2020. 02. 24., Hétfő
Mátyás névnapja

Trump Magyarországon kétharmaddal győzne, a Facebook és a YouTube pártjai történelmi bukást szenvednének

Trump Magyarországon kétharmaddal győzne, a Facebook és a YouTube pártjai történelmi bukást szenvednének
2019-08-27

Az öngyilkos magyar ellenzékhez hasonló az amerikai úgynevezett demokrata párt lakossággyűlölete, a migránsok kötelező beömlesztésétől kezdve, az olyan marginális témák állandóan főproblémákként kiemeléséig, amilyen a homoszexuálisok, a zsidók és a mindenféle abszolút kisebbséget képező másság.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
aki az elmúlt évekig az amerikai demokrata párt oldalán állt, a republikánusokkal szemben.

 

Orbán Viktor magyarországi miniszterelnököt 10 éve tartja kétharmados teljhatalomban az az ellenzéki impotencia, ami az Egyesült Államokban a csak nevében "demokrata párt" jellemzője. Ez a csak nevében liberális és csak nevében demokrata párt az ellenzéke a republikánus párti Donald Trump jelenlegi amerikai elnöknek.

Abból az őrületből és lakosság elleni "demokrata" párti multinacionális gyűlöletből, ami az USÁ-ban tombol, nagyjából annyit érzékelnek a magyarok, hogy a YouTube (amelynek tulajdonosai Steve Chen, Chad Hurley, Jawed Karim) és a Facebook - olyanokkal, mint Mark Zuckerberg vagy az RTL Csoportot tulajdonló, és a Facebookon a magyar népet millió szám cenzúrázó német multinacionális Bertelsmann - roppant paranoid háborút folytatnak és betiltanak mindenkit és mindent, amiben benne van a Holokauszt, a muszlim vagy a homoszexuális szó. Az amerikai demokrata pártiak paranoiája olyan erős, hogy ez a degenerált - a kínai népirtás kifejezését idézve - "kulturális forradalom" tömegével tiltotta és tiltja be mindazokat is, akik a Holokausztról őszinte szívvel megemlékeznek, de mivel pl. a video címében benne van a Holokauszt szó, ezért a csak nevében liberális YouTube máris fasisztát kiált és betilt. Számos magyarországi homoszexuális és transznemű is visszatérően reklamál az amerikai ellenzéki elmebaj tombolása miatt, ugyanis ha csak megszólalnak például a gaypride-ról, máris betiltják őket homoszexuálisok elleni gyűlöletkeltés címén, olyannyira tébolyult, őrült, gyűlölködő és kirekesztő az amerikai multinacionális "demokrata" párti álliberális, valójában kizárólag a saját anyagi hasznát és hatalmát építeni akaró, demokratikusan totálisan érzéketlen milliárdos vérvonal.

Csakhogy ez az erőszakos, mindenkit és mindent gyűlölő és kirekesztő multinacionális hadviselés, amely Trumpot éppen úgy gyűlöli, mint a világ népeit és mindent, ami demokrácia vagy független, és ami eredetileg az USÁ-ból indult az Emberiség ellen, és egyre elmebetegebb módon meghatározója az amerikai YouTube-nak és az amerikai Facebooknak is, a világ országainak nagyjából messze zömében nem kell a választópolgároknak és nem kell a kormányoknak sem. Ezért is sikerült elérni, hogy Magyarországtól kezdve világszerte összeültek a kormányok odahaza, hogy valamit kezdjenek ezzel a mára nyílttá vált amerikai diktatúrával és terrorral, ami minden idők leggátlástalanabb és legpofátlanabb nyíltságával avatkozik be a világ összes országának és a világ minden népének belügyeibe és magánügyeibe, tiltja be a kapzsi és hataloméhes multimilliárdos demokráciagyűlölőknek nem tetsző jobb- és baloldali médiákat, a világ jogvédő szervezeteit és minden más civil szervezetet, valamint a polgárok milliárdjait.

A YouTube és a Facebook minden betiltó történelmi határt túllépett tulajdonosai úgy viselkednek, mintha a világ császárai lennének, és teljes evidenciával kifejezték, hogy nekik van joguk eldönteni, az ő globális hatalmi jogkörükben áll az egész Emberiség felett, hogy a Föld bolygón melyik médiumok, civil szervezetek és civilek működhetnek, és mely demokratikusan megválasztott kormányokat, valamint a civilek milliárdjait kell mindenféle módon korlátozni, büntetni, gyűlölni, torolni és tiltani.

Az Egyesült Államok Trump-pal szembeni ellenzéke, az önmagukat liberálisnak és demokratának hazudó multinacionális multimilliárdosok és lakájaik leplezetlenül törnek világuralomra. A Világkormányként és a Világrendőrségként definiálták magukat, kijelentették, hogy nekik és csakis nekik van jogkörük, hogy a világ összes országában szabályozzák a médiát és a szólásszabadságot, és felruházták magukat George Orwell 1984-e hasonlóságára, hogy a világ kormányaitól és a pártoktól kezdve a civilekig bármikor, bárkit betiltsanak, elnémítsanak, elhallgattassanak. Azt vallják: semmi számukra a világ országinak alkotmányai, törvényei és jogai, semmi számukra a különböző nemzetek közti szokás- és kulturális különbözőség, semmi számukra a szólásszabadság és a sajtószabadság, és semmi számukra az amerikai alkotmány is. Csak egy számít: a saját törvényeik, a saját gőgjük, a saját önkényük! Pénz és hatalom! Minden és mindenki más törölhető és megsemmisíthető!

Vegyük példának a migránsok kötelező beömlesztéséről szóló amerikai álliberális - valójában illiberális, gyűlöletkeltő és kirekesztő - világterrort. Az USA, amely a legtöbb háborút indította a Földön, és jelenleg is az USA miatt tombol több háború a Földön, mint bármikor korábban a Világtörténelem során, néhány amerikai multimilliárdos vezetésével, pénzért, gyarmatosításért és hatalomért megtámadtak különféle országokat. A hazugság lényege az volt, hogy a megtámadott országokban diktatúra van, de a jóságos multinacionális milliárdosok elhozzák oda a demokráciát, a békét és a jólétet. Valójában kizárólag a világot üldöző és az Emberiséget gyűlölő multinacionális milliárdosok további anyagi és hatalmi terjeszkedése volt a cél, és ez a szociopata, rosszindulatú és gyűlölködő bűnöző és világterrorista bűnöző réteg el is lopott mindenhonnan minden természeti erőforrást és politikai stb. tőkét, amit csak bírt.

Az összes amerikai háború totális káoszt, irdatlan népirtást, az iszlám terrorizmus világméretű kiterjedését, az ásványkincsek amerikai szétlopását, a megtámadott országok békéje helyett anarchiát és belső, valamint nemzetközi polgárháborút stb. okozott. És okozta ezen kívül azt az iszlamista népvándorlást, ami nem létezne az Amerikai Egyesült Államok illiberális, háborús demokratái és republikánusai nélkül.

Miután pedig az USA - utoljára a demokrata párti Barack Obama nevével fémjelezve -, háborúk sorával káoszt és népirtást teremtett, és létrehozta az Iszlám Állam nevű terrorista világszervezetet, és megindította a világ nagy iszlamista elmenekülési hullámát, akkor a mindezekért egy személyben felelőssé tehető demokrata párti világhóhérok és tömeggyilkosok elkezdték követelni rajtunk, magyarokon és a világ népein, hogy fogadjuk be azokat a muzulmán és muszlim tízmilliókat, majd százmilliókat, akiket ők vettek rá arra, hogy elmeneküljenek a saját hazájukból. És elkezdték ezt követelni olyan illiberális kém- és betiltó szervezeteiken keresztül, mint az amerikai Facebook és az amerikai YouTube Inc.

A magyar ellenzék is totális vesztes helyzetben volt, amikor az amerikai álliberálisok mintájára, és ahogyan a YouTube és a Facebook teszi, mindenféle betiltandó és elsöprendő szemétként kezdte kezelni és megbélyegezni a magyar lakosság 98 százalékát. Miért beszéljünk most 98 százalékról? Például azért, mert Magyarországon volt egy népszavazás, ahol a népszavazáson érvényesen szavazott magyarok 98 százaléka arra voksolt, hogy lényegében egyetlen iszlamista migránst sem kér betelepíteni Magyarországra, és arról, hogy kik telepedhetnek le Magyarországon, arról kizárólag Magyarország dönthessen! Nem a YouTube, nem a Facebook, nem az Európai Unió, hanem mi, magyarok! Mert ez itt nem Mark Zuckerberg és a három YouTube-tulajdonos gyarmatosított magánterülete, hanem Magyarország! Márpedig Magyarország nem az elnyomó és gxyarmatosító amerikai multinacionális hóhéroké, hanem a magyaroké!

Az amerikai, csak nevében demokrata párt és gyűlöletszervezetei, amilyen az egész Emberiséget a saját gyűlöletük, megvetésük és bármikor, bárkit betiltásuk tárgyaként kezelő YouTube és Facebook, ahogyan a totálisan vesztes magyar ellenzék, egyszerűen nem voltak hajlandók tudomásul venni a lakosság abszolút perdöntő választását. Hanem fasisztát és nácit kiáltva elkezdtek háborút viselni a magyar nemzettel szemben. Ez az amerikai minőségű illiberális, a demokráciára totálisan érzéketlen analfabetizmus csak azt okozta, hogy a magyar nép az ellenzék egészére vetítette ki ezt az illiberális, multinacionális, despotikus jellegű hozzáállást, és történelme legmélyebb pontjára száműzte az amerikai típusú magyar ellenzéki terrort. Orbán Viktor pedig nagyobb hatalomra tett szert minden magyar idők legnyíltabban lopó kormányaként, mint amiről bárki álmodhatott volna. A magyarok úgy álltak hozzá az amerikai típusú, iszlamizáló, illiberális és népgyűlölő ellenzéki terrorhoz, hogy mivel most először, a bármikori ellenzék még csak látszatból sem nyalta a saját választópolgári fenekét, sőt, az egész nemzet ellen indított iszlamizáló gyűlöletháborút, ezért az egész ellenzék menjen a fenébe, és akármilyen sötét és rossz a magyar kormány, hiába is lop többet, mint bármelyik kormány azelőtt, akkor is ezt a kormányt választja, mert legalább azt kommunikálta migránsügyben is, amit a lakosság hallani akart.

És még mit ért el Donald Trump amerikai ellenzéke? Például azt, hogy a világ egyre több országa állt fel a helyéről, hogy törvényt hozzon az amerikai ellenzéki diktatúra és világterrorizmus ellen.

Mert az amerikai ellenzék nem demokrata, nem liberális, viszont halálos ellensége a szólásszabadságnak, halálos ellensége a világ nemzetei függetlenségének és szuverenitásának, halálos ellensége a világ alkotmányaiban rögzített szólásszabadságnak és sajtószabadságnak, halálos ellensége a véleményszabadságnak, halálos ellensége a nézetek és vélemények szabad áramlásának és szabad ütköztetésének, halálos ellensége a nézetek közti vitának, továbbá háborús fenevadként, gyarmatosító világterroristaként halálos ellensége a világ nyugati típusú demokráciáinak éppen úgy, mint az iszlamista diktatúráknak.

Mindennek és mindenkinek ellensége.

És olyannyira szélsőséges és ellenséggyártó, hogy halálos ellensége önmagának, önmaga anyagi és hatalmi érdekeinek is. Hiszen annyira sok ellenséget hozott létre önmaga ellen, hogy saját örök táborainak tíz- és százmillióit, vagy éppen milliárdjait számolta fel és fordította önmaga, az amerikai álliberális lobbi ellen. A gyűlölködő gyarmatosítók egyre kínlódóbb vergődése ez, olyan elmébe zárva önmagukat, amely önmagát liberálisnak hazudva annyira militáns, háborús, gyűlöletkeltő és kirekesztő volt, despotizmusában olyan betegesen paranoid és skizoid, hogy a világ egyre több népe mintegy bármit szívesebben választ, akármiben szívesebben él, semmint ezeket az őrült, kirekesztő, gyarmatosító, háborúskodó és az egész világot saját pénzügyi és hatalmi játszóterének tekintő gyűlölködőket válassza.

Trump ellenzéke a toleranciát hirdette, de habzó szájjal nagy gyűlöletében, és akkora intoleranciával párosítva, aminél például Hitler és egyes diktátorok intoleranciája volt gyűlölködőbb és kirekesztőbb. Trump ellenzéke liberalizmust hirdetett, de olyan szélsőséges illiberális és demokráciagyűlöletről téve örök tanúbizonyságot, ami semmit nem tűrt meg, ami nem volt eléggé hozzá hasonló. Így egy radikális őrült kisebbségként viselkedve a világ országainak és népeinek egyre nagyobb haragját váltotta ki, ami ellen nemzeti szinten kellett törvényeket és vis mayor intézkedéseket hozni világszerte, a Föld bolygó egyre több országában.

Mert ahogyan azt - most is előre látva a folyamatokat - előre, idejében megmondtam: ez az amerikai illiberális gyűlöletgépezet - amit a Facebook és a YouTube is tanúsít mind gyűlöletbetiltások, mind a világ országaiba való agresszív és példátlan mértékű nyílt beavatkozások, mind a világ népei elleni kémkedések stb. formájában - már túllépett azon a ponton, ahol még ismerik az önkontroll és a következetesség fogalmát. Hanem - mondtam meg előre - ez az amerikai diktatúra és agresszív terjeszkedés addig fog tartani, amíg a világ országai erővel és saját intézkedésekkel meg nem fékezik az őrjöngő amerikai fenevadat, amely nyíltan azon van, hogy saját őrült és beteg ideológiájába nyelje el az egész Emberiséget.

Nem az ideológiák harca az, amivel az Egyesült Államok úgynevezett "demokrata" párti ellenzéke az egész Emberiségre támadt. Ez már nem az ideológiák, hanem a józan ész és az őrület, a téboly és a gyűlölet milliárdosainak harca: az Emberiség minden nemzetével szemben.

 

A kapcsolódó irodalomból:
Bűnöző csoportot véd a Facebook - mondja a híres vlogger, Photoboy

Csillag Ösvény Jósda