2021. 07. 28., Szerda
Szabolcs névnapja

2,5-szer annyit fizettek vissza, 9-szeres uzsora, családostól kilakoltatják! (Molnár F., Balog, Polgár, Bangóné Móni)

2,5-szer annyit fizettek vissza, 9-szeres uzsora, családostól kilakoltatják! (Molnár F., Balog, Polgár, Bangóné Móni)
2019-06-04

Mónikát június 13-án akarja az orbáni uzsoramaffia utcára dobni, férjével, 14 éves gyermekével és a család 75 éves, katéteres és járókeretes, skizofrén beteg idős családtagjával.

Kedves Nézők: iratkozzanak fel minden csatornánkra, hogy minden élő adásról időben értesüljenek, és élőben tudjanak kérdezni és reagálni! Több kamerával! Facebookra és YouTube-ra egyszerre közvetítünk! Ne maradjanak le a kizárólag nálunk látható, exkluzív és rekord szókimondó élő műsorokról és történelmi botrányokról!

A kilakoltatásra jöjjön, aki tud, és hívjon, akit tud! Időpont: 2019. június 13., 13 órakor. Cím: 1157 Budapest, XV. kerület, Nyírpalota út 89., III. emelet 21.

Bangóné Mónit férjével, 14 éves gyermekükkel és a család 75 éves, skizofréniás, katéteres és járókeretes férfi tagjával akarja utcára az orbán-tiborczi ezermilliárdos feudalista diktátor bankárrezsim, 2019. június 13-án. 4,5 millió kölcsönt vettek fel, amiből az orbáni bankármaffia - lehúzva a szokásos sápot - mindössze 3,5 millió forintot adott kézhez. A 4,5 millióra 7,5 milliót fizettek vissza, és még maradt további 8 millió orbán-tiborczi uzsora követelés.

Tehát minden szokásos. Ahogy az is, hogy a feudalista bankár diktátor orbán ráheli maffia MKB Bankja úgy mondta fel a szerződést, hogy a család folyamatosan fizette az uzsorát, és nem tudott arról, hogy a 2014 óta Orbán személyi érdekeltségébe tartozó MKB Bank felmondta a szerződést, majd a követelést eladta az orbán-maffia puszipajtásának, az Arthur Bergmann Zrt-nek. Ez az orbánista cég szintén iszonyú vagyonokat szerez a magyar lakosság kilakoltatásával.

Az orbánista Arthur Bergmann Zrt. közölte, csak akkor engedi meg a részletfizetést, ha első havi törlesztőrészletként rögtön befizetnek nekik 3 milliót. Ezt a család nem tudta teljesíteni.

Az orbáni Arthur Bergmann Zrt. a piaci ár kb. harmadáért-negyedéért, 16 millióért hirdette meg a budapesti, 71 négyzetméteres, 3 szobás, erkélyes, XV. kerületi lakást, és 20 millióért el is adta. Ott, ahol ezek a lakások 40 millióba kerülnek.

Műsorunkban nem csak a befizetett összegekről szóló sazámlabizonylatokat mutatjuk be, hanem egy szintén hivatalos dokumentumot arról, hogy a család több mint 600 ezer forintos túlfizetésben volt, amikor a végrehajtási banditizmust elkezdték ellenük.

A végrehajtó pedig az egyik leghírhedtebb név az országban: Némethyné Erdősi Krisztina, aki iszonyú gazdag lett az orbánmaffia által kilövésre kijelölt családok tízezreinek vére árán.

Az élő műsorban:
- Bangóné Móni, akit a közpénzből ezermilliárdos feudalista bankáruzsorás orbán-klán Bangóné gyermekével, férjével és 75 éves, járókeretes, idős családtagjával együtt akar kilakoltatni;
- Dr. Polgár Zoltán, Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza;
- Balog István, a svéd bejegyzésű Jogállamért Egyesület elnöke, rengeteg tüntetés szervezője, a bankármaffia elleni háborúk egyik élharcosa;
- Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, jogvédő, a magyarság talán legtöbb kilakoltatásán megjelent személy, aki ellen az orbáni politikai üldözések, amerikai hírszerző jelentéseket idézve a WikiLeaks-be is bekerültek.

Gondjaikkal, problémáikkal keressenek minket! Tel.: +36/30/919-6386.

A Facebookon így látták élőben:

 

 

A YouTube-on így volt az élő látható:

---

Miközben Mark Zuckerberg, az RTL Group-ot tulajdonló német Bertelsmann, valamint többek közt Írország azzal van elfoglalva, hogyan korlátozza a világ népeinek jogait és a szólásszabadságot, aközben azokat, akiket betiltanak, folyamatosan harcolnak a tömeges kilakoltatások ellen. Miközben a gazdagok politikai és gazdasági üldözöttei holnapra is több kilakoltatásról értesítették Molnár F. Árpádot, aközben a magyar néppel és az Emberiséggel ellenséges betiltó dúsgazdagok tovább áskálódnak és gyűlölködnek a jogvédők ellen, és tömegeket kergetnek hajléktalanságba és öngyilkosságba.

Legutóbbi felmérésünkből kiderült, a kilakoltatásokon megjelentek közül mind a 28 személyt, akiket megkérdeztünk, már betiltotta a Facebook!

A HírAréna főszerkesztőjének legutóbbi betiltásával pedig 3-4 főre tehető, akiknek azért nem tudtunk időben a kilakoltatásukat megakadályozni, mert a gyűlölködő és rosszindulatú amerikai Facebook betiltotta a főszerkesztő jogvédővel való kommunikációt!

A multiérdekeknek és politikai lobbiknak alávetett idegen, felelőtlen és rosszindulatú Facebook nettó népirtásai megfékezésére folyamatos ellenállásba kezdtünk, és elkezdtünk lobbizni kormányoknál és titkosszolgálatoknál egyaránt. Így többek között a betiltásokért felelős idegen multik Magyarországról és más államokból való végleges betiltására és kitiltására!

A Facebook a legmegbízhatatlanabb és legintoleránsabb rendszer. Ha az USA vagy más ellenséges multiérdek (pl. az RTL Csoportot tulajdonló német Bertelsmann) betiltja a műsort, vagy ahogy hónapokon át az összes élő adásunkkal tették, blokkolásra kerül, akkor nézze tovább például ezen a csatornán: https://www.youtube.com/user/Ocean989

A HÍRHÁTTÉR Számlaszáma:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Ha több és jobb műsorokat szeretne, iratkozzon fel pl. erre a YouTube-csatornánkra is: Klikk!

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda