2021. 01. 17., Vasárnap
Antal,Antónia névnapja

A romániai magyarok Orbán összes bűntetteit pártolják, és utálják azokat, akik nem

A romániai magyarok Orbán összes bűntetteit pártolják, és utálják azokat, akik nem
2018-03-08

A romániai magyarok extrém tudatlanságáról, megvesztegethetőségéről és az anyaországban élő, nem orbánista néppel szembeni gyűlöletéről és ellenségességéről ad bizonyítványt az a széles körű felmérés, ami során a Romániában élő magyarok publikus és privát véleményeit gyűjtöttük össze. Világos gondolkodású, tájékozott és a magyarországi magyarok sorsa iránt érzékeny romániai magyart abszolút csak elvétve találtunk.

Cikk: Molnár F. Árpád "ÉLI"

Viszont nem találtunk egyetlen olyan Romániából Magyarországra költözött és itt élő magyart sem, aki ne lett volna abszolút Orbán-ellenes és Fidesz-ellenes. Tehát látható, hogy azok az erdélyiek, székelyek stb., akik a saját bőrükön tapasztalták meg Orbán és maffiaklánja bűntetteit, a lakossággal szembeni gyűlölködéseit, minden eddigit meghaladó kifosztásait, lopásait, korrupciós óceánját, állami és hatósági üldözéseit, a rohamosan pusztuló és halálgyáros orbáni egészségügyet, minden magyar idők legnagyobb nyugatra menekülési hullámát stb., tehát akik mindezekkel magyarországi lakosokként voltak kénytelenek szembesülni, köztük egyetlen Romániából áttelepült sem maradt orbánista, hanem kizárólag Orbánt és maffiáját radikálisan elutasító férfiakkal és nőkkel szembesültünk.

A nyílt és privát felmérésekből abszolút és egyöntetűen kiderül - tehát minden vizsgálati módszer ugyanazt az eredményt hozta -, hogy a Romániában élő magyarok rendkívül rosszul tájékozottak, extrém szélsőségesen agymosottak, lényegében kizárólag Orbán Viktor és a Fidesz rekorder hazug propagandáját szívták magukba, a magyarországi állapotokkal semmilyen, de semmilyen téren nincsenek tisztában, és nem is törekszenek semmiféle tájékozottságra, ama orbáni zombi propagandát kivéve, amivel keresés és utánajárás nélkül is lépten-nyomon szembesülnek.

A romániai magyarok rendkívül súlyos korrumpálhatóságára mutat rá, hogy a Magyarországra költözött magyarokat nyíltan és leplezetlenül a megvesztegetésükre hivatkozva próbálják illetve követelik az orbáni hitre téríteni, sulykolván, hogy azért kell támogatniuk Orbán Viktort és klánját, mert Orbán Viktor juttatásokat biztosított számukra. Azaz pestiesen szólva nem csak fizetett érte, hanem lefizette őket.

A romániai magyarok könnyű megvesztegethetősége a magyarországi cigányság lecsúszott rétegeinek parlamenti és önkormányzati választásokkor könnyű megvesztegethetőségét juttatja eszünkbe, azzal a különbséggel, hogy a magyarországi cigányok bár ugyancsak a Fidesz eseti juttatásaiért (pénz, tűzifa, élelmiszer stb.) szavaznak a Fideszre és fotózzák le a szavazólapot stb., viszont - szemben a romániai magyarokkal - semmi szín alatt sem válnak érzelmi függőkké. Azaz a magyarországi cigányok egy jottányit sem szeretnek bele a Fideszbe csak azért, mert az a saját érdekében megvesztegette őket. A cigányok nem igazítják a gondolkodásukat és érzelmeiket a pedig szintén cigány származású Orbán Viktor és családja oldalára, hanem szavazatuk csak addig tart, amíg fizetnek érte. Utána Orbán és bűnöző bandája mehet a jó büdös francba.

A romániai magyarok romániai stílusa egyébként - Románia lakosai iránt - messzemenően békésebb és barátságosabb Magyarország kifejezetten bunkó és tahó lakossági állapotához képest. A Romániában élő magyarok egymás iránt - szemben a Magyarországon született magyarok egymás iránt tanúsított viselkedésével - közvetlenek, nyitottak, barátságosak, jó kapcsolatteremtők stb., míg a Magyarországon született magyarokra ehhez képest többszörösen jellemző az egymással szembeni türelmetlenség, bunkóság, az alpári közönségesség, a szociopátia és a honfitársaikkal szembeni kérkedő rosszindulat - ahogy ezt legutóbb munkatársunk, Szendáj Andrea is szépen kidomborította eme, tegnap publikált cikkében: "Menj a f.szomba! - Mik történnek, amikor nemzeti hősnek gyűjtünk aláírást". (A cikket egyébként jó pár magyarországi magyar erősen félreértette, bizonyítván a PISA-felmérések legutóbbi eredményét, miszerint a magyarság szövegértésben is minden magyar idők legrosszabb eredményét érte el a nemzetközi tesztekben, miközben kiderült az is, hogy a félreértelmezők a magyar választási törvényekhez sem értenek. A cikkben említett romániai felmérés ugyanis a romániai belügyek kapcsán történt, és semmi köze nem volt a magyarországi választásokhoz.)

A politikában mozgó és különféle politikai vagy más közéleti funkciókat betöltő romániai magyarok politikai és közéleti téren önzők, érdekeiket kifejezetten a magyarországi magyarok ellenében követelik és várják el, korruptak, a romániai magyar párt, az RMDSZ bűntetteit és korrupciós ügyeit is nyíltan teszik bűnpártolásuk tárgyává, továbbá könnyen lefizethetők és megvesztegethetők. Romániában egyébként is sokkal erősebb kultusza van a megvesztegetésnek, mint Magyarországon.

A Romániában élő magyarok Fideszhez és Orbán Viktorhoz kötődése radikális érzelmi befolyásoltság alatt áll, azaz a pszichiátriában a romániai magyarok szellemi és érzelmi önállótlansága látszik durván manifesztálódni. A romániai magyarok sokkal inkább állnak érzelmi befolyásoltságok alatt, és sokkal kevésbé racionálisak, mint a Magyarországon született magyarság. Túl ezen sokkal többet beszélnek az érzelmekről és érzelmekből, mint a magyarországi magyarok.

A romániai magyarok tájékozatlanságára, tapasztalatlanságára és felületességére jellemző, hogy nem csak elhitték, hogy Orbán Viktor okos, bölcs, tisztességes és jóságos vezér, valamint olyan rekord hülyeségeket, hogy a Jobbik viszont le akarja bontani a migránsok ellen felhúzott kerítést (amit a Jobbik követelt felállítani), de azt is hiszik, hogy a magyarok elsöprő többsége Orbán-rajongó. Holott Orbán eddig is úgy jutott kétszer közel teljhatalomra, hogy az összes választásra jogosult állampolgár 22-25 %-a szavazott rá, aki pedig Magyarországon a választásokra az elmúlt napokban aláírásokat gyűjtött, tapasztalhatta, hogy a lakosság akár 80 %-a is radikálisan Orbán-utáló, csak éppen túl sok az ellenzéki párt és rengeteg magyarországi magyar egyébként sem akar elmenni szavazni. Orbán hatalma jelentős részét tehát a szorgalmas idióták okozzák, akik buzgón vágtáznak a szavazófülkébe és szorgalmasan követelik honfitársaiktól, hogy az összes ezermilliárdos bűntettben, egészségügy-lerombolásban, rekorder külföldre kergetésben, rekord számú öngyilkosságban bűnpártoló bűnöző életmóddal társuljanak Orbánhoz, és továbbra is hajrázzanak Orbán Viktornak és népirtó terrorista hazaáruló burzsoá feudalista maffiabandájának.

Bár szinte vagy egyáltalán nem maradt olyan statisztika, ami ne bizonyította volna, hogy Orbán Viktor putrista uralma során minden eddigit meghaladó lett az eladósodás, a rákhalálozás, a kilakoltatások száma, az öngyilkosságok mennyisége, a külföldre menekülések statisztikája is minden történelmi rekordot megdöntött, a korrupciós ügyek mennyisége soha nem volt ilyen sok, sokszorosa az előző kormányokénak, a politikai bűnözés nyilvánossá vált, a bűnöző életmóddal - legalább több száz év óta először - kérkedik és büszkélkedik Orbán Viktor és bandája, eltörölte a szociális juttatásokat, ezeken kívül az ellenzék és az újságírók megfélemlítésére, Orbán és a Fidesz bűntetteiről szóló bizonyítékok lefoglalására és eltüntetésére szervezett házkutatások száma olyan sok, aminél több legutóbb csak 1956 után volt stb., mindezek ellenére a romániai magyarok azt hangoztatják, hogy az összes többi párt ennél sokkal rosszabb. Hogy honnan a pokolból vették ezt a marhaságot, amikor Orbán csaknem minden létező magyar és nemzetközi statisztikában a legrosszabbra teljesített az összes többi kormányhoz és párthoz képest, nem lehetne tudni, ha nem volna látható, hogy az orbáni hazugság- és gyűlölet-propaganda sehol sem pusztítóbb, mint Romániában.

És ez felveti a román kormányzat és a román pártok felelősségét is, akik tetteikkel - akarva vagy akaratlan, de a magyarországi választások végeredményeinek szervezett befolyásolásával vagy konkrétan perdöntő meghatározásával - Magyarország függetlensége és szuverenitása ellen indítottak háborút. Azaz hamarosan nyíltan is felvállalhatóvá válhat, hogy Románia kormánya és pártjai ellenségei Magyarországnak és Magyarország népének. Ez pedig olyan gondolatokra is vezet, hogy egyrészt mostantól nekünk is jogunk van meghatározni, ki irányítsa Romániát, másrészt ha Románia ennyire alkalmatlan és ellenséges marad, akkor Erdélyt és más magyar területeket vissza kell csatolni Magyarországhoz. És akkor többé nem tud ilyen módon beleszólni Románia abba, mi történjen Magyarország 10 millió lakosával és miféle enyves kezű cigánybűnöző diktátor döntsön hazánk és összes utódaink élete felett. Hanem ha Románia kormányai és pártjai a világ leghírhedtebb enyves kezű cigánybűnözőjét valamely ország élén akarják látni, akkor nosza, vihetik, és szavazhatunk nekik egyet a fejük tetejére.

Visszakanyarodva: a romániai magyarok természetesnek veszik, hogy ők, akik nem Magyarországon születtek, sosem éltek itt és soha, egyetlen fillért sem adóztak, meghatározzák, ki uralkodjon Magyarország 10 millió lakosa fölött, és természetes számukra, hogy nem szavazhat az a 600-800 ezer Magyarországon született, Magyarországon élt és adót fizetett magyar, akik nyugatra menekültek Orbán Viktor, a világ leghírhedtebb cigánybűnözője mindent lelakó putrista gaztettei és tönkre tételei elől.

A romániai magyarok abszolút nem nyugatiak és nem európaiak; ott még Magyarországhoz képest is ugrásszerűen érződik, hogy Románia már nagyon távol van Európától és meghatározóan sokkal inkább Ázsia vagy a Balkán területéhez tartozik, mind szellemileg, mind morálisan, mind gyakorlati szempontból. A romániai magyarok természetesnek veszik azt is, hogy az Európai Unió névleges tagjaként töredék-annyit keresnek, mint Ausztria és az attól nyugatra élő lakosság, és politikai-közéleti szinten olyan elbutítottak és olyan szélsőségesen analfabéták, hogy semmiféle tehetségük és motivációjuk sincs ezen a putrista orbáni cigányszemléleten egy jottányit is javítani. Természetesnek veszik, hogy ők ott a Balkánon Európa alsórendű népe, és olyan passzívan üldögélnek a kelet-európai és fél-ázsiai magyar-román politikai korrupciós fostengerben, mint egy szétmálló rakás szar. A romániai magyarok kicsik, szürkék, tehetségtelenek, és sorsuk jobbá tételére tökéletesen alkalmatlanok. A romániai magyarok szintje a pszichiátriai és pszichológiai szakirodalomban ama rétegekre asszociáltatják az embert, akik másoktól nem tanulnak, és nem képesek emelkedni, hanem kifejezetten úgy élnek és olyan elvárásaik vannak, hogy mindenki más is, aki több náluk, az ő szintjükre süllyedjen alá. A romániai magyarokat nem lehet feljebb emelni, hanem ők törekszenek arra, hogy mindenki mást is lehúzzanak. Az ilyesfajta rétegeknek komoly pszichiátriai és pszichológiai szakirodalma van.

Összességében nézve a romániai magyarság azt várja és azt követeli, hogy Orbán Viktor maffiaállamáért áruljuk el saját hazánkat, dobjuk kukába több millió devizahiteles honfitársunkat, akiknek a pénzét, a 250 milliárd forintunkat Orbán bandája saját családja zsebeibe lopta ki a Magyar Nemzeti Bankból. Fenyegessen csak 900 ezer magyart a pár hónapon belül is végrehajtható kilakoltatás réme, mert éljen a romániai magyarokat lefizető Orbán Viktor minden magyarországi magyarok vesztére. Tapsoljunk és szavazzunk az évente 1400-1800 milliárd forint Európai Uniós nemzeti vagyonunk minden évben történő elrablásához és Orbán, valamint klánja zsebeibe játszásához. Tapsoljuk meg, hogy Orbán nem csak végrehajtotta a Soros-tervet, de közben 23 ezer további arab muszlimot csempészett az országba a letelepedési kötvények kitalálásával, akik az orbáni szerződés értelmében olyan hatalmas nemzeti vagyont fognak a magyar nép zsebéből kapni, amilyet 100 Soros-terv végrehajtása sem eredményez. Az ukrán nyugdíjasok fideszes szavazatvársárlása fejenként havi 300 ezer forint életjárdékként került bevezetésre, a mi zsebünkből, Ezekhez járult százezernyi kínai orbáni betelepítése, akik leinflálták a magyarság fizetését. Orbán kitörölte az Alaptörvényből a nyugdíjat és a szociális biztonságot stb.; és mindezekhez kellene nekünk hazaáruló bűnözőkként csatlakoznunk, mégpedig a romániai magyaroknak adott ostoba és primitív putrista alamizsna nevében. Mert ők tudatlanok és korruptak, akiket már lefizettek, legyünk hát öngyilkosak mind, mert nekik így jó.

De mi valódi magyarok vagyunk. Itt születtünk, mi élünk itt, mi fizetünk, mi viseljük a politikusok tetteinek következményeit, és mi vagyunk azok, akik nem hajlandók elárulni Magyarországot, a hazánkat és annak népét, valamint gyermekeink és unokáink jövőjét. Sem milliárdokért, sem halálbüntetés esetén. Nemhogy mint a romániai, a magyarokkal szemben ellenséges, idegenlelkű magyarság, holmi putrista cigány alamizsnáért, az idióták élethosszig tartó hűségét fogadva. Nem, nem, soha Magyarország további lerablását és putrista nyomorba döntését!

Csillag Ösvény Jósda