2020. 02. 24., Hétfő
Mátyás névnapja

Molnár F. Árpádot és a Kutyapárt elnökét lefújják könnygázzal, majd blokkolják az élő adást, a folytatást pedig fiókkal együtt törli a Facebook!

Molnár F. Árpádot és a Kutyapárt elnökét lefújják könnygázzal, majd blokkolják az élő adást, a folytatást pedig fiókkal együtt törli a Facebook!
2018-12-17

A HírAréna főszerkesztője, Molnár F. Árpád élőben forgatta, amint Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt elnöke éppen interjút adott. Ekkor a Parlamentnél álló orbáni rendőrök, minden előzmény nélkül könnygázzal rontottak rájuk és a mögöttük álló, kiabáló és passzív tüntetőkre. Ezt követően - nyilvánvalóan illegális elektronikus beavatkozással - 3 perc alatt megszakították az élő adást. Molnár F. Árpád - pár percre rá - újraindította az adást, amit a Facebook - a könnygázassal együtt - 24 órán belül törölt, Molnár F. Árpád teljes profiljával együtt! Az indoklás az volt, hogy Molnár F. Árpád nem azonos Molnár F. Árpáddal, ezért mindent el kell tüntetni a lakosság elől!

Orbán Viktor gyűlöletkormányának és az amerikai Mark Zuckerberg Európában illegális politikai szervezetének, a Facebooknak nyilvánvalóan az volt a célja, hogy kiszolgálva Orbán Viktor maffiamódszereit, erőszakos gyűlöletkormányzását, továbbá eltussolja az általuk elkövetett állami és hatósági köztörvényes bűntetteket, a betiltásokat és a bizonyíték-eltüntetéseket kieszközölje. Azonban Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, világszerte ismert tényfeltáró - tapasztalva Mark Zuckerberg szervezetének végeérhetetlen magyargyűlölő betiltásait - felhívta az amerikai betiltó portál, a Facebook által szintén egyre halmozottabban üldözött egyik HírAréna-munkatársat, Fodor Brigittát, hogy mentse le a könnygázas támadást rögzítő élő videót, mert az USA és a Facebook ellenségei a magyarságnak, és jó eséllyel hamarosan betilthatják és eltüntethetik a teljes felvételt.

Ez szintén megtörtént! Molnár F. Árpád előre bejelentése megint a bekövetkező valóságot tartalmazta! A Facebook nem csak a felvételt tüntette el a Föld bolygóról, de Molnár F. Árpád profilját is megsemmisítette azzal az indoklással, hogy ő nem azonos Molnár F. Árpáddal!

Zuckerberg szervezete hiába törölte a teljes profilt, a könnygázas videót sikerült időben lementeni, és más helyekre feltölteni:

Ez a zuckerberi fideszes maffia egyik új módszere, hogy tömegével tiltatja be a teljes fiókját, eltakarítva minden bizonyítékot, ha az illető ellenzéki vagy független újságíró, híres, de nem kormánypárti közéleti személy, vagy pedig egyszerűen civil nagymama, de nem kormánypárti! Az indoklás mindig az, hogy azért kell megsemmisíteni minden olyan bizonyítékot, ami Orbán Viktor és maffiája ellen szól, vagy csupán kritizálja Orbán Viktor fasiszta hatalomgyakorlását, mert aki a Facebook-fiókját akár évek óta működteti, nem azonos önmagával!

Molnár F. Árpádot telefonon keresték meg idegen civilek, sorban, hogy az amerikai Facebook az ő fiókjukat is teljesen betiltotta, mondván, hogy nem azonosak önmagukkal!

Ócska kifogás ez egy olyan amerikai bűnszervezet részéről, mint a Facebook, amely évek óta nem hajlandó törölni olyan békát, kígyót, macskát vagy éppen világhírű üzletembereket vagy színészeket stb. ábrázoló és elnevezésű profilokat, akik mögött tökéletesen azonosíthatatlan emberek állnak. Azokat sem törölte soha, akik ellen tömeges bejelentések érkeztek részünkről is, mert a bűnelkövető pl. ellenzéki ismerősünk barátnője nevében létrehozott profillal folyamatosan azt terjesztette a Facebookon - bevonva az ellenzéki ismerősünk kapcsolatait -, hogy a barátja impotens, nem tud mit tenni, segítsenek és adjanak tanácsokat, mit tegyen. A Facebook akkor sem tiltotta be a profilt és azóta sem, hogy mindenki elfordult az álnevű profiltól, és rengetegen tettek bejelentést szexuális zaklatás és hamis fiók miatt. A fiók azóta is a helyén van, ahogyan betilthatatlanok voltak mindig az olyan fiókok is, amik "Geci ronda Anettka" profilnévvel vannak ellátva, és azon a szexuális molesztálástól a legdurvább becsületsértések és rágalmak tentgerei tobzódnak.

Zuckerberg maffiabandája olyan súlyos bűntettekkel is állandóan provokálta a civilizáltabb lakosságot és személyek tengerét, hogy hiába tettük a bejelentéseket, pl. egy ázsiai nevű álprofil mögé rejtőzött személy, hónapokon át egy meztelen hímvesszőt ábrázoló fotóval a Facebook-fotójaként, a mi szomszédságunkban élő 14 év alatti általános iskolás lányt szexuálisan molesztált, ajánlatokat tett neki, amit a szomszéd lány is hiába jelentett. Mark Zuckerberg maffiája teljesen helyénvalónak találta, hogy valakinek egy meztelen f@sz van a profilképe helyén, és gyerekeknek tesz szexuális ajánlatokat. Amikor  tapasztalva, hogy hatástalan az összes panasz és bejelentés hatástalan, mert Zuckerberg szervezete teljes egészében védi a a f@szt ábrázoló pedofil szexuális bűnözőt, ezért Molnár F. Árpád a saját Facebook-oldalán reklamált emiatt, akkor viszont Zuckerberg köztörvényes bűnözői nem szégyellték megjelölni a posztot, mint betiltani valót, Molnár F. Árpádot pedig eltiltották iksz napra.

Nyilvánvaló, hogy ezek az amerikai pedofil és fasiszta diktatorikus módszerek, ahol a köztörvényes bűnözés védendő, a bűnüldözés elleni megszólalások pedig tilosak, az ilyen amerikai zuckerbergi erkölcstelenségek és anarchizmus nem kívánatosak Európa, de a világ egyetlen országában sem. Ezért szorgalmazni kell az amerikai Facebook teljes betiltását, és a helyére egy új, amerikai befolyástól teljesen mentes közösségi oldal kell, ahol nincs többé amerikai cenzúra és nem védi senki az állami korrupciós és erőszakos bűnözést, valamint a pedofil köztörvényes facebookos zuckerbergi maffializmust.

Visszatérve a jelenlegi helyzetre: Mark Zuckerberg Facebookja, bűnszervezeti eszközként megint tömegével egyértelmű a magyar demokratikus rend lebontásában és megsemmisítésében.

A könnygáztámadás utáni három perc alatt betiltották tehát az élő közvetítést. Molnár F. Árpád élő adásának blokkolása után, pár percen belül újraindította a főszerkesztő az élő adást, amiben viszont már súlyos bűncselekményekről számolt be Orbán Viktor, Pintér Sándor rendőrminiszter és bűntársai vonatkozásában. Mivel ezt nem tudták betiltani Orbánék, ezért azt találták ki, hogy akkor Molnár F. Árpád, aki élőben tudósított, nem azonos Molnár F. Árpáddal, aki élőben tudósított. Ennek Mark Zuckerberg Facebookja készséggel engedelmeskedett, és megállapította, hogy M?olnár F. Árpád nem azonos Molnár F. árpáddal. Ezért be kell tiltani a teljes profilt, eltüntetve mind azon valaha megjelent filmet é, az utolsó betűig bezárólag!

Így a magyar néppel nyíltan ellenséges amerikai gyűlöletportál a második felvételt is betiltotta és saját tulajdonaként elrejtette az Egyesült Államokban. A felvétel tehát megvan az USA számára, de mivel a második filmfelvétel nem került időben lementésre, ezért Mark Zuckerberg maffiája azt eltussolta, az Emberiség elől elrejtette és magántulajdonaként őrzi.

Az élő adás elektronikus úton megszakításának egy új, eddig általunk sosem tapasztalt, de mostanában visszatérően alkalmazott módszere, hogy amikor Orbán Viktornak nyilvánvalóan nem tetsző élő adás történik, akkor az élő adásaink közben a rendszer azt jelzi, hogy még mindig folyik az élő adás, a hozzászólásokat is mindet olvassuk, de a nézők azt írják, hogy megszakadt az élő adás. A nézők már semmit nem látnak és semmit nem hallanak, de a számláló még mindig azt jelzi, hogy mindenki nézi a történteket. A számláló aztán szépen lassan elkezd lefelé számolni, amíg el nem éri a nullát, de a rendszer továbbra is azt hazudja, hogy az élő adás zavartalanul folyik. Ezt a fajta megszakítási módszert csak pár hete tapasztaltuk először, azóta viszont jó párszor, és kizárólag olyankor, amikor Orbán Viktor számára eltussolandó események zajlottak, vagy az Orbán-klán bűntetteiről folyt ténybeszámoló.

Az Orbán-klán semmilyen kellemetlen valós történést nem akar publikálni, és igyekszik megsemmisíteni minden bizonyítékot. Ebben igen jelentős bűntársra talált Mark Zuckerberg személyében, aki a 2018-as választások előtti idők óta egyre durvább bűnpártolójaként deklarálja magát Orbán Viktor és annak összes bűntettei oldalán. Emiatt egyre többen kezdték el hirdetni, hogy a Facebookot teljes egészében be kell tiltani Európa összes országában, és egy új, Amerika-mentes közösségi oldalt létrehozni, ahová ne érjen el az amerikai gyűlöletkormányzat egész világot saját tulajdonként kezelő betiltó és eltussoló maffiakeze.

 

A kapcsolódó, friss irodalomból:
A Facebook tömegével tiltja az ellenzéket, de a legdurvább gyűlöletbeszédeket engedi, ha kormányzatiak

Csillag Ösvény Jósda