2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Önnek is joga van tudni: védőoltási rendszerünk gyermek- és nemzetellenes!

Önnek is joga van tudni: védőoltási rendszerünk gyermek- és nemzetellenes!
2019-03-14

Ingyenes, tehát nem kerül pénzbe.

Védő, tehát nem árt.

Oszt, jó napot!

 

Vészhelyzet-jelentés: Nagy Sándor (Naleksz)

Napjainkban, az információ szabad áramlásával, ezek a primitív szemléletmódok egyre inkább megkérdőjeleződnek. Központilag, új lépésekkel szükséges tehát a gondolkodást elnyomni, az egyének véleményét befolyásolni. Propaganda kell! Csakhogy a tények nem szűnnek meg létezni attól, hogy nem veszünk róluk tudomást.

Pár napja lettem figyelmes az önkormányzati hírlapon kívül sajnos az egyetlen lokális újságra (ez is olyan, mint a vakcina, senki se kéri, mégis bedobják; a gyerekek bőre alá juttatott veszélyes hulladékkal ellentétben azonban ezt az extra szemetet szerencsére a kukába dobjuk) lóbetűkkel kiírt „Mindenkit veszélyeztetnek az oltásellenesek” címlapjára. Alcímnek, pedig „A gyermekorvos hangsúlyozza: miattuk az sem érezheti magát teljes biztonságban, aki be van oltva.” gyűlöletkeltő sorokat olvashattam.

Lapozva aztán még nagyobb esztelenségek jöttek szembe: „oltási fegyelem kell, nem az a liberális szemlélet, amely Nyugat-Európában divatból, Magyarországon pedig agymentes tudatlan kampányoknak köszönhetően terjed.”.

Vajon miért felejtik el, hogy még Putyin sem engedi azt a sok szemetet az orosz gyerekek bőre alá, mint amikkel itt ártunk a gyerekeinknek, visszafordíthatatlan módon.

Vagy, hogy a serdülőkori Hepatitis B oltás a szklerózis multiplex kockázatát növeli, ez ellen pedig nem divatból, hanem felelősen léptek fel a francia döntéshozók, azonnal leállították a pretinédzserek iskolai oltását.

Vagy, hogy Professzor Sperlágh Beáta, a Nemzeti Agykutatási Program, azaz a NAP autizmus kutatásáért felelős vezetője, 2017-es nyíregyházi előadásában közölte, hogy elő tudnak állítani autizmus fő tüneteit mutató egeret, ha úgy tetszik vakcinációval, amikor a vemhes egeret poly(I:C) víruspartikulummal beoltják.

      

Vagy, hogy az egyetemes emberi jog (egészségügyi beavatkozásnál a tájékoztatáson alapuló beleegyezés) se nem divat, se nem összeesküvés-elmélet, az jár, megsértése pedig egyetemlegesen - bárhol, bárkire, bármikorra vonatkozóan - büntetendő.

Vagy, hogy Japánban már 25 éve felismerték a MMR vírustrió veszélyességét…

A tudathasadásos tömegtájékoztatás még a be nem adott K-vitamin miatt „Meghalt egy kisbaba” hatásvadász - agymentes - tudósítást is idebökte; tudniillik, a K-vitamin nem kötelező és nem védőoltás, ráadásul a baba megkapta az ajánlott adagot és vélhetően a kórházban kapott agyvérzést, ahol aztán egy hétig sem tudták - vagy nem is akarták - megmenteni az életét.

Ideje lenne, ha a szakemberek végre a tények tükrében szabályoznák ezt a rendkívül fontos - megalkuvással fenntartott munkahelyüknél nagyságrendekkel lényegesebb - területet.

Itt egy aktuális, alulról jövő kezdeményezés. Ha fontosnak tartja gyermekei, unokái legfőbb érdekét, vagy nemzetünk egészségét, jólétét előrébb sorolja a külföldi gyógyszergyárak busás hasznánál, akkor egyet kell, hogy értsen vele.

 

Nagy Sándor,

Soroksár, 2019.  nap

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Csillag Ösvény Jósda