2019. 10. 21., Hétfő
Orsolya névnapja

Molnár F. Árpád Megmondja! (1 hónap után ismét élőben, minden friss témával)

Molnár F. Árpád Megmondja! (1 hónap után ismét élőben, minden friss témával)
2019-07-10

11 fő téma, meg amiket a Nézők felvetettek. Multik által irányít a világdiktatúra felé, ki legyen polgármester, volt-e Holdraszállás és vannak-e gyíkemberek, Trump és egy sor magyar híresség, akiket üldöz vagy akik nyíltan hirdetik, hogy határozott fellépések kellenek a Facebook visszaélései végleges megfékezésére, a 20 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező Elon Musk hatalmas eredményei és más kiemelt témák.

1. Kire szavazzunk polgármesternek? Tarlós István, Karácsony Gergely, Puzsér Róbert? És Kálmán Olga?
2. Nincs igény a színvonalas videókra és az emberi jogok védelmére, de a gyenge elméjű vloggerek és az élőben magukat leivók és behányók viszont tarolnak, mert erre van igény.
3. Üzenetek Kiss Zoltán dandártábornoknak, az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójának a Facebook roppant szélsőséges alkotmányos, nemzetbiztonsági és demokratikus összeférhetetlenségei és leplezetlen ellenséges cselekményei tárgyában.
4. Végre! 12 milliárdért tovább épül a szuperveszteséges kisvasút! (Korózs Lajos: Lőrincin 1 milliárdért lehetne megállítani a tüdőrákos azbeszttelepet, de ott hullik a lakosság.)
5. Multik világdiktatúrája: felmérések szerint a Facebook és társai az egész világon rombolják a sajtószabadságot.
6. Volt-e a Holdraszállás? (A gyíkemberek mítoszától Elon Musk multimilliárdosig.)
7. A Facebook szoftvere, a Stormchase 2016 óta üldözi a Facebookról szóló egyes híreket. Mit nem üldöz a Facebook?
8. Orbán üldözi és nyíltan akarja elvenni Bige László, Magyarország egyik leggazdagabbjának cégeit, mert nem eléggé fideszes.
9. Donald Trump letiltotta a Facebookot a közösségi médiákról szóló fehér házi találkozóról, mert a Facebook folyamatosan megszegi a demokráciára és a szólásszabadságra vonatkozó civilizációs közösségi irányelveket.
10. Legyünk-e vegánok? Jobb emberek-e a vegánok és a vegetáriánusok?
11. Ismét megtörtént: róla szóló látomás vezette be az orosz nukleáris tengeralattjáró katasztrófáját.

ÉLŐ! Molnár F. Árpád Megmondja! (Minden Friss Téma)

(Az adást 24 óra alatt betiltotta az amerikai YouTube. A betiltás mögött álló gyűlöletbűnözőkről és más nemzetbiztonsági problémákról közben ez a nemzetbiztonsági cikk (klikk!) született és járta körbe a világ hivatalait, a betiltott film pedig részekre bontva elkezdett visszaszivárogni az Internet különböző oldalaira.)

Kedves Nézők: kérdezzenek és reagáljanak élőben! Több kamerával, világszerte több helyre közvetítünk!

Iratkozzanak fel a csatornáinkra, hogy ne maradjanak le a kizárólag nálunk látható, exkluzív és rekord szókimondó élő műsorokról és történelmi botrányokról!

FIGYELEM! Ha az élő adás - mint sok hónapon át - a Facebookon, rejtélyes módon blokkolásra kerül, a Hírháttér Multimédia YouTube-oldalán is tovább nézheti a közvetítést!: https://www.youtube.com/user/Ocean989/

Gondjaikkal, problémáikkal keressék médiáinkat adásidőn kívül! Tel.: +36/30/919-6386.

Hogy ne maradjon le páratlanul szókimondó és exkluzív élő műsorainkról, iratkozzon fel!

A HÍRHÁTTÉR Számlaszáma:
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Ha több és jobb műsorokat szeretne, iratkozzon fel pl. erre a YouTube-csatornánkra is: https://www.youtube.com/channel/UC7cB3kr0pPUnH-gI3X2Bijw

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda