2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Rendőr fia az egyik halott, ő is zűrös volt - Deák téri kettős gyilkosság Orbán-Pintérológiával

Rendőr fia az egyik halott, ő is zűrös volt - Deák téri kettős gyilkosság Orbán-Pintérológiával
2020-05-24

Miközben Orbán pártrendőrsége rémhírterjesztés címén 200 ellenzéki aktivistát, jótékonykodó civilt (klikk az egyik üldözöttel való élő adásunkra!) és ismeretlen magánszemélyt állított elő, kiszállásonként általában szó szerint jelentős létszámú rendőri erőket (közpénz)felvonultatva, aközben most sem maradt rá hajlandóság és becsület, hogy a pénzünkből eltartott 2006-os terrorista fegyveres horda a bűnüldözéssel foglalkozzon. Azzal, amiért fizetjük és eltartjuk őket.

Így nem sikerült elfogni Európa korábban leghírhedtebb tömeggyilkos politikusát, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos merénylet legfőbb szervezőjét és eltussolóját, nem mellesleg olajmaffiózó és rendőrgyilkos Pintér Sándor belügyminisztert, sem Európa egyetlen diktátorát, a mi pénzünkből a saját családját és haverjait (Cosa Nostráját) évente 500-1500 milliárd forint közpénzünkkel hizlaló, kisebbségi Orbán Viktort, sem a teljesen nyilvánosan drogos és erősködő életmódot élő késelő, szintén kisebbségi Cs. Krisztiánt, de szintén nem sikerült megfelelő bírósági ítéletekkel semlegesíteni a késsel meggyilkoltakat sem, akik ellen a média szerint ugyancsak többször folyt hatósági eljárás, így a sokat mondó garázdaság címén is többször volt elítélt a most meggyilkolt, 16 éves Gergő. Az egyik halott egy rendőr tiszthelyettes fia volt, továbbá a tömegverekedés mind a 9 résztvevőjének volt már rendőrségi ügye.

Tehát a két halottal végződött deák téri verekedés - ami ezúttal is csoportos garázdaságnak indult - mind a 9 tagja olyan volt, akiknek már meggyűlt a baja a törvényekkel. Na, nem azért, amiért szinte mindenkinek, aki banki és politikusok általi kilakoltatáson járt, vagy a rendőröket bírálni merészelte, amikor pl. halálos beteg rákos asszonyokat, terhes nőket, csecsemőket, 100 éves idős asszonyokat dobáltak utcákra, vagy olyanoknak, akik leleplező cikket írtak a 2006-os, a fegyvertelen lakosság elleni sortüzekről, csonttörésekről és tömegesen, maszkokban és felfegyverkezve elkövetett nyomorékká verésekről, vagy éppen a mocskos rendőrök által eltussolt rendőrgyilkosságokban nyomoztak. Ugyanis jogvédő szervezeti alapítókként és vezetőkként is megszoktuk, hogy a rendőri állomány gyakorlatilag kizárólag a lakosság zaklatására, fenyegetésére, terrorizálására és üldözésére van, és a hozzánk forduló bajba jutottak kb. 99 %-a úgy találkozott rendőrökkel, hogy vagy a szerv politikai üldözöttje, vagy pedig azért került velük konfliktusba, mert az ellene vagy családja ellen elkövetett bűncselekményekben jobbára mozdulni sem voltak hajlandók, a kerékpárlopásoktól és verésektől a betöréseken át, az eltűnésektől, a fegyverkereskedelmen át a gyilkosságokig.

Azonban nem minden rendőr bűnöző - mondhatnánk ezt, de nem mondhatjuk olyan statisztikák láttán, mint pl. 2006, amikor a fegyvertelen lakosság ellen kivezényelt ezernyi vagy több ezer rendőr kivétel nélkül mindegyike azzal kezdte, hogy letaposta a rendőrségi törvény paragrafusát azzal, hogy levette az azonosító számokat, hogy előkészüljön a polgári lakosság ellen állami fegyveres bűnszervezetben szervezett és elkövetett, a Btk. értelmében életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntethető - helyesebben mivel éppen a törvények őreiről lett volna szó, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő - terrorcselekményekhez. Utána kivétel nélkül a teljes kivezényelt ezernyi vagy több ezer főt számláló, nevében rendőri állomány együttesen követte el Magyarország történelmének kategóriáiban legsúlyosabb, egyúttal legjobban dokumentált és leginkább tetten ért bűntett sorozatát, majd az egész állomány, hiánytalan létszámban biztosított a terrorista rendőri állománynak maximális bűnpártoló bűnözői védettséget minden bűncselekményben és terrorcselekményben.

Azóta hivatkozhat bárki a bíróságon arra, hogy ezért is mondja és hiszi, hogy minden rendőr bűnöző, hiszen ez statisztikailag, 2006-ban már egyértelműen kiderült. Akkor került nyilvános bemutatásra az a mélysötét erkölcsi fertő és köztörvényes bűnözés, amivel mindannyian, akik a rendőrségen és az első Orbán-kormány titkosszolgálataival mélységi munkakapcsolatban álltunk, személyesen győződhettünk meg. Abban a világban, ahol sosem volt jelentősége annak, hogy kik ártatlanok, csak az, hogy kreáljunk bűntetteket és minden elérhető ártatlant is juttassunk börtönbe, hiszen minden darabszámmal nagyobb a politikai megdicsőítés. Ugyanakkor a bűnözők szinte összese védett bűnöző volt, nem beszélve a rendőrbűnözők bűnöző gyerekeiről, akikért - a kábítószerkereskedelemtől a betöréseken át, a rablástól a cserben hagyásos gázolásokig - minden elérhető megmozdításra került, hogy bűnösökként soha ne fizessenek tetteikért. Azok viszont mindenképpen vagy utcára, vagy börtönbe, vagy pszichiátriára kerüljenek, avagy minimum öngyilkosok legyenek, akiknek bármi nem tetszik.

Ugyanakkor az első Orbán-kormány alatt még nem volt olyan erős az Orbán-kormányzatban a bűnözésben szerzendő végtelen vagyon és totális hatalom olyan erőteljes akarása, mint 2010-től, de Orbán Viktor és bandája akkoriban is pótolta eme hiányosságait a nevükben bűnüldöző szervek bűnözést szervező és minden abba nem illeszkedő személy elleni gyilkos szándékú megtorló bosszúhadjáratokkal, és a rendőrséggel együtt és azt utasítandó módon glasszáló titkosszolgálatok féktelen önszórakoztató, konkrétan kifejezetten céltalan, csakis a saját mulattatásért szervezett bűnözésével és spermában fetrengő pornográf tébolyával, ahol a lakosság ingatlanjainak és magánszférájának abszolút köztörvényes betechnikázásából és más, szintén bűnszervezetként elkövetett bűncselekményekből szerzett pornóvideókon fröcskölte spermáját a "nemzetbiztonsági szolgálatok" főnökein és végrehajtóin át a már akkor is totálisan megbízhatatlan és minden szövetségesét folyton eladó és eláruló Orbán Viktorig bezárólag minden arra beavatott titkosszolgálati személy és orbáni családi és maffiabaráti csürhe.

Nem csoda, hogy a sz@arból és a moslékból azóta az egész világon hírhedt oligarcha bűnöző és önmagát teljhatalommal koronázó grazi kezelt, ütődött diktátor lett.

A koronavírus világjárvány idején ezeknek csak egyik ékes, szüntelen Mengelét az eszünkbe juttató kiegészítője a pártalapon kinevezett fideszes kórházigazgatók népgyűlölő bűnbandája, amelynek egy-egy hírhedt alakja - mint a kiskunhalasi vagy a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház (párt)igazgatója, a fideszes Ralovich Zsolt és olyan pártcsatlós beosztottjaik, mint pl. a 8. emeleti Gyurácz-Németh Orsolya főorvos, ahelyett, hogy orvosként a munkájukat végeznék, és mások megsegítésével törődnének, a hiányosságokat és a szándékos elkövetéseket és bűncselekményeket felszámolnák, egymás után jelentik fel a spermapárt Orbán-gaeciben úszó miniszterelnökének direktíváit követve mindazon politikusokat, újságírókat, vezető jogvédőket és civileket, akik a pártkórházban bármilyen egészségre vagy emberéletekre veszélyes hiányosságról, állapotról, bűncselekményről vagy rendkívül súlyos bűntettről bármilyen információt vagy bizonyítékot bárhol, bármilyen formában használnak vagy közzétesznek. És ahogy megígértük, az ilyen ralovichi népgyűlölő, afféle gyilkos orvos minőségű gaztetteknek, provokációknak és politikai üldözéseknek nagyon, nagyon, de nagyon komoly és abszolút maradandó hatásai lesznek.

A bűnöző orvosok és minden magyar idők egyik vagy leghírhedtebb kórháza bűnszervezeti botrányainak érintése után, visszatérve a deák téri kettős gyilkosságra: rendőri közlések szerint is tehát úgy fest, hogy mind a 9 ott lévőnek volt már dolga a törvénnyel, és természetesen senkinek sem az emberi jogok védelme miatt. Sőt, ha a bűnöző rendőrség az ártatlanok tömeges üldözése helyett a munkáját (tehát nem a pártmunkáját, hanem a bűnüldöző feladatát) végezte volna, és a köztörvényes ügyekbe bukó személyeket állíttatta volna a bűnöző ügyészség és a bíróság elé, nem állandóan a polgári lakosság ártatlan és tisztességes tömegeit, akkor konkrétan nem lett volna senki a Deák téren, aki akár csak össze tudott volna verekedni bárkivel. Ugyanis akikkel eddig gond volt, azok nem reménytelen része megkapta volna az elrettentő bírósági ítéletet, ami meg amúgy is közveszélyes, tehát amolyan orbáni és bűnöző orvos kórházigazgató szinten gyógyíthatatlan, az olyan pedig mindig maximális tételű szabadságvesztésekkel rohadt volna a börtönben, vagy amit a kertész utcai őrjöngő söpredék bűnözőkkel kellett volna már évekkel ezelőtt: parkolópályára hajítani őket egy pszichiátrián vagy elmegyógyintézetben, ahol a veszélytelen és egészséges, de politikailag kellemetlen embereket kezelik, míg az őrjöngő verekedők és gyógyíthatatlan pszicho-szociopata gyilkosok az utcán dorbézolnak.

Most egy pár fotó következik: felváltva a késelő Cs. Krisztiánról és a 2006-os életfogytos rendőrterroristákról (és az áldozataikról). Ön civilként, az utcán melyikükhöz merne inkább odamenni és segítséget kérni? Cs. Krisztiánhoz vagy a teljes polgári lakosság ellen gyűlölködő több ezer fegyveres rendőrterrorista bármely csoportjához?

 

 

 

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, ne hagyjanak ránk se telefonszámot, se mást, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy az ezernyi megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a politikai üldözött halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda