2019. 04. 26., Péntek
Ervin névnapja

Orbán véresre nyalta a bankárok s.ggét, és jól esett neki!

Orbán véresre nyalta a bankárok s.ggét, és jól esett neki!
2018-07-05

Megszokhattuk, hogy szinte ahányszor egy civil bármilyen részítéletet nyer a világ leggazdagabb 1 százalékát képező bankár népirtók ellen, Orbán van, hogy egy héten belül törvényt hoz a rés betapasztására, a népjogok és a magyar nemzetgazdasági érdekek megsemmisítésére. A horror szinten véresre nyaló likudos felcsúti tömeggyilkos elévülhetetlen hazaáruló és magyargyűlölő gaztetteinek most további - általunk előre bejelentett - népirtó és külföldi bankár hizlaló következményei kerültek nyilvánosságra.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád "ÉLI"

Orbán elérte a következő magyargyűlölő és magyargyilkos célját is, amit előre tudtunk és előre bejelentettünk: a lakosság számára szinte lehetetlenné vált Orbán Viktor bűnszervezeti köre, a bankárok népnyúzó és népirtó rablóhitelei elleni pereskedés. A liknyaló likudos felcsúti putripatkány sikerrel elérte, hogy - további örök katasztrófákkal megterhelve mind a 10 millió magyar pénztárcáját és összes utódaik életét - halál biztos legyen, hogy a magyar nép további százmilliárdjai vándoroljanak külföldre, a világ leggazdagabb 1 %-ának zsebeibe.

Fideszesnek lenni igénytelen putrizmus, és nettó tömeggyilkos hazaárulás. De illik a butaság alapú és közmunkás tróger putritársadalom Orbán Viktor által megálmodott imidzsébe.

Mi, akik a világ leggazdagabb 1 %-ának zsebeit - a nemzet kifosztásával és a végtelenbe tartó gazdasági válsággal - tovább gyarapító bankárista devizahitel katasztrófával minden nap csőstől szembesülünk, nem lepődtünk meg azon, hogy előre jelzéseinknek megfelelően alakult a polgári perek száma banki ügyekben is. Amiképpen Dr. Polgár Zoltán - Magyarország egyik legnépszerűbb, tehát nem állami orbánista népirtó, hanem nemzeti érdekképviselő jogásza - szintén korábbi és a trumpi USA részéről természetesen betiltott műsorainkban beszélt arról, hogy Orbán Viktor új polgári perrendtartás törvénycsomagja lakossági tömegkatasztrófák előidézését okozza, annyira megnehezítette Orbán a civil lakosságnak az állam által maffiaként védett dúsgazdag parazita ingyenélő munkakerülő bandita rétegek elleni pereskedést, úgy is lett.

A legfrissebb statisztikák szerint jelentősen csökkentek a devizahiteles és egyéb eladósítást célzott lakossági perek. Ezzel a hírrel az olyan elbutult torz agyú nyomorultak, akiknek az eszüket Orbán Viktor házi magyar 1-én és Echo tv-jén sorvasztották, jól elvannak, hiszen - butaságukra és féllikudos kelet-európai igénytelenségükre méltán alapozva - állatoknak nézve állati mivoltukat, nem közlik velük, hogy azért csökkentek a lakossági perek, mert - ugyancsak a legújabb statisztikák szerint - a bíróságok most már 10 beadott bírósági keresetből 8-at visszadobnak, hiszen a bankárok seggét iszonyú véresre nyaló felcsúti tömeggyilkos, a hazaáruló magyargyűlölő magyargyilkos Orbán Viktor direkt e célból, a bankárok további vagyongyarapítására, szinte egészében lehetetlenné tette, hogy a lakosság tömegei a banki kifosztások ellen legalább pert indíthassanak.

A konkrét napvilágra került esetek között láthatunk pl. olyat, hogy a bíróság - követve Orbán Viktor polgári perrendtartását - pl. azzal dobta vissza a civil keresetét, hogy a pert indítani akaró civil a saját telefonszáma elé nem írta oda, hogy "+36". Ebből pedig - tegyük hozzá - honnan a pokolból tudná egy rezsi szilárdosan a butaság alapú társadalmat propagáló agyhalott magyargyűlölő hazaáruló idióta, hogy miféle telefonszámról van szó? Hiszen rezsi szilárdosan gyűlöli az értelmiséget, gyűlöli az egyetemi oktatást, gyűlöli a főiskolai képzést, gyűlöli a gimnazistákat, gyűlöli a szakközépiskolásokat, és tudásvágyának netovábbja a közmunkás tróger analfabéta orbáni Likud-idióta.

Az a munka és butaság alapú rendszer és társadalom, ami a Világtörténelem minden korában és minden országában a szegénység és az irányított, jogok és jövő nélküli társadalom holt biztos bombabiztosítéka volt.

A likudos Netanjahuval 2010 előtt óta a legszorosabb együttműködésben trappoló Orbán Viktor likudos célja - ahogyan azt előre bejelentettük - az volt, hogy egy elbutuló és lerongyolódó primitív putri társadalmat hozzon létre, amiben neki, családjának és haverjainak, valamint a külföldi nagytőkés imperialista fosrétegeknek a magyar nemzeti vagyon, a magyar nép teljes vagyona kivándoroljon és a zsebeikbe kerüljön, és egy olyan likudosan szervezett diktatúrát hozzon létre, ahol Orbán és szűk haveri köre egyre nagyobb teljhatalmat, egyre nyilvánosabb bűnözéssel és népirtó terrorizmussal gyakoroljon.

A polgári perrendtartás és annak orbáni Likud-fasiszta következményei ennek a színtiszta és abszolút világosan látható degenerált jeruzsálemi-grázi folyamatnak a következő putrista sivatagi lépése.

Mivel a grazi felcsúti tömeggyilkos legfőbb külföldi haverja a szélsőjobboldali félfasiszta izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu - aki először testvérpárti szövetséget kötött a Fidesszel, majd 2010 előttől kezdve a legbelsőbb tanácsadóját, Arthur J. Finkelsteint küldve Magyarországra - mintegy közvetlenül vette át Magyarország kormányprogramja létrehozását, propagandagépezetét és Magyarország törvényalkotását, megkerestük Izrael Nagykövetségét, kommentálják Orbán Viktor ámokfutásának újabb népirtó fasiszta stációját. De a filmjeink betiltását az USÁ-ba írt hivatalos levelekkel kérő Izrael ismét a hallgatásával fejezte ki elégedettségét a magyargyűlölő és a magyarok további tömegeit öngyilkosságba kergető, és az országból elkergető szörnytettek iránt. Mert Netanyahu és bandája a magyarsággal szemben fasiszta gyűlölettől pezsgő fasiszta tömeggyilkos és kizsákmányoló gyűlöletgépezet, továbbá minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülését közvetlenül előidézett fasiszta bandita náci csürhe.

Netanjahu a gyűlölet embere, bandája pedig a gyűlölet fasiszta náci terrorbandája.

De Netanjahu és fasiszta bandája még ennél is fasisztább csürhe, hiszen közvetlenül az amerikai YouTube Inc. által küldött levelek sorával rendelkezünk arról, hogy a háborús bűnös félfasiszta Netanjahu által vezetett Izrael egyenként kérte az USÁ-tól, hogy az USA az összes filmünket és műsorunkat tiltsa be Izraelben, amiképpen a Holokauszt-ellenes filmjeinkkel is ezt tette, hogy Netanjahu országában egyetlen ott élő vagy ott tartózkodó zsidó és magyar, egyetlen izraeli ellenzéki politikus, egyetlen izraeli újságíró és tudósító stb. se láthassa egyiket sem. Ugyanis az olyanok, mint a félfasiszta magyargyilkos tömeggyilkos Netanjahu, aki a magyarságot ennyire gyűlöli, természetes, hogy Izrael népét és annak teljes lakosságát és összes újságíróját sem tekinti többnek kihasználandó és orwelli állatfarmba zárt, elbutítandó állatoknál, és úgy is kezeli őket, mint Orwell állatfarmjában az alkoholista agresszív duhaj gazda az állatokat.

Azért, mert Netanjahu maga is csak egy állat, és amikor az ember George Orwell állatfarmjának borvirágos alkoholista csőcselék söpredék gazdáját nézi, akkor Izrael likudos náci tébolyult miniszterelnökére, Benjamin Netanjahura ismer rá.

 

A legújabb műsorunkat is ajánljuk megtekintésre:
Brutális a munkaerő kizsákmányolása! Elbutult munkatársadalom! (Molnár F. Árpád - Szendáj Andrea)

Csillag Ösvény Jósda