2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

200 ezer forint vérdíjat tűztünk ki rendőrbűnöző kézre kerítésére, a szemkinyomó vagy társai kapcsán!

200 ezer forint vérdíjat tűztünk ki rendőrbűnöző kézre kerítésére, a szemkinyomó vagy társai kapcsán!
2022-02-16

Miután tegnapelőtti cikkünkben (klikk!) 100 ezer forint vérdíjat tűztünk ki a szemkinyomó hencidai és kemecsei szociopata, Gyöngyösi Attila feltételezett rendőri védelmezőjére, vagy bármely ebben vagy másban bűntársa rendőri védelmezőjére, Molnár F. Árpád HírAréna-főszerkesztő után - aki saját zsebből fizet a nyomravezetőnek -, egy külföldön élő magyar, Leskó-Géczi Irén is 100 ezer forinttal járult hozzá a legalább egy rendőrbűnöző kézre kerítéséhez. Az ajánlott pénz már garantált, mert az összeg átutalásra került. Így 200 ezer forint jár a nyomravezetőnek. Az informátor kiléte - mint mindig történelmünk során - soha nem kerül nyilvánosságra (csak ha kéri a nyilvánosságot), az összeg pedig akkor kerül átadásra, ha a rendőr ellen elérjük a vádemelést.

Cikk: Molnár F. Árpád

Mint arról tegnapelőtt, 2022. február 14-én, a "Vérdíjjal! Megcsókolta, aztán kinyomta keresztény barátnője szemeit. Egyik az arcán lógott, a másikat a fűben találták meg, másnap." című cikkünkben beszámoltunk, Gyöngyösi Attila hencidai lakos - aki számos életvitelszerű bűncselekményei mellett két emberrablási bűntettbe is belebukott, a rendőrség pedig már évekkel ezelőtt is veszélyes és mindenre elszánt férfiként írta le - miután legutóbbi barátnőjét, Gabriellát, a 22 esztendős édesanyát - mert szakított vele - elrabolta (az édesanya több nap után megszökött tőle), azt követően is életveszélyesen fenyegette az egész családot. A terror folytatásaként aztán Gabit megtámadta, az utcán leteperte, késsel összeszurkálta, a szemeit kinyomva végleges vakságot okozott neki, majd a testet az arcán végighúzva egy árok mellé vagy az árokba dobta és lelépett.

A családot elköltöztették, miután nyilvánvalóvá vált, hogy a kábítószerkereskedő, tolvaj, betörő és hírhedt garázda verekedő ámokfutó szociopata Gyöngyösi Attila a társaival visszatérhet és az egész családot kiirthatja. A sajtó szerint a súlyosan beteg, közveszélyes bűnözőként mégsem elmegyógyintézetben és kényszerkábítószerezés alatt fetrengő, a rendőrség, ügyészek és bíróférgek által szabadlábon tartott pszichopata a minőséghasonló társaival vissza is tért, de a tömegmészárlást nem sikerült elkövetnie/elkövetniük a szabadon glasszáló életveszélyes szociopatáknak.

Mint azt megírtuk:
"A konkrét tapasztalatok szerint az efféle bűnözők rendőri védelem alatt állnak. Általában egyetlen rendőrt szokás rendszeresen megvesztegetni - ez pénzzel, de olykor pl. kábítószerrel történik -, nagyon sok esetben pedig azért védett a bűnöző, mert közben téglaként, patkányként beárulja a társait. Itt még nem tudjuk, miért kapott teljes rendőrségi, ügyészségi és miért kapott bírói védelmet a hatóságok által is beismerten tudott módon ritka agresszív és közveszélyes polikriminális és visszaeső bűnöző, de azért is tűztünk ki vérdíjat, hogy ha csak egy név is elénk kerül, aki ezt vagy társai közül bárkit védett, akkor azt az állami és a nyilvánosság megtorló eszközeivel megtámadjuk és tönkre tegyük. Erre - mivel hasznos dolgokat milliárdosok nem támogatnak, csak szaremberkedéseket, ami a morális minőségüknek megfelelően alacsony színvonalú (így pl. a keresztények bebörtönzését, ártatlan civil lakosok elleni gyurcsányista demokrata-liberális-toleráns szemkilövéseket és más Gyöngyösi Attila-féle megvakításokat), ezért - 100 ezer forintot tudunk adni a nyomravezetőnek."

Ez lett tehát mostantól 200000 Ft-ra (azaz kétszázezer forintra) növelve.

A szemkilövő Gyurcsány és civileket megvakító demokrata-liberális-toleráns politikustársai ez idáig nem jelezték, mennyivel kívánnak beszállni a hajtóvadászatba. Bár ha belegondolunk, hogy eddig is a lakosság elleni legszociopatább rendőrbűnözéseket támogatták, és kifejezett örömüket lelték az ártatlan civil dolgozó emberek és járókelők megvakításában, az elkövetőket pedig "bátor és hős" személyekként írták le és kitüntették, nem várhatunk a multimilliárdos bűnbandától semmiféle bűnügyi felderítési hajlandóságot. Maximum annyit, amennyit a kilakoltatások során tanúsítottak, amikre a magyar történelem legtöbb kilakoltatásáról tudósítókként sok éven át hívtuk őket, de - legfőképpen az általuk legfőbb ellenségként megjelölt Jobbikkal ellentétben - soha nem küldtek még egy portást vagy takarítónőt sem.
 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

Médiáink és egyesületünk szolgáltatásait nem vehetik igénybe azok a bérlet- és jegyellenőrök, akik Budapesten vagy az országban bárhol busz-, troli-, villamos- vagy HÉV-utasok zaklatásából élnek. Viszont előre vesszük mindazokat, akik ezen ellenőrök vagy főnökeik elleni panasszal fordulnak hozzánk, vagy bár ellenőrök voltak vagy vannak, de főnökeik visszaéléseiről vagy bűncselekményeiről kívánnak információkkal szolgálni vagy azokat leleplezni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Csillag Ösvény Jósda