2019. 04. 26., Péntek
Ervin névnapja

Brutális a munkaerő kizsákmányolása! Elbutult munkatársadalom! (Molnár F. Árpád - Szendáj Andrea)

Brutális a munkaerő kizsákmányolása! Elbutult munkatársadalom! (Molnár F. Árpád - Szendáj Andrea)
2018-07-05

Felháborító a munkaerő állam felől szervezett és biztosított szörnyű kizsákmányolása! Hallgassa meg a legújabb műsorunkat Molnár F. Árpáddal és Szendáj Andreával! Telefonos és személyes interjúkhoz várjuk panaszosok jelentkezését is! És mindenkinek: menekülj külföldre, és vigyél magaddal még 20 embert!

Brutális a munkaerő kizsákmányolása! Elbutult munkatársadalom!
- Menj külföldre, és vigyél magaddal még 20 embert! (Molnár F. Árpád - Szendáj Andrea)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)
Szendáj Andrea (az USA által betiltott bölcsész egyetemista, egy több ezer jogásszal dolgozó nemzetközi jogvédő szervezet jogvédelmi tanácsadója, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Zene és a HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Nicolae Ceausescu
(Románia diktátora, a Securitate létrehozója; a román forradalom során feleségével együtt, rögtön ítélő katonai bíróság által kivégezték)
Michael Douglas (világhírű, hollywoodi amerikai színész)
Adolf Hitler (a II. Világháború kirobbantója; fasizmus, nemzeti szocializmus)
Matolcsy György (Fidesz; a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke (jegybank); miután Orbánnal elloptak az MNB-ből 250 milliárdot, öngyilkosságba kergetve több ezer embert, ő mondta ki először, hogy mert a közpénz elveszítette közpénz jellegét)
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Felcsút polgármestere, Orbán Viktor közpénzből százmilliárdossá tett strómanja)
Paul M. Nakasone (japán származású; az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, a hackerbűnözés, a kiberterrorizmus, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik és Orbán Viktorral való kapcsolatának eredménye Magyarország demokratikus berendezkedésének, lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb előidézője, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar tervszerű kivégzője, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista; a szélsőjobboldali Benjamin Netanjahu izraeli vezető szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Polt Péter (magyar legfőbb ügyész; Orbán Viktor haverja és régi maffiatársa, az olajmaffia és a Fidesz maffiaállama maffia-bűntetteinek szinte abszolút eltussolója)
Rogán Antal (a Fidesz dúsgazdag feudalista helikopteres házasságtörője, Vizoviczki László milliókkal lefizetett embere, a fiatalkorú, majd 18 éves kora után meggyilkolt Horváth Nancy szeretője (alkalmanként 85 ezer forintért), tehát orbáni polgármester és országgyűlési népképviselő)
Joel Schumacher (világhírű amerikai filmrendező, sok egyéb mellett a Falling Down rendezője; Hollywood)
Soros György (magyar zsidó amerikai milliárdos)
Szél Bernadett (a Lehet Más a Politika (LMP) társelnöke)
Tiborcz István (vidéki parasztgyerekből közpénzen lett extrémen multimilliárdos, mivel Orbán Viktor lánya, Orbán Ráhel szeretője (majd férje) lett, ezért Orbán Viktor iszonyatos közpénzeket adott, ad és fog neki adni)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)

 

A kapcsolódó irodalomból:
Hatökör orbán, hatökör liberálisok! (Tudja meg, miért marad Ön szegény!)
Orbán Ördögi Tervei - Jólét nem lesz, csak munka! (Bejelentett feudalizmus)
Eltörölt dolgozói jogok, gyarmatosító Egyesült Államok (Műsorunk Bense Sándor zenész birkózóval)
Műsorunk: Putrisodó munkatársadalom, Orbánosodó burzsoázia (Bense Sándor - Molnár F. Árpád)

Csillag Ösvény Jósda