2021. 01. 20., Szerda
Fábián,Sebestyén névnapja

Rothadó vasút - Felháborító a MÁV putri trehánysága és arroganciája! (Polgár - Molnár F.)

Rothadó vasút - Felháborító a MÁV putri trehánysága és arroganciája! (Polgár - Molnár F.)
2018-06-10

Családok tömegei szenvednek jóvátehetetlen károkat és mennek tönkre végleg a hanyatló vasúti moslék miatt. Miközben bírósági tárgyalás után Békéscsabán rekedt Molnár F. Árpád és Polgár Zoltán, mert a vonat előbb 50, aztán 73 percet késett, és a kimaradt vonat után a következő is elkésett, gyorsfilmet forgattak a MÁV elképesztő állapotairól. És a megfordult trendről, ahol Orbániában már nem az állam szolgálja a népet, hanem a nép a kormány pofátlan burzsoá milliárdosait. És egyre több nyominger kelet-európai - orbán magyarokat definiáló szavaival - "félázsiai" fogyatékos szerint ez a normális és természetes.

Rothadó vasút - Felháborító a MÁV putri trehánysága és arroganciája!
(Polgár Zoltán - Molnár F. Árpád)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Elmondják:
Dr. Polgár Zoltán (Az USA által halmozottan betiltott közéleti személy, Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, halhatatlanná vált nemzeti hős, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)

Filmötlet:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma
Hrabovszky Mihály

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi és Zene:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Csépke András
(A Magyar Államvasutak (MÁV) vezérigazgatója)
Kádár János (kommunista forradalmár, majd a magyar szocialista rendszer vezetője, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának első titkára, az 1956-os megtorlások után a magyar történelem legkiemelkedőbb alakjainak egyike, az újkori Magyarország és a szociális, ember értékű rendszer megteremtője)
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Felcsút polgármestere, Orbán Viktor közpénzből százmilliárdossá tett strómanja)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Soros György (magyar zsidó amerikai milliárdos)
Tiborcz István (vidéki parasztgyerekből közpénzen lett extrémen multimilliárdos, mivel megházasodott Orbán Viktor lányával, Orbán Ráhellel, ezért Orbán Viktor iszonyatos közpénzeket adott, ad és fog neki adni)

 

Az előző filmünket is ajánljuk:
Fidesz: Aki nem orbánista, az sorosista, tehát a haza ellensége! (Filmünk Polgár Zoltánnal is)

Csillag Ösvény Jósda