

 

Feltöltve a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda