2020. 09. 22., Kedd
Móric névnapja

Egy éven keresztül fizette vállalkozási adóját, a NAV az összes befizetést eltüntette, és végrehajtóval fenyegetőzik

Egy éven keresztül fizette vállalkozási adóját, a NAV az összes befizetést eltüntette, és végrehajtóval fenyegetőzik
2019-06-06

Az orbánista bűncselekménysorozat célpontja a HírAréna munkatársa, Fodor Brigitta Andrea, aki Molnár F. Árpád tanácsait követve pár óra alatt beszerezte a mindent bizonyító hivatalos OTP számlakivonatokat, mindet, Molnár F. Árpád pedig máris feljelentette a NAV-ot és annak ismeretlen tetteseit, számos büntető paragrafusra hivatkozva. A maffia kétszer akarta behajtani ugyanazt az adót, ami egész évben, folytatólagosan fizetve volt, és ezt az OTP számlakivonatok egytől egyig, pontos dátumokkal bizonyítják. Vagyis az állami tévedés lehetősége kizárt, mert 10-szer tévedni ugyanabban az ügyben, minden egyes hónapban, teljességgel lehetetlen.

A képen az látható, ahogyan Molnár F. Árpád felmutatja az OTP-s számlakivonatokat, és a számlakivonatok OTP-től való beszerzéséről szóló igazoló szelvényt, minthogy az OTP Bank 6848 forintot kért annak fejében, hogy a NAV felé való bizonyításra sor kerülhessen.

Dübörög az orbáni maffializmus. És aki nem elég okos és elszánt, szorzatosan fizet a felcsúti maffiának, aki pedig nem jár utána az állami hamisításoknak és féktelen orbán-pintéri lenyúlásoknak, azt - ahogy a számtalan hozzánk fordult orbán-pintéri üldözött tanúsítja - csakhamar kilakoltatják.

Munkatársunk, Fodor Brigitta Andrea egyik nemzetközi jogvédő munkahelyéhez ki kellett váltania az egyéni vállalkozóit. Ennek fenntartásához - mivel Fodor Brigitta nappalin járt egyetemre, ezért kedvezménnyel - pár tízezer forintot kellett adóznia az Orbán Viktort és családját segítő pénzügyi vállalkozásba, nevén nevezve a Nemzeti Adó- és Vámhivatalba. Ahogy ez Orbán Magyarországán van, ha keresett pénzt, ha nem, akkor is ki kellett fizetnie Orbán családjának a földesúri dézsmát.

A befizetések - az OTP-től ma beszerzett számlabizonylatokon is nyomtatva olvasható - a következő időpontokban történtek: 2018.08.10., 2018.09.12., 2018.10.09., 2018.11.13., 2018.12.12., 2019.01.11., 2019.02.13., 2019.05.15., 2019.05.15., 2019.05.15.

Ennek ellenére most, 2019. június 5-én Fodor Brigitta értesítést kapott Orbán Viktor adócsaló maffiacégétől, a NAV-tól, hogy egy nappal korábban, június 4-ei datálással, végrehajtással fenyegetőzve a NAV több százezer forintot követel. Pontosan annyit, amennyit Fodor Brigitta az egy esztendő során Orbán adócégének befizetett.

Ugye, milyen gyakori az ilyen, mióta Orbán Viktor és Pintér Sándor, valamint bankárjaik magánvállalkozásai fejlesztik a számítógépes rendszereket? Azóta olyan korlátlanul lehet azokban az uzsorás földesurak hasznára "tévedni", és annyi lakossági és közvagyont lehet ezekből az intézményekből szétlopni és a haverok közt szétosztani, amennyit szó szerint akarnak! A lakosságnak pedig meg kellett tanulnia, hogy a világon mindenről bizonyítékot kell szereznie, és minden bizonyítékot évtizedeken át, ha lehet, egész életük során megőrizni, mert az állami maffializmus féktelen kapzsisága és rosszindulatú szociopátiás bűnözői tébolya bárkire, bármikor és akárhányszor lercsaphat!

És hogy mennyire megbízhatók a magyar titkosszolgálatok? Miért is szigorúan tilos a világ országainak ezekkel a tébolyult bűnözőkkel bármit is megosztaniuk? Hogy is lehet, hogy a magyar titkosszolgálatok megbízhatatlansága olyan csapnivaló, amilyennel a világ országaiban egyetlen bennfentes sem találkozhatott soha? Arról hamarosan végtelenítve ismételt és posztulátumokként rögzített beszámolókkal jelentkezünk.

Folytassuk: Fodor Brigitta már a NAV fenyegetései olvasatának napján személyesen ment el a NAV-hoz, ahol közölték, hogy egyetlen fillér befizetés sem érkezett hozzájuk.

Eztán Fodor Brigitta - Molnár F. Árpád tanácsára - a Csányi Sándor által vezetett OTP Bankhoz ment, ahol 6848 forint földesúri fasiszta dézsma ellenében átadták számára a számlabizonylatokat, amik adekvát módon bizonyítják, hogy a NAV által követelt teljes összeg kifizetésre került.

Molnár F. Árpád eztán azonnal büntető feljelentést tett a NAV és mellékesen az OTP Bank ismeretlen tettesei ellen is. Részleteket idézünk a feljelentésből:

 

"Fodor Brigitta Andrea a törvénytelen fizetési meghagyásról értesülés napján, azaz még ma bement az OTP Bank Váci út 1-3. szám alatti, 1308-as számú OTP kirendeltségbe, ahol (...) elkérte az OTP Banktól azokat a számlakivonatokat, amik maradéktalan hitelességgel bizonyítják, hogy a NAV által követelt (...) forint befizetésre került. A befizetések ráadásul nem egyszerre, egy összegben, hanem összesen 10 alkalommal történtek, majdnem egy esztendő során. Tehát a NAV nem védekezhet azzal, hogy valamelyik tételt véletlenül elhányta, mert a NAV a majdnem egy esztendő során befizetett 10 tétel közül egyetlen eggyel sem tud elszámolni!

(...)

Kérjük az eset teljes körű kivizsgálását, egyúttal megakadályozását annak, hogy a NAV-nál adatokat és bizonyítékokat tüntessenek el és hamisítsanak meg, ahogyan arról számos bejelentést kaptunk Tállai András NAV-elnök regnálásának ideje alatt, amikor a NAV nyomozói és alkalmazottai Budapestet járták, és személyesen kerestek fel megannyi adótartozót és adócsalót, akiktől pénzt kértek és kaptak annak fejében, hogy az adótartozásaikról és bűncselekményeikről szóló bizonyítékok összesét kiveszik és eltüntetik a rendszerből. Eközben rengeteg károsulti megkeresés is érkezett hozzánk, akiknek a NAV olyan adótartozásokról szóló összegeket számlázott ki, amikkel sosem rendelkeztek, illetve amiket már régen kifizettek. Nem ritka az olyan végrehajtás, ahol a NAV réges-régi adótartozások címén jut el végrehajtásokig, remélve, hogy ennyi idő után a polgári lakosság tagjai már nem emlékeznek a befizetésekre, avagy ha emlékeznek is, nem tudják azokat számlákkal és dokumentumokkal igazolni.

Mindezen NAV-os bűncselekményeken túli botrányok voltak a NAV hírhedt fekete és fehér listái, amikről a NAV aktív vagy korábbi dolgozói számoltak be nekem, Molnár F. Árpádnak, hogy egyesével szemezgettek, kik ellen kell politikai üldözést indítani, és kik azok, akik mindenféle adócsalás és szervezett bűnözés esetén is totális védelemben kell részesüljenek.

Ezeken kívül voltak Tállai András NAV-elnök alvilági és nemzetközi embercsempész bűnszervezeti kapcsolatainak folytatólagos botrányai, akik teljesen nyilvánosan hirdették az Interneten és nekem, akivel ellenségesek voltak, hogy úgysem tud ellenük kezdeni semmit, mert ők védettek érinthetetlenek, mert kifizették a védelmet Tállai András és a NAV vezetői irányába.

Tájékoztatom a Tisztelt NAV-ot, hogy ezen feljelentést is mellékelve büntető feljelentést teszek a NAV-ot gyanúsítva ismeretlen tettesek ellen, és a feljelentés tényét, valamint az esetet és a fejleményeket munkatársainkkal részletesen és rengeteg alkalommal ismertetjük a lakosság számára, cikkek, dokumentumfilmek és élő adások százaiban.

Egyúttal polgári peres úton kívánjuk érvényesíteni a NAV által Fodor Brigitta Andreának és környezetének okozott vagyoni és nem vagyoni károkból származó követeléseinket.

A NAV fent részletezett (...) újra-behajtásról szóló cselekménye önmagában is a következő bűncselekmények gyanúját veti fel illetve teszi megalapozottá: Büntető törvénykönyv 372. § Sikkasztás, 373. § Csalás, 375. § Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, 376. § Hűtlen kezelés és más bűncselekmények.

A 377. §-ban foglalt Hanyag kezelés álláspontunk szerint aligha merülhet fel, mivel a NAV 10 alkalomból mind a 10 esetben eltüntette a befizetett pénzeket, így a tévedés lehetősége nyilvánvalóan nem állhatja meg a helyét, kizárólag a szándékos és folytatólagosan elkövetett bűncselekmények merülhetnek fel alapos gyanúként, mégpedig bűnszervezetben, hiszen például az is kizárt, hogy a 10 tétel hamis lekönyvelése hónapról hónapra ugyanahhoz az egy konkrét személyhez került."

 

 

---

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

 

Előző cikkünk máris nagy siker lett, Molnár F. Árpádot pedig máris életveszélyesen megfenyegették!:
Botrány: rendőrt küldött a kilakoltatás előtt álló családra a hírhedt végrehajtó, Némethyné Dr. Erdősi Krisztina

Csillag Ösvény Jósda