2023. 01. 27., Péntek
Angelika névnapja

Orbán oligarchája gazdagítása miatt maradtak ki a busásan kereső taxisok a KATA-terrorizmusból

Orbán oligarchája gazdagítása miatt maradtak ki a busásan kereső taxisok a KATA-terrorizmusból
2022-07-21

A 100, 150 vagy 200 ezret kereső tömegek mostantól e keresetükből nem 50-et, hanem 110 ezret adózhatnak, de akik havonta egymilliót kerestek, mostantól másfélmillió után is mindössze 50 ezret adózhatnak. Cégbelsősök közt elterjedt az ok megnevezése, miért maradtak ki a taxisok... A magyarázat Orbán Viktor és az állami szervezett bűnözés, konkrétan...

Gyorscikk:
Molnár F. Árpád

Számos cégen belül tényként kezelik, hogy a 21. leggazdagabb magyar, Nagy Elek és Főtaxi Zrt. cége tovább gazdagítása volt az oka, amiért Orbán kihagyta a taxisokat a KATA-terrorból. Nem mi állítjuk, Nagy Elek kormánnyal való uram-bátyám viszonya hullámvölgyeken ment keresztül, viszont képletesen csodálkozunk azon, hogy ami ennyire köztudomású tényként szerepel jól informált cégek jól informált belsősei garmada között, még mindig nem került bele a roppant buta, megvesztegetésekben és gyávaságokban rendre fetrengő pártszolgálatos korrupt magyar sajtóba, legalább felvetésként, mi történik itt.
 

Kimaradtak a KATA-terrorból a legjobban keresők, most is orbáni bűnözés áll a háttérben.

Sokan emlegették, hogy a taxisok a "kivéve a gyevi bíró" kategóriába lettek helyezve ebben a döbrögista főispáni uram-bátyám maffiarendszerben.

Sokan azzal magyarázták, hogy Orbánék félnek egy 1990-eshez hasonló taxisblokádtól.

E cikk írójának arab ismerősei viszont azon röhögtek, hogy Orbán a haveri kapcsolatai miatt vette ki az egyébként roppant jól kereső taxisokat az adózás terhe alól, mert - mondják az arabok - Magyarországon minden korrupció és minden haveri és rokoni kapcsolatokon múlik. Orbán új KATA-törvénye, íme, már megszületését követően világhírű lett, és mintha a tőlünk távoli országokban lakók jobban tájékozottak lennének, mint a magyarok az ostoba és korrupt, mindent pénzért és uram-bátyám posvány rohadvány minőségük hatására eltitkolt vagy publikált magyar sajtójuk által.

Orbán Viktor arról is gondoskodott a mesében adóelkerülés ellen bevetett KATA-szigorítás során, hogy akik eddig KATÁ-sként évente 12 milliót vittek haza 50 ezres havi adózással, mostantól 18 milliót kereshetnek, ugyanennyi - azaz számukra semmi - adózással. Így havi 1,5 milliós kereset után nem 650 ezret, hanem 50 ezret kell adózniuk. Viszont a kiskeresők, akik havonta 100-200 ezret kerestek és abból adóztak 50 ezret, ők most dolgozhatnak havonta 10, maximum 100 ezer forintért. Mert orbánék és a keresztény konzervatív Semjén Zsolt-féle sátánizmus szerint a kiskereső alsórendű emberfaj. Ugyanis mindenki annyit ér, amennyije van - idézhewtjük a halhatatlan történelemmé vált fideszbölcseleti axiómát.
 

Cégbelsősök konkrét magyarázattal szolgáltak; ezt mondják, ez áll a taxisok kivételezése mögött:

A Főtaxi tulajdonosa, Nagy Elek a 21. leggazdagabb magyar. Az oligarcha vagyona 74,7 milliárd forint. Míg egy dolgozó magyarnak Döbrögi és brancsa a munkabére felét, kétharmadát rabolja le adóként, addig a 2021-es cégadatokból kiderül, a Főtaxi bevételének mindössze a 240-edét kellett adóként befizetnie. 2021-ben 1 milliárd 289 millió 7 ezer forintos nettó bevétel után 2 és 10 millió forint között adóztak.

A Főtaxi 5 közbeszerzést nyert, és hivatalos beszállítója a Budapest Airportnak.

Orbán oligarchája, Nagy Elek számos busásan jövedelmező céget működstetett. A BÁV-ot nem kisebb személyek elől, mint Csányi Sándortól és Simicska Lajostól happolta el. A leghírhedtebb céget is érdemes megemlíteni, a történelmien rossz hírű Vegyépszert, ami Orbán Viktor favoritja volt a közpénzek elrablására szakosított politikai közbeszerzési maffiában, és ezer- vagy tízezerszám okozta a botrányosabbnál botrányosabb leleplező cikkeket.

Nagy Elek korábban éles csörtéket folytatott Parragh László kapcsán, hogy a KATA kapcsán olyan törvénymódosítás szülessen, ami az ő, tehát Nagy Elek vagyongyarapítási érdekeinek megfelelő.

Érthető, hogy amit az amerikai balliberálisok által betiltott Mi Hazánk követel, miszerint a lakosság helyett a 100 leggazdagabbat adóztassa meg Orbán, amerikai demokrata párti liberális toleráns szemmel képtelenségnek tűnik, hiszen a leggazdagabb 100-at - tudja ezt az amerikai legfőbb burzsuj osztály is -  gazdagítani kell, és az ehhez szükséges forrásokat a dolgozó néptől és annak tömeges megnyomorításából és halálba kergetéséből kell összeharácsolni. És ahogyan Bogár László - Orbán korábban tanácsadója - mondta annak idején Orbán korábbi lakosság elleni terrorja kapcsán: 3 millió honfitársunkat, sajnos, sorsukra kell hagynunk.

Nagy Elek kapcsán sok a szóbeszéd, amit a pár perc alatt előbányászott tények nagyrészt alátámasztani látszanak, de van teljesen fix pont is a történtekben: a 3 millió vagy most éppen 6 millió út szélén hagyása, és több millió magyar árokba rúgása. Amolyan semjéni keresztény-krisztusi szociobilitással, amolyan bogár lászlós pártszociopátiával.

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

Médiáink és egyesületünk szolgáltatásait nem vehetik igénybe azok a bérlet- és jegyellenőrök, akik Budapesten vagy az országban bárhol busz-, troli-, villamos- vagy HÉV-utasok zaklatásából élnek. Viszont előre vesszük mindazokat, akik ezen ellenőrök vagy főnökeik elleni panasszal fordulnak hozzánk, vagy bár ellenőrök voltak vagy vannak, de főnökeik visszaéléseiről vagy bűncselekményeiről kívánnak információkkal szolgálni vagy azokat leleplezni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Csillag Ösvény Jósda