2019. 03. 24., Vasárnap
Gábor,Karina névnapja

Sok milliárdos hajléktalan biznisz fideszes és sorosista módra (Molnár F. Árpád - Gergely József)

Sok milliárdos hajléktalan biznisz fideszes és sorosista módra (Molnár F. Árpád - Gergely József)
2018-06-03

7 perces műsorunk. Jó pár éve, hogy nyilvános lett: havonta 90 ezer forintot tüntet el a Fidesz-kormányzat a hajléktalanok ellátása meséjével. Ennyiből önálló lakást lehetett volna külön bérelni minden hajléktalannak, kifizetni a rezsit és a teljes élelmezést, minden hónapban! A népvagyont a Fidesz ellopta, és az általa tönkre tett tömegek megsegítése hazugságával mind a 10 millió magyart is folyamatosan lerabolta és lerabolja!

Eközben a karitatívnak nevezett sorosisták - a kamerák kereszttüzében - télen ételt osztanak, ahelyett, hogy mindazon pénzekből annyi szegénynek oldanák meg a lakhatását, ahánynak lehet. És közben sem ezen sorosisták, sem a parlament pártjai nincsenek és - a Jobbikot kivéve - soha, semmikor meg sem jelennek kilakoltatásokon, hogy az abszolút önerőből szervezett civil otthonvédő szervezeteket és csoportokat bármilyen módon segítsék vagy támogassák, legalább a jelenlétükkel!

Átkozott állapotok a putrizálódó Magyarország putri kormánya és átkozott, egoista és kapzsi ellenzéke által! Kormány és ellenzék: burzsuj putrisok és burzsuj putrisok. Közös ellenségük a magyar nép...

Telefonos beszélgetés 7 percben Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője és Gergely József között, aki Somogy megyéből beszélt.

Sok milliárdos hajléktalan biznisz orbánista és sorosista módra
(Molnár F. Árpád - Gergely József)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Interjú:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)

Beszélgetőpartner:
Gergely József

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Zene és a HÍRHÁTTÉR 3D-Animációja és Zenéje:
Sid Modwooder

A műsorban érintett személyek (ABC-sorrendben):
Kocsis Máté (Budapest 8. kerületének fideszes polgármestere)
Kozma Imre (Kozma atya; katolikus pap, egykoron a Máltai Szeretetszolgálat alapítója)
Kubínyi Tamás (évtizedeken át a közmédiában dolgozott; a Duna Televízióból politikai okokból eltávolított műsorvezető; most az általa alapított Álmos Király Televízió vezetője)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, Fidesz párt, az izraeli Likud testvérpártja, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök testvérpolitikusa és szervezett szövetségese)
Soros György (magyar zsidó amerikai milliárdos, időnként világszerte körözött bűnöző)

 

Nézze meg a legutóbbi filmünket!
Kiállunk az USA által legyilkoltak, eztán lemészároltak és barátaik mellett!
 

Csillag Ösvény Jósda