2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

10 milliót vettek fel, 40-et visszafizettek, még 12,5 millióval tartoznak, kilakoltatják őket

10 milliót vettek fel, 40-et visszafizettek, még 12,5 millióval tartoznak, kilakoltatják őket
2019-06-07

A család Füzesabonyból kért segítséget Molnár F. Árpádtól. Négyszer annyit fizettek vissza, mint amennyit felvettek, így már csak többel tartoznak, mint amennyi az eredeti hitelük volt. A devizahitelezést Orbán Viktor vezette be 2000-ben.

A fideszesek nem szeretik hallani, ezért kevés, ha milliószor mondjuk el, de elismételjük: a devizahitel konstrukciójával, a bankároknak 2000-ben sikerült megvásárolni Orbán Viktor akkori miniszterelnököt. A tömegkatasztrófa ezért került bevezetésre Magyarországon. Orbán Viktornak Adolf Hitler zsidóellenes törvényeihez hasonló érzületeket keltő hírhedt népirtó törvénye a 2000/250-es kormányrendelet. Orbán Viktor ezzel a magyargyűlölő törvénnyel indította el a lejtőn a magyar nemzetet, és a magyar nép elleni, a Rákosi-rendszer óta nem látott tömegtragédiákat folytatólagosan, közvetlenül, tervezetten és szándékosan okozó Holokausztot. És miközben minden más ország vagy rendezte a devizakatasztrófát, vagy sokat tett a rendezés irányába, a leginkább katasztrofális állapotokat Orbán Viktor érte el és tartja fenn azóta is. Így miközben a bankárokkal szervezett bűnözőkként lepaktált Orbán-klán bejelentette, hogy megoldották a devizahiteles problémát, aközben 2010-től 1 millióról 2 millióra növelték a devizahitelesek számát, 2015-ben pedig Orbán Viktor aláírta a Bankszövetség által a miniszterelnök orra elé tolt EBRD-szerződést, amelyben Orbán garantálta a bankároknak, hogy törvényekkel biztosítja a javarészben külföldi bankárok további profitszerzését, törvényekkel biztosítja a bajba jutott magyar lakosság ingatlanjainak elkobzását és elárverezését, és törvényekkel segíti elő a kilakoltatások biztosítását.

Ezért is van az, hogy a Fidesz a napokban is leszavazta az ellenzéki pártok kezdeményezését, hogy gyermekes családokat ne lehessen kilakoltatni. Azért szavazta le az Orbán-klán, mert korrupciós trianoni maffiaszerződés garantálja a bankároknak, hogy mindent, ami magyar tulajdon, vihetnek, ahogy bírnak.

A náci zsidótörvényeket idéző, a hírhedt orbáni 2000/250-es kormányrendelet abszolút előre látható eredményeképpen tavaly, a 2018-as esztendőre vonatkozóan örömmel jelentették be a hírt, hogy a Magyarországon működő bankok minden idők legnagyobb profitját, azaz hasznát söpörték be a saját zsebeikbe. Azaz ennyit kaszáltak le a magyar lakosság munkája és vére árán, és a magyar nemzet vagyonának elkobzásával.

Amit a Szovjetunió nem végzett el - akinek célja volt, hogy Magyarország jóléti állam legyen a szocialista érán belül, ezért a legnagyobb jólétet biztosította a szocialista blokk országai közül -, azt Orbán Viktor és klánja kiválóan végrehajtotta, és a magyar nemzet halálos munkával termelt vagyonát, végtelenített uzsoraként a saját családja és gengszterbandája, jelentős részben a külföldi bankárok zsebeibe ömlesztette. A világ leggazdagabb emberei zsebébe. Így most mind a 10 millió magyar sokkal, de sokkal szegényebb lett és marad a jövőben is. A nemzeti vagyon világ leggazdabbjai zsebébe játszásának rettentő és borzalmas hatása örök időkre kihat.

Orbán Viktor sikeresen megállította Brüsszelt, így Brüsszelnek a devizásokért hozott intézkedéseit sehol másutt nem sikerült durvábban megfékezni, mint Magyarországon. Az európai uniós jogokat Orbán Viktornak sikerült megállítania a jóléti osztrák állam magyarországi határainál. Azaz ott húzódik meg a fejlett nyugat és a putrista kisázsia közötti emberjogi és jóléti határvonal.

Az EBRD-szerződés ugyanakkor csak az egyik oka annak, hogy Orbán Viktort a nyugat-európai politikusok a leginkább tartják a multik és a bankárok kiszolgálójának, minden más európai vezetőhöz képest. A nyugat szerint egyetlen európai vezető politikus sem szolgálja ki annyira a multik és a bankárok érdekeit, mint Orbán.

A trianoni katasztrófát idéző, a bankároknak a nemzet vagyonát végtelenített jelleggel kiszolgáltató, Orbán által 2015-ben aláírt EBRD-szerződésről idén Orbán Viktor azt nyilatkozta a lakosság pénzén eltartott magyar rádióban, miután rákérdeztek, hogy az EBRD-szerződés jó, azon nem kell változtatni, az EBRD-szerződés érvényben marad.

Ennek az orbáni magyargyűlölő és magyargyilkos, hazaáruló és nemzetellenes banki tömegmészárlásnak az egyik következő, de máris a magyar történelembe égett rendkívül hírhedt állomása az a kilakoltatás, amit Orbán-bankárék most, 2019. június 13-ára, 13 órára terveztek, Budapestre, a XV. kerület Nyírpalota út 89., 3. emelet 21. szám alá. A kilakoltatás célpontja Bangóné Mónika és férje, az ő 14 éves gyermekük, akinek a kilakoltatás másnapján lesz a ballagása, az általános iskola 8. osztályából, de már jó eséllyel nem lesz hová hazamennie sem. Az Orbán-maffia további célpontja pedig a család 75 esztendős, katéteres és járókeretes, skizofréniában szenvedő nagypapája.

A politikai üldözött család nagyjából 4 milliót vett fel, 2 és félszer annyit - az orbáni uzsorásoknak - visszafizetett, és még további dupla annyit követelnek rajtuk, mint amennyi tfölvettek. Lakásuk piaci értéke 35-50 millió forint, ezért azt az orbáni uzsoramaffia 20 millióért adta el, hogy az Orbán Viktor és családja által halálos ellenségként kezelt családon és utódjain további sok milliót kereshessenek. Így a magyar családra rótt orbáni EBRD-Trianon-uzsora 9-szeres lett! Kilencszeres uzsoráról van szó!

Az esetről készült első élő adásunkat ide klikkelve láthatják. A kilakoltatásra várunk minden pártot, médiát, civil szervezetet és aktivistát. Azon pártok, amelyek nem küldenek egyetlen embert sem, megbélyegezzük, és örökre emlegetni fogjuk.

 

---

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

 

Az előző cikkeinket is ajánljuk, amelyek ahogy megjelentek, máris nagy siker lettek:
- Egy éven keresztül fizette vállalkozási adóját, a NAV az összes befizetést eltüntette, és végrehajtóval fenyegetőzik
- Botrány: rendőrt küldött a kilakoltatás előtt álló családra a hírhedt végrehajtó, Némethyné Dr. Erdősi Krisztina

Csillag Ösvény Jósda