2019. 08. 21., Szerda
Hajna,Sámuel névnapja

Molnár F. Árpád a rendőrök előtt bűnözőzi le a rendőri állomány jelentős részét

Molnár F. Árpád a rendőrök előtt bűnözőzi le a rendőri állomány jelentős részét
2019-02-08

- Ilyen kevés bűnöző előtt régen beszéltem, mert elég kevés rendőr vesz minket körül - kezdte a Kúriánál tartott beszédét Molnár F. Árpád, a Hírháttér alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője.

Molnár F. Árpád arra is felhívta a rendőrség figyelmét, hogy Orbán Viktor fajvédelmi törvényei értelmében, mivel a rendőrök a föld felett lebegnek, ezért az állam hivatalból köteles feljelentést tenni becsületsértés vagy rágalmazás címén, már azért is, ha lehülyézi a rendőröket.

Molnár F. Árpád arról is beszél, hogy a rendőr akkor is bűnöző, ha magas a fizetése. Ennek alátámasztására pl. a lakosság elleni franciaországi rendőrbűnözést említi, amelynek a hátterét is megnevezi: a befektetési bankár Emmanuel Macron francia elnök.

Az 5 perces beszédet érdemes meghallgatni és milliószor, millió helyen elismételni.

Molnár F. Árpád 5 perces spontán beszéde:

A lakosságellenes és népgyűlölő pártpolitikai rendőrbűnözés azzal követelte ki Molnár F. Árpád és környezete, ezzel pedig számos más ország elítélő figyelmét, hogy az európai uniós jogoknak megfelelő lakossági tüntetéseket a rendőrség köztörvényes módon, bűnszervezetként szétválasztotta, bekerítette, a rendőrségi törvényt sértő módon eszközölte a felszólításokat, a távozás lehetőségét törvénysértő módon szándékosan és bűnszervezetként megakadályozta, aztán az általa köztörvényes módszerekkel előállított rendőrbűnözői helyzetet tömeges bírságolásokkal folytatta. Ezen belül megbírságolta a HírAréna Online egyik újságírónőjét is, aki többek között Európa országainak több ezer ügyvédjét foglalkoztató és egyúttal az európai kontinens legnagyobb jogvédő szervezetének kiemelt jogvédelmi tanácsadója is.

A Kúria előtt tartott beszédek több, egymástól független helyre felkerültek, ahogyan külön kivágásra került és több videómegosztón landolt Molnár F. Árpád rendőrbűnözésről szóló spontán és rövid beszéde is. Ezt láthatják most.

Kapcsolódó az egyik új élő adásunk, ami a fenti rendőrbűnözésről is szól, és 24 óra alatt 15 ezren látták világszerte:
Vajna meghalt, Rendőrbűnözés, Audi-sztrájk, Állami Számvevőszék (Élőben volt Molnár F. Árpád)

Csillag Ösvény Jósda